Nokia C6-01 Nokia Suite Symbian Belle Cihaz Güncelleme Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Nokia Suite Symbian Belle Cihaz Güncelleme Hatası
Arkadaşlar adı geçen nokia c6-01 telefonumun yeni çıkan Symbian Belle güncelemesini usb üzerinden yaparken sürekli pc'nin usb sesi gidip geliyor.en sonunda aşağıdaki resimdeki yazı geliyor.Sorun Nedir?Bilgi Alabilir miyim?İyi Forumlar...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım öncelikle usb portunu degiştir soft format at teli tekrar pcye bagla yuklemeye geç tekrar aynı hata verırse bana pm atabılırsın

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
masaüstü mu laptopmu

----------Eklendi @ 22:25:50 ---------- Yazıldı @ 22:25:13 ----------

baska usb girisı yokmu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arka girişleri dene birde bendede öyle oldu

----------Eklendi @ 22:41:25 ---------- Yazıldı @ 22:40:01 ----------

sakınce yap iyice oturdugundan emin ol

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
arka girişleri dene birde bendede öyle oldu

----------Eklendi @ 22:41:25 ---------- Yazıldı @ 22:40:01 ----------

sakınce yap iyice oturdugundan emin ol

kardeş birde şöyşe birşey var.telefon yazılımı yüklerken kapanıyor.bır dahada acılmıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olabilir yazdıklarımı uygula tekrar yüklemeye geç hata alınca mesaj at

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
aynı hata var kardeş...

adanalı1

adanalı1

Üye
​Usb kablonu degıstır ... nokıa suıte yı guncelle. virus programı var ıse devre dısı bırak.nokıa cable drıver lerını de yukle .. sorun hallolur.. virs programları cable drıver lerıne ızın vermıyor sanırım ... vistamı kullanıyorsun ?

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
​Usb kablonu degıstır ... nokıa suıte yı guncelle. virus programı var ıse devre dısı bırak.nokıa cable drıver lerını de yukle .. sorun hallolur.. virs programları cable drıver lerıne ızın vermıyor sanırım ... vistamı kullanıyorsun ?

windows 7 virus programı essentıal

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşın dedigi gibide olabılir

adanalı1

adanalı1

Üye
100 de 90 kablodan kardes .. dun bı arkadasda aynı sorun vardı .. kabloyu degısmıs halletmıstı :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kablodan oldugunu sanmam benımde aynen arkadasta olan hatalar oldu ama yinede kendi kablomla yaptim

----------Eklendi 17.02.2012 @ 00:08:28 ---------- Yazıldı 16.02.2012 @ 23:30:57 ----------

sonuc ne arkadaşım

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
kablodan oldugunu sanmam benımde aynen arkadasta olan hatalar oldu ama yinede kendi kablomla yaptim

----------Eklendi 17.02.2012 @ 00:08:28 ---------- Yazıldı 16.02.2012 @ 23:30:57 ----------

sonuc ne arkadaşım

sonuç aynı:S Hata ney anlamadım gitti yha:S

cihan628

cihan628

Üye
beyler ben hatayı biliom güncelleme yaparken tlefon kapanıyor doğal olrarak e kapandığı içinde usb bağlantısı kesiliyor yazıo ben 3-4 gün uraştım ama çözüm bulamadım flashlamayı da denedim yine aynı anca biraz bekleyelim ovi adam gibi bitirmeden belleyi koşmuş ibneler çarşamba günü 317 mb dı perşembe 318 oldu düzeltmeler yapıolar

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben hatayı biliom güncelleme yaparken tlefon kapanıyor doğal olrarak e kapandığı içinde usb bağlantısı kesiliyor yazıo ben 3-4 gün uraştım ama çözüm bulamadım flashlamayı da denedim yine aynı anca biraz bekleyelim ovi adam gibi bitirmeden belleyi koşmuş ibneler çarşamba günü 317 mb dı perşembe 318 oldu düzeltmeler yapıolar

oh be kardeşim anladın derdımı bunun sebebı ne yha?

----------Eklendi @ 15:30:11 ---------- Yazıldı @ 15:29:55 ----------

ınternet kafede dene birde istersen

labtobumdada denedim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlar+baglantı+usb+nokia süit seçili yap varsayılan yazması gerek öyle dene birde

Üst Alt