s60v5 e büyük güncelleme GELEBİLR

Sponsorlu Bağlantılar

kankka

Üye
ah bi belle gelse :)

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Kötülemek istemem ama o basmatik telefona belle nin gelmesi biraz saçma.

-starkiller-

-starkiller-

Üye
nokia güncelleme yaparsa en fazla ikonları değiştirir bu saatten sonra daha fazlasını beklemiyorum ben. ha ben belle istemiyorum sadece yukarıdan inen paneli istiyordum onun da uygulaması çıktı nokia güncellemese de olur bana. para biriktiriyorum hayırlısıyla samsung galaxy alcam ama hangisi hala karar veremedim :D

*-king-*

*-king-*

Üye
nokia güncelleme yaparsa en fazla ikonları değiştirir bu saatten sonra daha fazlasını beklemiyorum ben. ha ben belle istemiyorum sadece yukarıdan inen paneli istiyordum onun da uygulaması çıktı nokia güncellemese de olur bana. para biriktiriyorum hayırlısıyla samsung galaxy alcam ama hangisi hala karar veremedim :D

hangı program kardes ?

-starkiller-

-starkiller-

Üye
belle shell :) forumda aratın bulursunuz :)

famemonster16

famemonster16

Üye
Arkadaşlar ben s^3 cihazlara belle güncellemesi çıkmadan 2 gün önce nokia shop'a gitmiştim ve 5800 için belle güncellemesi çıkacak mı diye sormuştum. Ordaki bir eleman da 5800 öldü artık belle güncellemesi gelmesi çok zor ama başka bir güncelleme gelebilir şuan bununla ilgili bilgim yok gibisinden şeyler söylemişti.
Ben güvenmiyorum bu nokia çalışanlarına v60 çıkmadan önce telefonumu garantiye göndermiştim. Göndermeden önce sorunu çözebilir miyim diye nokiaya mail atmıştım herneyse işte cevap olarak aradılar beni kapatmadan önce güncelleme gelecek mi diye sorduğumda klasik cevap olarak şuan bilgim, büyük ihtimalle gelmez demişti. Ardından en fazla 1 hafta sonra v60 güncellemesi geldi. Yani nokia çalışanlarının güncelleme hakkında pek bilgisi yok. Ama bakarsınız belle veya anna gibi bir güncelleme gelir.

*-king-*

*-king-*

Üye
Arkadaşlar ben s^3 cihazlara belle güncellemesi çıkmadan 2 gün önce nokia shop'a gitmiştim ve 5800 için belle güncellemesi çıkacak mı diye sormuştum. Ordaki bir eleman da 5800 öldü artık belle güncellemesi gelmesi çok zor ama başka bir güncelleme gelebilir şuan bununla ilgili bilgim yok gibisinden şeyler söylemişti.
Ben güvenmiyorum bu nokia çalışanlarına v60 çıkmadan önce telefonumu garantiye göndermiştim. Göndermeden önce sorunu çözebilir miyim diye nokiaya mail atmıştım herneyse işte cevap olarak aradılar beni kapatmadan önce güncelleme gelecek mi diye sorduğumda klasik cevap olarak şuan bilgim, büyük ihtimalle gelmez demişti. Ardından en fazla 1 hafta sonra v60 güncellemesi geldi. Yani nokia çalışanlarının güncelleme hakkında pek bilgisi yok. Ama bakarsınız belle veya anna gibi bir güncelleme gelir.

dostum 5800 ı abartmayalım lutfen nokianın ilk çıkardıgı dokunmatık telefonu o zamanlar hıc boyle telefon yoktu o yuzden 5800 çok tercih edildi.Bu 5800 çok iyi oldugunu gostermez.Atın olmadıgı yerde eşeğe evliya çelebi derlermiş. bu yuzden 5800 ın kaldıramayacagı yukun altına sokmazlar yoksa olan kendılerıne olur

kemik95

Üye

dostum 5800 ı abartmayalım lutfen nokianın ilk çıkardıgı dokunmatık telefonu o zamanlar hıc boyle telefon yoktu o yuzden 5800 çok tercih edildi.Bu 5800 çok iyi oldugunu gostermez.Atın olmadıgı yerde eşeğe evliya çelebi derlermiş. bu yuzden 5800 ın kaldıramayacagı yukun altına sokmazlar yoksa olan kendılerıne olur

ya bu 5800 yüzünden bizim telefonlarda kaynıyo arada :D deli olduğum bu. en azından özel güncellemeyle belle ui gelse.

phasan

phasan

Üye
gelse ıyı olur

repix

Üye
gelir gelir büyük birşey gelceği doğruda ne?

BurakTura

BurakTura

Üye
Aynneeeeennnn ALLAH'ımm İnş'ALLAH' Gelliiiirrrrrrr :D :D :D

----------Eklendi @ 16:00:53 ---------- Yazıldı @ 15:57:14 ----------

Bence Sana Dedikleri Bu olması Lazım Arkadaşım :)

phasan

phasan

Üye
gelse artık ne olur

aslls

aslls

Üye
olmadı kendimiz yazalım :P

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia S60v5'e belle getirecekmiş :d: :kop: :kop2:

İncİnat

İncİnat

Üye
:birak: o GÖMÇÜRMATİK telefonlara mı belle gelecek??

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bende duydum, htc menu ye benzeyecekmiş.

hicsam

hicsam

Üye
boşuna ümitlenmeyin arkadaşlar, s60v5 ler s^3 belle falan kaldırmaz

cicoz23

Üye
nokia mağazaya günlelleme gelmiş bide saat için güncelleme gelmiş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu muydu büyük güncelleme :d:

Üst Alt