Bilgisayar bilgisiyle:D
dogukandurak Üye FlaxLy' Alıntı: cik cik cik >>>>> Kuşu ile not : alınıyorsan söyle yapmam bir daha Genişletmek için tıkla ... Ne bilim ben sen neyinle ünlüsün.
FlaxLy' Alıntı: cik cik cik >>>>> Kuşu ile not : alınıyorsan söyle yapmam bir daha Genişletmek için tıkla ... Ne bilim ben sen neyinle ünlüsün.
FlaxLy Üye dogukandurak' Alıntı: Ne bilim ben sen neyinle ünlüsün. Genişletmek için tıkla ... Telefonlarımla - avatarımla - Ayın üyesi oldum de bişiler işte
dogukandurak' Alıntı: Ne bilim ben sen neyinle ünlüsün. Genişletmek için tıkla ... Telefonlarımla - avatarımla - Ayın üyesi oldum de bişiler işte
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Benimde okulum var.Ama ben sürekli giriyorum. Okulunun başlamasıyla Genişletmek için tıkla ... Ya girmesine giriyorum da Sınav stresi var bende ----------Eklendi @ 15:23:28 ---------- Yazıldı @ 15:23:09 ---------- Edit : ayın üyesi olması ile.
tempestshine' Alıntı: Benimde okulum var.Ama ben sürekli giriyorum. Okulunun başlamasıyla Genişletmek için tıkla ... Ya girmesine giriyorum da Sınav stresi var bende ----------Eklendi @ 15:23:28 ---------- Yazıldı @ 15:23:09 ---------- Edit : ayın üyesi olması ile.