Android olayını işin doğrusu ben de merak ediyorum, fakat tereddütlerim var. Bir iki ay içinde samsung s2 almayı planlıyorum. Özellikle çift çekirdekli işlemcisi olması ve ekranın büyük olması bana cazip geliyor. Yaklaşık bir yıldır N8 kullanıyorum, Belle'ye geçtikten sonra telefonum ayrı bir güzelleşti.
Nokia pazarda büyük kayıp yaşadı, Nokia muhtemelen bu kayıpları azaltmanın müşteri memnuniyetinden geçtiğinin farkında. Bu yüzden sistemindeki eksikleri gidermek için habire software yenilemesi yapıyor. İyi de yapıyor. Özellikle Belle sürümünü gerçekten çok beğendim. Bir yandan Android sistemini inceliyorum. Yanılıyorsam bu konuda bilgili olan arkadaşlar düzeltsin. Telefonunuzda yüklü hangi Android sürümü varsa onunla kalıyorsunuz. Nokiadaki gibi bu kadar sık software güncellemesi yok bildiğim kadarıyla. Android 4 yazılımı piyada, bu yazılımın bütün android cihazlara uygun olduğu söyleniyor, lakin son çıkan modellerin dışında eski modeller Android 4 e geçemeyecek. Şimdi diyebilirsiniz ki nokia Belle sürümünü de bütün cihazlarına açmadı. Evet doğru ama bildiğim kadarıyla bu cihazlar teknik olarak Belle sistemini kullanabilecek donanıma sahip değiller. Tabi bu konuda uzman olmadığımı, yanılıyor olabileceğimi de peşinen belirttim.
Nokia N8'imi oğlum çok istiyor, bu yüzden telefonu ona vereceğim. Bir ay içinde daha cazip bir model ilgimi çekmezse Samsung almayı planlıyorum.
İlk mesajı yazan arkadaşın samimiyetine istinaden ben de bu açıklamayı yaptım. İlave olarak forumdaki yönetici ve paylaşım yapan üye arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu site gerçekten çok samimi ve dost canlısı arkadaşların kişisel çabalarıyla ayakta duruyor. Onları yürekten kutluyorum. Yolunuz açık olsun.
Buradaki ortam ne android kategorisinde ne de iphone kategorisinde yok. Bunu çok iyi anladım. Bir yardım istiyorsun cevap ya 4 gün sonra geliyor ya da hiç gelmiyor.. Herşeyi kendin halletmek zorundasın..
arkadaşım kaçtane android kullanıcısı var bi baksana kim kime yardım edecek http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ini-kullaniyorsunuz-9-587881.html#post4349337
abi mümkün değil symbiandan vazgeçemem silah dayasalar gene symbian gene symbian. Başka yazılım kullanmam abi ben yaa android miş ios miş badaymış fasafiso abi bunlar o kadar parayı verip de ne aldınız. Yapabildiklerinizi bi symbianda yapın hadi bakalım. Bi oyun yükleyeceksiniz bela yaa tema yok uygulama çok ama yükleyebilirsen tabi. Geç abi bunları symbian symbian symbian. Symbian forever diyorum başka bişey demiyorum. O android ios bada da olan ram işlemci ve diğer donanımlar symbian da olsun görün bakalım ne oluyor telefonu elinizde tutamazsınız bee uçar uçar symbian^3 zaten başlı başına bi tablet pc gibi ne istersen yap.
Bağla bluetooth ile maus klawye sonra bide televizyona bağla sonra gir nete pc gibi takıl nette hayatını yaşa.
Ohh bee içimi döktüm kızmasın kimse
çok dolmuşsun be arkadaşBen yardım konusunda androidden bahsetmedim. Buradaki ortam her 2 sinde de yok dedim? symbian 3 ve iphone kategorisinde takılıyorum. O cevabım iphone kategorisi içindi.

bırkere nokıa kullanan bı adam kolaay kolaay o nokıadan vazgecemez )) ıstısnalar dışında. ben asla vazgecmem şahsen ozellıkle n serısı gıden bırıym bı sonrakı alacagım telefon n9 dur onuda tam ınceleme fırsatım olmadı meego symbıana gore nasıl bır ısletım sıstemıdır onuda tam ıncelemedım ama goruntu olarak guzel telefon
yok fıyat olarak normal bence 1200 1300 cıvarı. onun altına zaten satsalar turkıyemın bır mantıgı var ucuz mal dandık olur hesabı ) ınan o telefonu 800 den satsalar satısları yarıya duser :=) telefonun dızaynıda fıyatıda normal kı suan hala n8 nerdeyse 1100 1200 fılan
aynen bendede o korku var n9 aslında n8 ı sattırıcak bır telefon gıbı gelmıyor bana. yenı bı N serısı beklıycem artık