Samsung Apps Yanıt Vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Apps Yanıt Vermiyor
Samsung Apps 15.02.2012 saat 19:00'da yanıt vermez hale geldi.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
apps bakımı nedeniyle yanıt vermeyebilir...

ceycey111

ceycey111

Üye
bakımmı var yine

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bu tarz şeylere alışkın olmak lazım biliyorum sıkıcı ama geldik buraya kadar bu saatten sonra dönmek olmaz :)

Ocean258

Ocean258

Üye
samsung app's içinde işe yarar uygulama var mı yaw :))

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
samsung app's içinde işe yarar uygulama var mı yaw :))

ben bir cok uygulamasını kullanıyorum ve gelişmeyede devam ediyor tabi ki de fazla yok ama benim cihazımı dolduracak kadar oldu benm için en azından bi sıkıntı yok android gibi olamz tabi ama geliştiricilere gün geçtikce yenisi ekleniyor

01firtina

01firtina

Üye
Ben hala badayı karalayanları anlamakda zorluk çekiyorum.Bana göre diğer android olsun iphone sistemi olsun en kolay kullanımı olan sistem bada.Evet bada kendini geliştirmekde çok yavaş ama bu badanın değil samsung firmasının suçu 4 yada 5 kişi bunu geliştirmek için uğraştıracaklarına koysun oraya kalabalık bir arge gurubu bakın anroidi diğer sistemleride nasıl geçiyor.Bence çok iyi bir sistem ve kullanışlı her şeye açık her şeye uyumlu bir işletim sistemi.Beğenmiyorsanız gidin o yaratık kılıklı simgesi olan androide yada diğer iphone na geçebilirsiniz.Ben çok memnunum badadan ve aslada bırakmaya niyetim yok.

• Beğen
Tepkiler: ceycey111
ceycey111

ceycey111

Üye
Ben hala badayı karalayanları anlamakda zorluk çekiyorum.Bana göre diğer android olsun iphone sistemi olsun en kolay kullanımı olan sistem bada.Evet bada kendini geliştirmekde çok yavaş ama bu badanın değil samsung firmasının suçu 4 yada 5 kişi bunu geliştirmek için uğraştıracaklarına koysun oraya kalabalık bir arge gurubu bakın anroidi diğer sistemleride nasıl geçiyor.Bence çok iyi bir sistem ve kullanışlı her şeye açık her şeye uyumlu bir işletim sistemi.Beğenmiyorsanız gidin o yaratık kılıklı simgesi olan androide yada diğer iphone na geçebilirsiniz.Ben çok memnunum badadan ve aslada bırakmaya niyetim yok.

herkesin telefonu kendine başkasının telefonuna laf atma hakkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...