Symbian Belle mi Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Android :oke:

pRime.

pRime.

Üye
buyur gel ozaman 8çekirdekli benim mac 2. nesil i7 :) ayrıca thunderbolt çift gpu var hd intel3000 ve amd radeon hd 6770 ,8gbram (ki istersem 16gb yapabilirim 4gb dı8gb yaptım çift slot ve turbo boost la 3.4ghz de buluşuruz seninle boot açarım sana windows yada paraleles açarım yarı sayfa windows takılırsın yarı sayfa mac :) arkadaş ben akıllıyım karşıdaki kek mantığından çıkın karşıdaki kişide pro kullanıcı işin bilen çok kişi var heleki öyle adamlar varki ben saygı duyuyorum.4500lira ama onun tadını performansını kullanan alıyor mac os hakintosh la oejinal mac farklı , youtubeda testi var arıca ssd takarsam performans apayrı olacak bekletiyorum fiyatları düşsün diye,amerikadan al ucuz olsun

8gb ram, 2. Nesil i7, intel hd 3000 nvidia gt540. hodri meydan dostum. :) karşımda kek yok ama o kişi de beni kek sanmasın. ;)

----------Eklendi @ 23:27:52 ---------- Yazıldı @ 23:27:01 ----------

Bu arada tam olarak hangi model bu? Benim vaio'yla nerdeyse aynı donanımı. :)

franzliszt

franzliszt

Üye

8gb ram, 2. Nesil i7, intel hd 3000 nvidia gt540. hodri meydan dostum. :) karşımda kek yok ama o kişi de beni kek sanmasın. ;)

----------Eklendi @ 23:27:52 ---------- Yazıldı @ 23:27:01 ----------

Bu arada tam olarak hangi model bu? Benim vaio'yla nerdeyse aynı donanımı. :)

bak bakalım late macbookpro 15 in i7 işlemcisine 3.4ghz görüyor hangi vaio 3.4 ghz görüyor biri bana anlatsın elmayla armut yarışmaz dostum bir bilgisayarcıya danış en komplekslisi bile apple ı referans alır :) apple ın rakibi late15macbookpro nun rakibi şuan n55 asusdur .vaionun f serisi ise tasarımı berbat arkadaş f serisi dışındada i7 olupda macbookpro15 üstüne çıkacak cihaz yok özelliklede late in, kendini sıksa en son3.1ghz yapıyor vaiolar . araştırın, macbookpro 8çekirdekde 3.4ghz bence bir tartalım adam gibi.

pRime.

pRime.

Üye
bak bakalım late macbookpro 15 in i7 işlemcisine 3.4ghz görüyor hangi vaio 3.4 ghz görüyor biri bana anlatsın elmayla armut yarışmaz dostum bir bilgisayarcıya danış en komplekslisi bile apple ı referans alır :) apple ın rakibi late15macbookpro nun rakibi şuan n55 asusdur .vaionun f serisi ise tasarımı berbat arkadaş f serisi dışındada i7 olupda macbookpro15 üstüne çıkacak cihaz yok özelliklede late in, kendini sıksa en son3.1ghz yapıyor vaiolar . araştırın, macbookpro 8çekirdekde 3.4ghz bence bir tartalım adam gibi.

Tasarım göreceli bir şey dostum bana göre tasarımı harika bu bilgisayarın ekran desen zaten oraya hiç girmeyeyim bakar kalırsın. ;) Bir de şu var sen benim bilgisayarımın performansını görmek için nerdeyse iki katı para veriyorsun. Peki ya kalan özellikler? İş bilgisayara geçince değişiyor. :) 2. Nesil i7 2670QM diyorum hala bana overclockta geçti diyorsun. Bir bak bakalım neymiş ne değilmiş:
http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/vpcf23s1e

