Symbian Belle mi Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 2 android 2.3.5 version.Arkadaşlar update etmegimi önerirmisiniz?

----------Eklendi @ 22:03:27 ---------- Yazıldı @ 22:03:03 ----------

Update edince programlar siliniyormu?

franzliszt

franzliszt

Üye
franzliszt hem "heleki korsana karşı en büyük korumayı amaçlı bir şirketten bahsediyorsak" diyorsun ondan sonra da "apple kaçak al 1700 e n9 a 1400 vereceğine al kullan" diyorsun. Kendinle çelişiyorsun enteresan. Kdv konusuna gelince her cihazda kdv aynı . Dediğin saçma olmuş. Firma fiyatı veriyor üstüne kdv ekleniyor sende alıyorsun. Yurtdışında 600 Euro, Türkiyeye gelince 1.200 Euro. İnsanlar gözünü açsın derken onu kastediyorum. Son sistem bilgisayarların fiyatları bile öyle değilken cep telefonuna o kadar para verilir mi ya. Yok yok bizim insanların gözü açılmaz. Gösteriş olsun alın alın.

Bi yerde şöyle yazılmıştı komik gelmişti ama doğru sanırım. İphone cepten çıkarılıp masa üstüne konacak telefon, Nokia 701 cepten çıkarılıp elden düşürülmeyecek telefon.

Telefonumu da övmedim. Sadece 701 aldım dedim o kadar. Eksikleri yok mu var tabi. E oda satış politikası napalım. Dört dörtlük bir cihaz varsa söyle onu alalım. Mutlaka bir eksiği var dimi. Şu an senin telefonda da benim telefonda da 3D yok napıcaz ben de o özelliği istiyodum. Lg de de NFC yok e ben onuda istiyorum. :) Eksiği olmayan bir telefon alsak bile 2 sene sonra teknolojiye yenik düşecek ve yeni bir telefon alacağız. Ama sen cihazın gerçek fiyatının 2 katı para verirken ben 50-100 tl gibi bir fark vererek alıcam. Mantıklı derken bunu kastedmiştim.
arkadaş sana akıl yolu gösteriyoruz kaçak al diyoruz demekki bu fiyata var ben apple değilim ben kendi çıkarımı düşünürüm , apple ın nokia dan üstünlüğünü dünya kabul etti daha dönüp dönüp kendinizi yiyiyorsunuz arkadaş azıcık siz gözünüzü açın , adam gibi rakibi yok piyasada apple ın 3 kb lık programlar yüklemeye devam edipde daha neyi benimle tartışıyorsunuz kullanan neyin ne olduğunu biliyor bende kullandığım için deve gibi geviş getirmeye gerek yok . ayrıca telefon bu tabiki yere düşürmeyeceksin arabanı çarpmıyorsan telefonuda düşürmüceksin . kdv artı garanti parası artı kar parası bunun suçlusu apple değil satıcılar ben bu cihazı 1700 e alabildimmi aldım ozaman konuşmucaksın arkadaş , siz bana bluetooth sorunlu dediniz bende apple ın politikasını anlattım burda korsana karşı olan apple ben illegal yöntemlere karşı değilim cihazı alır üstüne çıkaracak herşeyi yaparım, ayrıca sen nereye 50-100 lira vererk alıyorsun hahaha verde al bakalım .

----------Eklendi @ 22:21:07 ---------- Yazıldı @ 22:16:23 ----------

hem itunesi övüyorsun insanlar bedava indirirse insanlar para kazanamaz diyorsun hem kaçak iphone 4s alıp kendi devletini zarara sokuyorsun bu nasıl iş anlamadım
ozaman kazık yiyelim , size yol gösteriyorum illede soyulmak istiyorsanız buyrun alın 32gb 2.600tl. ama çıkıpa bana kimse demesin nokia appledan iyide falanda filanda yok bluetooth göndermiyorda adamların izlediği yol politika dan dolayı kısıtlama var yoksa appleın bir dünya patenti var bu tüm bilgisayar alemi içinde veri aktarımında elinde tuttuğu patent var thunderbolt şuan 10gbit hız sunuyor , ve her gönderime izin veriyor ama amerikada bu durum sınırlı senin aldığın cihazda amerikan yapımı , bu bir corvette alıpda abi corvetti niye türkiyeden almıyorsunda devleti zarara sokuyorsun gibi saçma bir yorum alıyor çünkü tüm lükslerde gerek devlet gerek türk satıcılar ağzının payını veriyor insana , otobillere bakın anlayacaksınız, örnek bmw,mercedes, ülkesinde ve ülkemizdeki fiyatları .

