Nokia C6-01 Nokia Suite Symbian Belle Cihaz Güncelleme Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefondan arkadaşım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb kablonu degistırdın mı arkadaşım oviyi kaldırıp tekrar yüklermisin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tamam acele etme oviyi aç sonra usbyı pcye tak sonrada telefonu tak sag altta aygıt baglandı yazar tüm şıkları işaretle sözleşme vs sonra devama tıkla telefon kenarda dursun dokunma hata verırse bildir bana

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
tamam acele etme oviyi aç sonra usbyı pcye tak sonrada telefonu tak sag altta aygıt baglandı yazar tüm şıkları işaretle sözleşme vs sonra devama tıkla telefon kenarda dursun dokunma hata verırse bildir bana

kardeş hata hata hata:D:S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya nerdeydı ovi süiti onar yazısı masaüstü denetleyicımıydı hatırlayamadım

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
ya nerdeydı ovi süiti onar yazısı masaüstü denetleyicımıydı hatırlayamadım

kardeş onunla alakası yok.Nokia'ya dün e posta bırakmıştım.Bugün aradılar.Servise götür cart curt ettirler.Yha ne biçim telefon yapıyorlar anlamıyorum.

----------Eklendi @ 17:58:38 ---------- Yazıldı @ 17:50:07 ----------

telefon üzerinden güncellemesi ne zaman çıkar.Anna'da da böle güncellemiştim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şunu bir dene usbyi pcye tak denetım masası+program ve özellikler çıkan lıstede nokia cable driver var ona sag tikla degiştır de sonra repair de sonra finiş sonra

----------Eklendi @ 18:03:17 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------

kardeş onunla alakası yok.Nokia'ya dün e posta bırakmıştım.Bugün aradılar.Servise götür cart curt ettirler.Yha ne biçim telefon yapıyorlar anlamıyorum.

----------Eklendi @ 17:58:38 ---------- Yazıldı @ 17:50:07 ----------

telefon üzerinden güncellemesi ne zaman çıkar.Anna'da da böle güncellemiştim.

telefon uzerınden güncelleyemezsin arkadaşim

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
şunu bir dene usbyi pcye tak denetım masası+program ve özellikler çıkan lıstede nokia cable driver var ona sag tikla degiştır de sonra repair de sonra finiş sonra

kardeş bu yüklerken nasıl oluyor bi anlatsana...telefon yenıden başlarken değişik bir ekran mı geliyor?

----------Eklendi @ 18:15:43 ---------- Yazıldı @ 18:12:55 ----------

ama nasıl olur geçende Annayı güncellerken oradan güncelledim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açılırken siyah ekran ortada 5 nokta kademelı olarak hareket ediyor ileri dogru hepımız annada telefondan guncelleme yapabildık ama belle farklı arayuz bıldırım barı kamera iyileştırmesı kamera ekranı degışik boyut fazla oldugu icın telefonda hata olabilecegınden ota ile yapılamıyor

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
açılırken siyah ekran ortada 5 nokta kademelı olarak hareket ediyor ileri dogru hepımız annada telefondan guncelleme yapabildık ama belle farklı arayuz bıldırım barı kamera iyileştırmesı kamera ekranı degışik boyut fazla oldugu icın telefonda hata olabilecegınden ota ile yapılamıyor

hmm kardeş olmuyor yine.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
format attıktan sonra anna gùncellemelerını yuklemedın dimi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tekrar bı format at ama bu kez anna güncellemelerını yuklemeden süite bagla ayrıca hafıza kartını da bicımlendır kardeşım ınşallah olacaktır bu sefer

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
var bir sorun ama nerde anlayamadım yakınlarında nokia shop kvk falan yokmu

kralord

Üye
aynı sorun bendede vardı sorun pc den kaynaklanıyor kardesim baska bilgisayardan güncelle kesinlikle olacaktır ben öyle yaptım oldu cünkü ;)

Üst Alt