franzliszt

franzliszt

Üye

Tasarım göreceli bir şey dostum bana göre tasarımı harika bu bilgisayarın ekran desen zaten oraya hiç girmeyeyim bakar kalırsın. ;) Bir de şu var sen benim bilgisayarımın performansını görmek için nerdeyse iki katı para veriyorsun. Peki ya kalan özellikler? İş bilgisayara geçince değişiyor. :) 2. Nesil i7 2670QM diyorum hala bana overclockta geçti diyorsun. Bir bak bakalım neymiş ne değilmiş:
bu bilgisayarın tasarım harika ha hahah:)) ekrana girsen ne olacak sarı renkli beyaz pixellerden oluşan vaio ekranındanmı bahsediyorsun(yalanmı valla üşenmem gelir karşılaştırırım) , bak git vatana açtır yan yana koy beyazlarını karşılaştır anlarsın,senin bilgisayarın performansı varmıki görmek için iki katı vereyim :D çift gpu var benim alette bak şimdi
senin gpu geforce 540 gpu benimkisi amd 6770 gpu bak bu karşılaştırması;
artı and dışında bir gpu daha var intel3000 bu iki gpu geçiş yaptığı için maclerin performansları çok yüksek ayrıca buyur cpu tablosu hızları orjinal hız bunlar;
fiyat olarakda,1800 dolar . türkiyeden alırsan 6 milyar . şimdi bana fiyat şöyle böyle demeyin alet seninkinden iyi neyi tartışıyorsun :)

pRime.

pRime.

Üye
bu bilgisayarın tasarım harika ha hahah:)) ekrana girsen ne olacak sarı renkli beyaz pixellerden oluşan vaio ekranındanmı bahsediyorsun(yalanmı valla üşenmem gelir karşılaştırırım) , bak git vatana açtır yan yana koy beyazlarını karşılaştır anlarsın,senin bilgisayarın performansı varmıki görmek için iki katı vereyim :D çift gpu var benim alette bak şimdi
senin gpu geforce 540 gpu benimkisi amd 6770 gpu bak bu karşılaştırması;
artı and dışında bir gpu daha var intel3000 bu iki gpu geçiş yaptığı için maclerin performansları çok yüksek ayrıca buyur cpu tablosu hızları orjinal hız bunlar;
fiyat olarakda,1800 dolar . türkiyeden alırsan 6 milyar . şimdi bana fiyat şöyle böyle demeyin alet seninkinden iyi neyi tartışıyorsun :)

dostum şaka mı yapıyorsun yoksa ciddiye mi alayım? sen herhalde sony'nin bu ekranını hiç gömedin tabi alışmışsındır macbook'un cansız ekranına :) ben üşenmem gelirim bilgisayarımla, yan yana koyarız sonra üzülme ama niye ekranına kötü dedim diye. :) tasarıma gelecek olursak mac tasarımlarına beğeniyorum ama vaio'nun tasarımını beğenmemen tamamen senin görüşün tüm tanıdıklarım bayıldı bilgisayara. ordaki testlerde de oyundan oyuna değiştiği görülüyor ki çözünürlük faktörünü unutma. git başka oyunlarda dene bakalım sonuç ne olacak? gören de ezmiş geçmiş sanacak ekran kartında. :D senin cihaz madem 1800 dolar, ondaki ekran kartı da radeon 6750 512mb oluyor. :) ayrıca benim makinede aynı intel hd 3000 gpu'sundan mevcut sony onu her nedense kullanmamayı seçmiş cihazda mevcut ama. yazdıklarına dikkat et lütfe bilgisayar görmemiş cühela yok karşında biliyoruz da yazıyoruz. ;)
6 milyar mı? ben makinamı 12 taksitle 2800 liraya aldım be yuh! ayrca 1800 dolarlığı burada 6000 liraysa 2500 dolalığını alacakların vay haline! :zuhaha: 2500 dolarlığı benim makineden çok daha iyi doğrudur ama diğerleri için benimkinden iyi diyorsan kusura bakma ama sana gülerim. :)