----------Eklendi @ 22:28:05 ---------- Yazıldı @ 22:21:07 ----------

ayrıca nokia gibi bir tercihdir saygı duyuyorum sonuna kadar benim olaya dahil olduğum nokta apple kullanıcısın hava atmak için kazıklanıyor düşüncesine tamamen kıskançlık yüzünden oluşan bu düşünceye karşıyım çünkü böyle bir markete sahip ne başka cihaz var nede bukadar destek görüp değer kaybetmeyen bir marka var .

andreoni

Üye
Sen korsan cihaza mı verdin 1.700 TL yuhh.. Hem sen anlamamışsın 50-100 tl fark vererek alıyorum derken şunu kastetmiştim. TL cinsinden yazıyorum anlaşılsın diye. Avrupada Nokia nın çıkardığı bir cihaz atıyorum 750 TL. Sen bu cihazı türkiyede 800-850 TL civarında alıyorsun. Yani 50-100 TL farkla. Ama Samsung, Lg, İphone cihazlarını avrupada 1.000 TL ye alınırken sen burda 2.000 TL ye alıyorsun. İşte mantıksızlık..

Birde 701 için elden düşürülmeyecek derken yere atmak değil arkadaşım :) okuduğunu anlayarak yazarsan sevinirim. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayı sevmem. Elden düşürülmeyecek demek kullanmak demek orda. Sana şöyle söyleyeyim bi ortama girersin iphone nunu çıkarır masaya koyarsın hava atarsın. 701 i alırsın çıkarıp masaya koymazsın adam gibi kullanırsın hava atmak derdin olmaz. Artık bu sefer anlamışsındır.. !!!

Daha almış olduğum 701 elime ulaşmadı ama C6-01 e yükledim. Bir haftadır kullanıyorum. Android ve İos u da biliyorum. Bence sıralama şu şekilde 1-Belle, 2-Ios, 3-Android, 4-Anna. Herkes gidip beğendiğini kullanmakta serbest. İyi forumlar..

franzliszt

franzliszt

Üye
Sen korsan cihaza mı verdin 1.700 TL yuhh.. Hem sen anlamamışsın 50-100 tl fark vererek alıyorum derken şunu kastetmiştim. TL cinsinden yazıyorum anlaşılsın diye. Avrupada Nokia nın çıkardığı bir cihaz atıyorum 750 TL. Sen bu cihazı türkiyede 800-850 TL civarında alıyorsun. Yani 50-100 TL farkla. Ama Samsung, Lg, İphone cihazlarını avrupada 1.000 TL ye alınırken sen burda 2.000 TL ye alıyorsun. İşte mantıksızlık..

Birde 701 için elden düşürülmeyecek derken yere atmak değil arkadaşım :) okuduğunu anlayarak yazarsan sevinirim. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayı sevmem. Elden düşürülmeyecek demek kullanmak demek orda. Sana şöyle söyleyeyim bi ortama girersin iphone nunu çıkarır masaya koyarsın hava atarsın. 701 i alırsın çıkarıp masaya koymazsın adam gibi kullanırsın hava atmak derdin olmaz. Artık bu sefer anlamışsındır.. !!!

