N8 carla test aşaması

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 500 için güncelleme hazır arkadaşlar. Bana kalırsa nasıl nokia 500e biraz farklı belle geldiyse carlada aynısı olacak. Yani 1ghz telefonlarla 680Mhz telefonlar arasında farklar olacak. Carladan çok büyük bir şey beklemiyorum hatalar kapatılmaya çalışılacaktır sadece.

Uruloki

Uruloki

Üye
680 mhzlik cihazlarda çalışacağını sanmıyorum ben açıkcası sadece test ediyor olabilirler N8 in yeni versiyonu için yani kamera 12mp ve aynı özelliklerdeyse yani kamera özellikleri ondan

_ardaa

_ardaa

Üye
680 mhzlik cihazlarda çalışacağını sanmıyorum ben açıkcası sadece test ediyor olabilirler N8 in yeni versiyonu için yani kamera 12mp ve aynı özelliklerdeyse yani kamera özellikleri ondan

Ama gpu farkı olur Hasan.

serinaga

serinaga

Üye
Yaa bırakın Carlayı felan Belle Belle diyordunuz keyfini çıkarın işte :) yükleyeli 1 hafta oldu hemen Carla demeye başladılar :kop:

Yok ağa adamlar 40 takla atıp 40 güncelleme yapsa da biz 40 gün geçmeden aç 40 ördek gibi ağzımızı açıp kılı 40 yaracağız ve "HANİ Yeni Güncelleme ?" diyip 40 satır 40 katır hesabına döndüreceğiz, bu ne YAW ??? :aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
maşşalhh ne yazdın sen ole 4 kere okudm anca anladım :)

bartinli8387

bartinli8387

Üye
hiç merak etmiyorum kaç aydır bekledıgım belle bekledigime hiç degmedi üstüne dahada nokia dan soguttu ALLAHTAN IRAKTAyım & TELEFONLAR UCUZ

TheMadness

TheMadness

Üye
1080p kulağa iyi geliyor. Sanal RAM falan yapacaklar galiba. Şimdiden sevindim.

TheMadness

TheMadness

Üye

1080p olması imkansız.(c6-01,c7,N8,e7 için.)

Bana da öyle geliyor işlemci yetmez ama belki overclock yapabilirler bu da bir ihtimal :hmmm

----------Eklendi @ 22:36:15 ---------- Yazıldı @ 22:35:56 ----------

CPU + GPU Overclock

----------Eklendi @ 22:37:27 ---------- Yazıldı @ 22:36:15 ----------

GPU 32MB olarak gözüküyor PerfMonda. Yetmez bence 701inki anca 1080p çeker o 64MB galiba...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Onlarda 128 mb gpu var .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bize sizmaz bence bu sefer ilk 701 ' e sizar . Bir kac gun sonra N8 ' e ve bir kac haftaya C7 ' ye sizar gibime geliyor .

TheMadness

TheMadness

Üye
Bize sizmaz bence bu sefer ilk 701 ' e sizar . Bir kac gun sonra N8 ' e ve bir kac haftaya C7 ' ye sizar gibime geliyor .

ilk Yeni nesil cihazlara çıkacak ama ne zaman ilk hangisi sızar o belli olmaz...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 bence. En iyisi o.

Üst Alt