----------Eklendi @ 15:21:34 ---------- Yazıldı @ 15:00:07 ----------

bu arada konu çok kaydı yazmayacağım buraya daha fazla. zaten bu tartışma da benim cihazım seninkini ezerden öteye gitmedi onun için daha fazla uzatmak gereksiz.

franzliszt

franzliszt

Üye

dostum şaka mı yapıyorsun yoksa ciddiye mi alayım? sen herhalde sony'nin bu ekranını hiç gömedin tabi alışmışsındır macbook'un cansız ekranına :) ben üşenmem gelirim bilgisayarımla, yan yana koyarız sonra üzülme ama niye ekranına kötü dedim diye. :) tasarıma gelecek olursak mac tasarımlarına beğeniyorum ama vaio'nun tasarımını beğenmemen tamamen senin görüşün tüm tanıdıklarım bayıldı bilgisayara. ordaki testlerde de oyundan oyuna değiştiği görülüyor ki çözünürlük faktörünü unutma. git başka oyunlarda dene bakalım sonuç ne olacak? gören de ezmiş geçmiş sanacak ekran kartında. :D senin cihaz madem 1800 dolar, ondaki ekran kartı da radeon 6750 512mb oluyor. :) ayrıca benim makinede aynı intel hd 3000 gpu'sundan mevcut sony onu her nedense kullanmamayı seçmiş cihazda mevcut ama. yazdıklarına dikkat et lütfe bilgisayar görmemiş cühela yok karşında biliyoruz da yazıyoruz. ;)
6 milyar mı? ben makinamı 12 taksitle 2800 liraya aldım be yuh! ayrca 1800 dolarlığı burada 6000 liraysa 2500 dolalığını alacakların vay haline! :zuhaha: 2500 dolarlığı benim makineden çok daha iyi doğrudur ama diğerleri için benimkinden iyi diyorsan kusura bakma ama sana gülerim. :)

----------Eklendi @ 15:21:34 ---------- Yazıldı @ 15:00:07 ----------

bu arada konu çok kaydı yazmayacağım buraya daha fazla. zaten bu tartışma da benim cihazım seninkini ezerden öteye gitmedi onun için daha fazla uzatmak gereksiz.

hahahahahahahaha acil teknolojik yardım lazım bu foruma çok ciddi , vaioya verdiğin paraya yazık asusn55 alır insan madem bu işlerden anladığını söylüyorsun ayrıca ben sana söylim macbookpro ile vaio karşılaştırılamaz bile bunu cümle alem ahali amatör kullanıcı bile biliyor lakin egona teslim olamadığını görüyorum varsın senin vaio mac den iyi olsun tabi yersen hahahaha

----------Eklendi @ 15:31:14 ---------- Yazıldı @ 15:29:37 ----------

macbookpro ve cansız ekran :)))) hahahahahaha.

----------Eklendi @ 15:37:42 ---------- Yazıldı @ 15:31:14 ----------

bu arada late macbookpro benim cihaz gpu suna dikkatli bak :)

pRime.

pRime.

Üye
hahahahahahahaha acil teknolojik yardım lazım bu foruma çok ciddi , vaioya verdiğin paraya yazık asusn55 alır insan madem bu işlerden anladığını söylüyorsun ayrıca ben sana söylim macbookpro ile vaio karşılaştırılamaz bile bunu cümle alem ahali amatör kullanıcı bile biliyor lakin egona teslim olamadığını görüyorum varsın senin vaio mac den iyi olsun tabi yersen hahahah
bu arada late macbookpro benim cihaz gpu suna dikkatli bak :)

tamam dostum varsın macler vaioları ezsin seni mi kırcaz :zuhaha:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

franzliszt

franzliszt

Üye

tamam dostum varsın macler vaioları ezsin seni mi kırcaz :zuhaha:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel kardeşim kendini tatmin etmişsinde ben 1800 en düşük baz olarak yazdım benim model upgrade edilmiş sağ taraftaki hatta late2011 ikinci güncellenen paket :)) geçmiş olsun :))

andreoni

Üye
prime yorma kendini. Arkadaşın mantığı belli. En pahalısı en iyisidir. Konuyu da saptırdın ya helal valla. Telefondan bilgisayara döndürdün. Bu forumda ne işin var senin !!! Uyarı gerek.. Paranla hava atmaya çalışıyorsun resmen.. Bu konuya daha da yazmıyorum.