Daha almış olduğum 701 elime ulaşmadı ama C6-01 e yükledim. Bir haftadır kullanıyorum. Android ve İos u da biliyorum. Bence sıralama şu şekilde 1-Belle, 2-Ios, 3-Android, 4-Anna. Herkes gidip beğendiğini kullanmakta serbest. İyi forumlar..
ne alaka ? moskovadaki fiyatıda 2400 italyadaki fiyatı 2700 ??
okuduğumu anlayabiliyorum teşekkürler lakin yazmayı bilenlerin
iphoneu çıkarıp masaya koymak ve hava atmak ? hangi boş kafanın mantığı bu ? biz sistemsel kullanıyoruz bu cihazı böyle dar bir mantık olurmu?
701 i adam gibi kullanmak ? ya sen şuan teknolojiden geri kaldın yada rakiplerin ne yaptığından habersizsin açda bir bak infinity2 gta3 gibi oyunlar oynatıyor rakipler şimdi kullan adam gibi.
sendeki sıralama egosal tatmin bence gerçek sıralamayı ne zaman anlıcaksın ben sana söylim karşına 4s e jailbreakli bir iphone çıktığında adam sana programları oyunları açtığı zaman anlıyacaksın.

----------Eklendi @ 12:41:34 ---------- Yazıldı @ 12:39:58 ----------

bu arada korsan değil paralel ithalat deniyor kısmen paran cebinde kalıyor . bu işi kvk da çalışan birisiylede yapıyorsan bana problem çıkarmıyor

----------Eklendi @ 12:54:13 ---------- Yazıldı @ 12:41:34 ----------

1gb lık oyun en iyi grafikli

----------Eklendi @ 12:55:05 ---------- Yazıldı @ 12:54:13 ----------

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bence belle daha iyi

franzliszt

franzliszt

Üye

covar

covar

Üye
tek kelime iphone 4s üstüne telefon yok belleymiş androidmiş hikaye iphone 4s ios derim ben parası olana herşey ortada oyunların grafikleri harika

franzliszt

franzliszt

Üye

Bunca konuştun konuştun sonunda jailbreak getirisi olan tweaki gösteriyorsun?
anlamadım ? ne demek istedin. kişiselletiştirilebilir olmasından bahsediyorum kalıp içinde değil yani cihaz,jaikbreak olsa fark edermi al sana cihaz farzetki bu apple değil x marka bir cihaz fark edermi.

pRime.

pRime.

Üye
anlamadım ? ne demek istedin. kişiselletiştirilebilir olmasından bahsediyorum kalıp içinde değil yani cihaz,jaikbreak olsa fark edermi al sana cihaz farzetki bu apple değil x marka bir cihaz fark edermi.

Eder çünkü herkes sen veya ben gibi power user değil. Çoğu apple kullanıcısının jailbreakten ya haberi olmuyor ya da kurmaya korkuyorlar cihaz bozulacak garanti gidecek diye. Eğer dediğin gibi fark etmeseydi herkes jailbreak yapardı ve o 3kb'tan büyük uygulamaları olan appstore'a bir tane doğru dürüst oyun uygulama çıkmazdı.

klongs

klongs

Üye

bu android go launcherdede var üstelik root yapmana bile gerek yok

----------Eklendi @ 16:44:40 ---------- Yazıldı @ 16:40:31 ----------

iphoneu çıkarıp masaya koymak ve hava atmak ? hangi boş kafanın mantığı bu ? biz sistemsel kullanıyoruz bu cihazı böyle dar bir mantık olurmu?
701 i adam gibi kullanmak ? ya sen şuan teknolojiden geri kaldın yada rakiplerin ne yaptığından habersizsin açda bir bak infinity2 gta3 gibi oyunlar oynatıyor rakipler şimdi kullan adam gibi.
sendeki sıralama egosal tatmin bence gerçek sıralamayı ne zaman anlıcaksın ben sana söylim karşına 4s e jailbreakli bir iphone çıktığında adam sana programları oyunları açtığı zaman anlıyacaksın.

bu arada korsan değil paralel ithalat deniyor kısmen paran cebinde kalıyor . bu işi kvk da çalışan birisiylede yapıyorsan bana problem çıkarmıyor

