N8 carla test aşaması

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
CFW kesin gelecek.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar resim paylaşmak için sosyal ağların yüklü mü olması gerek?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Mart ortasında gelebilir.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım sana yardımcı olayım önce bellede hiçbir eksik yok sesli aramada mevcut ana ekrana sesli komut widgetini ekle daha sonra sesli komut sembolüne bidafa dokun olay biter ok. sizden ricam arkadaşlar önce biraz cihazı tanıyalım yazılımı çözmeye çalışalım sonra eksik diyelim inanın biraz çözerseniz belle adam gibi güncelleme olmuş

o dediğin widget nerde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kisayol olarak ekleyin , ses komutlari olmasi lazim .

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ses komutunu etkin hale getirmek için bekleme ekranında arama butonuna basılı tutun sonra kur flan yazar .ordan ayarlayabilirsiniz.

cardanadam

cardanadam

Üye
buldum bende yazılım eksik diyom ya anlaşılan bu sistemde öğreneceğimiz çoook şey var teşekkürler

pRime.

pRime.

Üye

bu şekilde bile bir resim çekiyorsun 5-10sn. bekliyorsun o şekilde artık yarım saat bekleriz ben carla marla istemiyorum önce belle yi düzeltsinler bu adamlara ne oldu anlamadım sanki acemi gibiler elop gelmeden önce çıkan güncellemeler eksiksiz çıkardı şimdi telefonda sesli arama sesli uygulama açma özelliği var ayarlardan ayar yapabiliyoruz ama kullanamıyoruz ne saçma bir güncelleme ya allahtan arama yapabiliyoruz birde carla gelirse düşünün artık neyi eksik diye

Nokia güncelleme işini yüzüne gözüne bulaştırdı, en temizi flaş atmak. Belle'i sorunsuz kullanabiliyorsun.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ben telefona bi soft format attım birde depoyu biçimlendirip yüklediğim uygulamaları kaldırdım sonra belleyi yükledim şuana kadar sıfır hata (maşallah) :) interneteki flv dosyalarını da açıo sorun yok şimdilik şükür :D

birde şu tunerific 2.00 programını bulsam varya süper olcak. arkadaşlar bulursanız bilgilendirin lütfen |-)

pRime.

pRime.

Üye
ben telefona bi soft format attım birde depoyu biçimlendirip yüklediğim uygulamaları kaldırdım sonra belleyi yükledim şuana kadar sıfır hata (maşallah) :) interneteki flv dosyalarını da açıo sorun yok şimdilik şükür :D

Ben anna'yı kurarken aynısını yapmıştım sorunsuz güncellenmişti.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

aynen dediğin gibi yapıp suiteden yükledim sorun yok. video olayı pek önemli değil benim için. zaten video izleyeceksem sadece youtubedan izlerim o da çalışıyor.

WebStyle

WebStyle

Üye
Eğer 680mhzlik işlemcili cihazlara da gelecekse yakında N8 için test sürümünü belle gibi piyasaya sızdırırlar diye tahmin ediyorum..

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin sızdırırlar

RdvanA.

RdvanA.

Üye
yav bi bismillah belleyi yükleyeli 5 gün oldu biraz kullanalım :D

mmb7982

mmb7982

Üye
hayırlı uğurlu olsuuuuuun.yeni bekleyişlere yelken açtırılıyoruz haberiniz olsun.carladan sonra donna dayı da çalıştırır bunlar 680 mhz lik işlemcilerde.

belleden sonra yeni gündem... :birak:

bu arada paylaşım için teşekkürler kardeşim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Neler vaad ettikleri de önemli klasör oluşturmaya imkan tanıyacaklar mı ve daha yaratıcı bir tasarım sunacaklar mı bunlar önemli, şimdilik daha adamakıllı bir ekran görüntüsü göremedik. Bence linkteki birinin yaptığı yorum gibi olacak yani Carla 1 ghz+ tellere çıkacak ama "light" sürüm de oluşturulup 680 mhz'liklere çıkacak. 1ghz+ tellerde 1080p video çekimi gelebilir belki bana biraz zor gibi geliyor da gerçi 680 mhz ile 720p 30 fps video kaydı yaptıran firma 1 ghz işlemciye de 1080p video kaydı yaptırabilir diye düşünüyorum. Ama herşeyden önemlisi Nokia'nın oyun işini daha da geliştirmesi şart Tintin ile Connect 4 ile yürümez yani bu işler. Nova/Gangstar Rio/fifa12 son olarak blackberry'e bile kısa zamanda çıkacağı söylenen gta3 oyunlarının çıkmasının şart olduğunu düşünüyorum neticede bu oyunlar 600 mhz'lik androidli tellerde bile çalışıyor.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
aşikar53

aşikar53

Üye
belle çıkmadan önce nie boyle bişey yoktu yalan dolan bunlar bence

Üst Alt