Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye
kaç gündür siteye giremiyodum bi baktım çalışmalar çok hızlanmış başarılarıun devamını dilerim ekibe :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederiz. Sen yokken boşluğunu doldurmaya çalışıyoruz :)

tayo01

tayo01

Üye
Yeni Linkler Ne zman Gelecek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beta 2 linkleri eklenmiş zaten.

fatihptc

fatihptc

Üye

5250 de
resimde 3. bildirim olarak (cevapsız etkinlik,çağrı ve mesaj yok) içeriği varmı? varsa bende kurayım:D

virüs19 arkadaşımız iyi takip ediyor bu konuyu o bilir?

anılbaran

anılbaran

Üye
beta 2 iniyor ......

th3_king

Üye
bazı uygulamaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum ben ul.to linklerini indirdim beta 1 sanırım mesela rompatcher ve autoinstaller yükleyemedim sorun verdi beta 2 de aynı şeyleri yaşarmıyız? yada bi çözüm öneriniz varmı?

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
bazı uygulamaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum ben ul.to linklerini indirdim beta 1 sanırım mesela rompatcher ve autoinstaller yükleyemedim sorun verdi beta 2 de aynı şeyleri yaşarmıyız? yada bi çözüm öneriniz varmı?

beta 2de sorunlar çözuludü :oke:

virus19

virus19

Üye

5250 de
resimde 3. bildirim olarak (cevapsız etkinlik,çağrı ve mesaj yok) içeriği varmı? varsa bende kurayım:D

virüs19 arkadaşımız iyi takip ediyor bu konuyu o bilir?
İndirebilirsin kardeşim şu an yükledim ve hemen yazıyorum... Ellerinize sağlık şu an için hiçbir hata bulmadım :) mükemmel bir çalışma olmuş elleriniz dert görmesin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok şükür, olumlu yorumlar gelmeye başladı. Hatalardan korktuğu için yükleyemeyenler varsa bu yorumları ciddiye alsınlar. 5250, 5800, 5230, 5235 için herşey sorunsuz görünüyor.

Son linkleride ekliyorum :pc:.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
oh be sonunda banım bitti :aman2: ne olmuş buralarda

auruoluk

Üye
ben artık cfw işini bırakacaktım. orjinali yapacaktım ama bunu bir deniyim dedim::::::::> kardeşim cfw bugüne kadar gördüğünm en hızlı en stabil en şahane en hatasız cfw dir. birde cfw nin siyah olmasını sevdim . siyah renk ayrı bir hava katıyor. font da güzel efektleri pek beğenmedim ama efektlerde hiç kasma olayı yok. yani cfw süper bence artık beta yı kaldır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve anılbaran
esqalsiz

esqalsiz

Üye
ikonlar biraz itici geldi ilk kez gördüm :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
ben artık cfw işini bırakacaktım. orjinali yapacaktım ama bunu bir deniyim dedim::::::::> kardeşim cfw bugüne kadar gördüğünm en hızlı en stabil en şahane en hatasız cfw dir. birde cfw nin siyah olmasını sevdim . siyah renk ayrı bir hava katıyor. font da güzel efektleri pek beğenmedim ama efektlerde hiç kasma olayı yok. yani cfw süper bence artık beta yı kaldır.

rica ederiz :spr

----------Eklendi @ 16:26:22 ---------- Yazıldı @ 16:24:47 ----------

ikonlar biraz itici geldi ilk kez gördüm :good:

bişi derdimde neyse :D E7 ıkonları bunlar çok fazla ortalıkta gözükmez özel ikonlardır :cool:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anılbaran haklı. Ayrıca ben ikonları öyle direkt kullanmadım. Önce kendim beğendim, sonra ekip beğendi, en son telefondan anlamayan kardeşimde beğenince kullanmaya karar verdim. Anna ikonlarıda bana hoş gelmiyordu. Zamanla göz alışıyor :oke:

Müjdeyi vereyim: T.C.K v1'in bütün sorunları giderilip herkes tarafından aklanırsa, T.C.K v1 Final çıkacak. Bu final versiyonunda 4 çeşit tuş kilidi ve çeşitli menü düzenleri yer alacak. Ayrıca E7 ikon pakedinin yerine N8, Anna, Orjinal ikon paketleride eklenecektir :oke: Hatta başka alternatifi olan özellikler varsa onlarda eklenecektir.

Ama şuan hatalar üzerine yoğunlaşmalıyız. Kim 1 hata bile bulursa yazsın :good:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
fatihptc

fatihptc

Üye
5250 de tuş kilidi butonunda titreşim kaldırıldı mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
Anılbaran haklı. Ayrıca ben ikonları öyle direkt kullanmadım. Önce kendim beğendim, sonra ekip beğendi, en son telefondan anlamayan kardeşimde beğenince kullanmaya karar verdim. Anna ikonlarıda bana hoş gelmiyordu. Zamanla göz alışıyor :oke:

Müjdeyi vereyim: T.C.K v1'in bütün sorunları giderilip herkes tarafından aklanırsa, T.C.K v1 Final çıkacak. Bu final versiyonunda 4 çeşit tuş kilidi ve çeşitli menü düzenleri yer alacak. Ayrıca E7 ikon pakedinin yerine N8, Anna, Orjinal ikon paketleride eklenecektir :oke: Hatta başka alternatifi olan özellikler varsa onlarda eklenecektir.

Ama şuan hatalar üzerine yoğunlaşmalıyız. Kim 1 hata bile bulursa yazsın :good:

desene 7/24 pc başından kalkmıcaz :ağlarım:

auruoluk

Üye
ama şu anda hata yok tek sorun ikon gibi . o da sorun diil :d:d

tayo01

tayo01

Üye
Her Flash ta Local Modede Kalıyor Bataryayı Neden Ö le

Üst Alt