1 gb rami kastediyorsan 1gb değil 512 mb ram

• Beğen
Tepkiler: andreoni
franzliszt

franzliszt

Üye

Eder çünkü herkes sen veya ben gibi power user değil. Çoğu apple kullanıcısının jailbreakten ya haberi olmuyor ya da kurmaya korkuyorlar cihaz bozulacak garanti gidecek diye. Eğer dediğin gibi fark etmeseydi herkes jailbreak yapardı ve o 3kb'tan büyük uygulamaları olan appstore'a bir tane doğru dürüst oyun uygulama çıkmazdı.
dostum o olmazdı bu olmazdı şöyle olsa şöyle olmazdı değil, bu zaten bir fikirdi hayata geçti bu market kurulduktan sonra cihazlar buna yönelik çıktı appleda bu yüzden illaki appstore hep olacak bizde cydia installousdan yararlanıcaz olmazdı diyene kadar alıp tadına varmak lazım çünkü böyle bir imkan var . bak aynısı mac için hayata geçti mac ler içinde appstore çıktı ben aynı anda mac kullanıcısıyım çok güzel içerik var,macde yakında adından hayliyle söz ettirecek. ama ! fiyat konusunda benim gidip apple ı koruyacak halim yok . kullanıcıyım ben , şuan tek gördüğüm sistem olarak en baba cihaz iphone serisi.

----------Eklendi @ 22:11:14 ---------- Yazıldı @ 22:10:17 ----------

bu android go launcherdede var üstelik root yapmana bile gerek yok

----------Eklendi @ 16:44:40 ---------- Yazıldı @ 16:40:31 ----------

1 gb rami kastediyorsan 1gb değil 512 mb ram
hayır rami demiyorum oyunun boyutu 1gb

andreoni

Üye
Android fanatikleri var zannediyordum ios unda varmış. Bu cepten çıkan liralardan kaynaklı sanırım. Ben gidip nokia shoptan nokia 701 aldım. İhtiyacım olmadığı için tablet pc almadım. Varsayalım ki aldım bu Apple da olabilir. Uygun fiyatlı güzel tablet pcler var. Düşün cep telefonu aldım üstüne tablet pc. Senin verdiğin paraya daha ulaşmadım yada ulaştım. Ki sen bide paralel ithalat almışsın ne kadar ayıp. Üstüne senden daha performanslı birde tablet pc im oldu :) Valla ben symbian yada nokia fanatiği değilim aklıma hangisi yatarsa onu alırım. Neo V alacaktım bir kaç noktada eksikliğini gördüm almadım. Bu nokia belle yi de gördükten sonra doğru tercih yaptığımı anlıyorum. Telefona baktıkça bakasım geliyor yaws. E biraz da ben öveyim telefonumu değil mi. 701 de ekran parlaklığı 1000 nit. Var mı üstü yok. O zaman konuşmayacaksın arkadaşşşşş :))

----------Eklendi @ 23:31:42 ---------- Yazıldı @ 23:30:07 ----------

Birde google amcadan aratırsan 33 tane uygulamayı aynı anda hiç takılmadan nasıl çalıştırıyor görürsün. 701 için konuşuyorum diğerlerini bilmem.

cyber

cyber

Üye
ben c6-01 de açıyorum 30 uygulama

andreoni

Üye
Bendeki C6-01 ile deneme fırsatım olmadı. Düşün artık franzliszt :hmmm milyarlık iphone nun çıkalı bir sene geçmiş ve fiyatı 550 tl olan c6-01 ile karşılaştırılır oldu :d:

franzliszt

franzliszt

Üye
Android fanatikleri var zannediyordum ios unda varmış. Bu cepten çıkan liralardan kaynaklı sanırım. Ben gidip nokia shoptan nokia 701 aldım. İhtiyacım olmadığı için tablet pc almadım. Varsayalım ki aldım bu Apple da olabilir. Uygun fiyatlı güzel tablet pcler var. Düşün cep telefonu aldım üstüne tablet pc. Senin verdiğin paraya daha ulaşmadım yada ulaştım. Ki sen bide paralel ithalat almışsın ne kadar ayıp. Üstüne senden daha performanslı birde tablet pc im oldu :) Valla ben symbian yada nokia fanatiği değilim aklıma hangisi yatarsa onu alırım. Neo V alacaktım bir kaç noktada eksikliğini gördüm almadım. Bu nokia belle yi de gördükten sonra doğru tercih yaptığımı anlıyorum. Telefona baktıkça bakasım geliyor yaws. E biraz da ben öveyim telefonumu değil mi. 701 de ekran parlaklığı 1000 nit. Var mı üstü yok. O zaman konuşmayacaksın arkadaşşşşş :))

