Bende hiiç yok :D Yaşadığı yer ile =)
FlaxLy Üye Amacın yoksa olmaz tabi Mimarlık tutturmaya çalışıyoruz burda.d.d.d.d Boğaziçi üni düşünüyorum Kafadar olması ile
Amacın yoksa olmaz tabi Mimarlık tutturmaya çalışıyoruz burda.d.d.d.d Boğaziçi üni düşünüyorum Kafadar olması ile
tempestshine Üye Amacım var.İngilizce Öğretmeni olacağım Birazda annem istediği için Geleceğin mimarı olmasıyla =)
FlaxLy Üye Sağol. Mobilim. Farkında değilim Kafadar olmasıyla ----------Eklendi @ 16:50:43 ---------- Yazıldı @ 16:49:27 ---------- Türe ne çabuk yazdın ya. Mesajımı değiştirdim
Sağol. Mobilim. Farkında değilim Kafadar olmasıyla ----------Eklendi @ 16:50:43 ---------- Yazıldı @ 16:49:27 ---------- Türe ne çabuk yazdın ya. Mesajımı değiştirdim
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: FLaxyLy ile iyi anlaşmasıyla ----------Eklendi @ 16:27:11 ---------- Yazıldı @ 16:26:54 ---------- FLaxLy ile iyi anlaşmasıyla Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Nickimi doğru yazdın ----------Eklendi @ 16:44:07 ---------- Yazıldı @ 16:43:41 ---------- Telefonunun kendisine kızmasıyla..
tempestshine' Alıntı: FLaxyLy ile iyi anlaşmasıyla ----------Eklendi @ 16:27:11 ---------- Yazıldı @ 16:26:54 ---------- FLaxLy ile iyi anlaşmasıyla Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Nickimi doğru yazdın ----------Eklendi @ 16:44:07 ---------- Yazıldı @ 16:43:41 ---------- Telefonunun kendisine kızmasıyla..