Symbian Vs. Android karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
sen sistem işlemlerini kapa, ram kazanımı yap ondan sonra cevap veremiyorsun de yok öyle dünya sen 60-70 uygulama açabiliyor musun peki? bak symbian 100 tane sistem işleminin yanında bir de bu kadar uygulama açıyor. geri yükleme yok, kapanma yok.
şey oldum kabul ediyorum. symbianın androidden kat kat daha iyi hafıza yönetimi olduğunu kanıtlayıp.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Esendağlı

alibyr1

Üye
Denedim izleyebiliyorum.
AMD GPU bölümü ile ilgili bir haber videosu vardı..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
PriZm

PriZm

Üye
Denedim izleyebiliyorum.
AMD GPU bölümü ile ilgili bir haber videosu vardı..
demekki siteye flash düzenlemesi yapmışlar.

bekle flash 11 olan bir site bulayım link koyarım buraya:oke:

alibyr1

Üye
Vay be görüntü süper...

PriZm

PriZm

Üye
Vay be görüntü süper...

:)
valla şuan aklıma gelmedi o yüzden birde bunu dene bakalım:ehe.direkt ana sayfada video benzeri bir slayt çıkması lazım.

omeren313

omeren313

Üye
android sadece ilk alindg zaman hizli 2 ay gectkten snra hzi acayip dusuyor

----------Eklendi @ 23:13:28 ---------- Yazıldı @ 23:10:59 ----------

nokia n8 de flash war

alibyr1

Üye

demekki siteye flash düzenlemesi yapmışlar.

bekle flash 11 olan bir site bulayım link koyarım buraya:oke:

Burda önce üzerinde R harfi olan dönen bir küp çıktı sonra beyaz ekranoldu.
Üst menüler gözüküyor ama görüntü yok sol üstte de flash simgesi vardı.
Anladım galiba, peki bunları izlemek için bir şey yapılıyor mu? benim telefon C6-01

PriZm

PriZm

Üye

Burda önce üzerinde R harfi olan dönen bir küp çıktı sonra beyaz ekranoldu.
Üst menüler gözüküyor ama görüntü yok sol üstte de flash simgesi vardı.
Anladım galiba, peki bunları izlemek için bir şey yapılıyor mu? benim telefon C6-01
malesef :(

alibyr1

Üye

yazılım ile ilgili.

Yazılımla ilgili ise güncellemeyle düzeltilebilir sanırım.
Anladığım kadarıyla android sistemler bunları gösterebiliyor, dananın kuyruğuda bunlardan kopuyor galiba :)
Yardımlarınız için teşekkürler...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Tarayıcı tabi yok aşırı yavaş çalışıyor.Üstte konuştuğumuz arkadaşla birkaç hatam oldu onları geçtim.N8deki tarayıcı çok yavaş bu gerçek.Mesut çevik bile inceleme videosunda normal tarayıcıyla yavaşlıktan gösteremedi opera miniyle anca tanıttı tarayıcıyı.Flash siteye girdiğinde de tarayıcı kendini kapattı zaten.Flash Lite var ona lafımız yok o konuda yanlış arkadaş.

PriZm

PriZm

Üye

Yazılımla ilgili ise güncellemeyle düzeltilebilir sanırım.
Anladığım kadarıyla android sistemler bunları gösterebiliyor, dananın kuyruğuda bunlardan kopuyor galiba :)
Yardımlarınız için teşekkürler...
Nokia ve adobe isterse duzeltebilir
Ben tesekkur ederim :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Tam tartışmaya açık bir konu :) Nokiacılar Nokiayı bırakıp iOS veya Android kullandığında anlayacaklar symbianın ne kadar berbat bir sistem olduğunu :)
En son telefonum Nokia N8 Belle idi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Diğerleri plastik kasalı telefon yerine metal kasa üretesiye kadar Forever Nokia <3

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
onu bunu bilmiyorum ama android çok fazla destekleniyor uygulama desen çok telefonlarının özellikleri güzel nokia bile symbianı bitirdi biz kullanıcılar bitiremedik yeri değil biliyorum ama ben yavaş yavaş androide kaçmayı düşünüyorum araştırmalırım sürüyor sony ericson arc cezbetti beni fiyatı 1000 lira civarına düşerse ok dir

Üst Alt