Bu konuya son yorumum Nokia Belle' dir okadar..

franzliszt

franzliszt

Üye
prime yorma kendini. Arkadaşın mantığı belli. En pahalısı en iyisidir. Konuyu da saptırdın ya helal valla. Telefondan bilgisayara döndürdün. Bu forumda ne işin var senin !!! Uyarı gerek.. Paranla hava atmaya çalışıyorsun resmen.. Bu konuya daha da yazmıyorum.

Bu konuya son yorumum Nokia Belle' dir okadar..
hayır aksine ben sadece güzelcene tartıştım o tartıştığım arkadaşıda severim bizim takılmalarımız olur, ayrıca ne alaka milletin parası seçimi seni ilgilendirirmi ? bu forumda kimse parasıyla hava atmaz koçum sadece tartışır o arkadaşda bunu anladı zaten ne o ne de ben parayı mevzu etmeden teknolojik olarak tartıştık asıl amaç apple ı değer yönünden türkiyede pahalıda olsa bu onu teknolojik açıdan düşürmez biz bunu tartarken konu saptı , güzel kafanı yorma sen , benden tavsiye egolarına yenik düşüpde böyle kişisel yorum yapma bilmeden,tanımadan .

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Türe

Türe

Üye
Adam isi biliyor :)

hzzson

hzzson

Üye
ya arkadaslar androıd nedır ya.ben hayatımda andoıd kadar sacma bır ısletım sıstemı gormedım.gorsellık ve grafık bakımından cok berbat.symbıanın bır temelı var.kendıne has dızgını var.eskıden adroıd mı vardı?yıllardır symbıan hepımız kullandık.bır zamanlar kullandıgımız nokıa 6600 lar falan hep symbıandı.bence symbıanı kotulemek nankorluktur...

• Beğen
Tepkiler: vavra22
_RYUK_

_RYUK_

Üye
ben samsung galaxy sl ve nokia 5800 kullanıyorum iki isletim sisteminden de çok memnunum

zekican09

zekican09

Üye
Uygulama için Android ama
Symbian Belle / nokia dan vazgecemedim daha

vavra22

vavra22

Üye
-uygulama oyun felan bi kaç tane yetmez çok daha fazlasını istiyorsan ANDROID
-yok kullanımı kolay android eksikliğini aratmayacak kadar uygulama fakat az oyun diyorsan SYMBIAN BELLE fakat alacağın telefonun hızı 1ghz ve üstü olması şartı ile...

dipnot;ios en kralı...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
-uygulama oyun felan bi kaç tane yetmez çok daha fazlasını istiyorsan ANDROID
-yok kullanımı kolay android eksikliğini aratmayacak kadar uygulama fakat az oyun diyorsan SYMBIAN BELLE fakat alacağın telefonun hızı 1ghz ve üstü olması şartı ile...

dipnot;ios en kralı...

Bende IOS tercih etmem mesela.Benim kişiselleştirilebilirlik ve orta düzeyde yazılımla oynamak önemli.Birde büyük markalara hava atmak için alınmış gibi gözüken cihazlara karşı bir düşmanlığım var biraz aykırıyımdır da :)

Wpsinden tut symbianına, androidine hepainin kendine has +ları ve -leri var.Kişi ne istediğini bilerek seçmeli sitemi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
soru mu bu?

ErkanZenger

Üye
Belle

Takipçi Satın Al

Üst Alt