----------Eklendi @ 23:31:42 ---------- Yazıldı @ 23:30:07 ----------

Birde google amcadan aratırsan 33 tane uygulamayı aynı anda hiç takılmadan nasıl çalıştırıyor görürsün. 701 için konuşuyorum diğerlerini bilmem.
hahahaha arkadaş teknolojinin t sini ben gönderiyorum sana burdan . ben varya senle tartışmam :)

----------Eklendi @ 10:02:07 ---------- Yazıldı @ 09:52:13 ----------

farkındaysan mac lere 3 sistem kuruluyor boot ekran geçişle ubuntu windows mac de takılıyorum babalar gibi , tablet aldım diyorsun en iyi market appleda 2. kalite takılırsın artık kolay gelsin 701 de çok parlak diyorsun ama iphone4s in yarısı kadar anca çözünürlük var 1080p çekemiyorsun ,1080p açamıyorsun onu bırak ben 12gb lık mkv atıp izliyorum tek dosya,sen telefona baktıkça bak biz kullanıyoruz. bu mesela ucuza 3 değil adam gibi tek cihaz almakla bitiyor , futboldada böyle 3trışka oyuncu alacağına getir baba bir oyuncu al taktiği arkadaş bu neyse anlamayana anlatılmaz hayırlı günlerde kullan . lakin ilerde kendin görünce hatırlarsın bu mesajlarımı.

pRime.

pRime.

Üye

farkındaysan mac lere 3 sistem kuruluyor boot ekran geçişle ubuntu windows mac de takılıyorum babalar gibi
çok komik gerçekten ben de sony vaio'ma mac kurdum 4.500 liralık macbook proları rezil ediyorum hızda performansta :zuhaha: gören de sadece macle oluyo bitiyo sancak bu işi.

covar

covar

Üye
iphoe 4s tatrtışılmaz yaşanır diyorum başka bişey demiyorum telefoların kralı o yakında alacağım inşallah bi yurt dışına cıkınca

klongs

klongs

Üye
iphoe 4s tatrtışılmaz yaşanır diyorum başka bişey demiyorum telefoların kralı o yakında alacağım inşallah bi yurt dışına cıkınca

c6-01 den sonra t11 alsan gene o telefon sana kral gelir inan bana

franzliszt

franzliszt

Üye

çok komik gerçekten ben de sony vaio'ma mac kurdum 4.500 liralık macbook proları rezil ediyorum hızda performansta :zuhaha: gören de sadece macle oluyo bitiyo sancak bu işi.
buyur gel ozaman 8çekirdekli benim mac 2. nesil i7 :) ayrıca thunderbolt çift gpu var hd intel3000 ve amd radeon hd 6770 ,8gbram (ki istersem 16gb yapabilirim 4gb dı8gb yaptım çift slot ve turbo boost la 3.4ghz de buluşuruz seninle boot açarım sana windows yada paraleles açarım yarı sayfa windows takılırsın yarı sayfa mac :) arkadaş ben akıllıyım karşıdaki kek mantığından çıkın karşıdaki kişide pro kullanıcı işin bilen çok kişi var heleki öyle adamlar varki ben saygı duyuyorum.4500lira ama onun tadını performansını kullanan alıyor mac os hakintosh la oejinal mac farklı , youtubeda testi var arıca ssd takarsam performans apayrı olacak bekletiyorum fiyatları düşsün diye,amerikadan al ucuz olsun

----------Eklendi @ 20:44:10 ---------- Yazıldı @ 20:36:41 ----------

bu arada konu başlığına dönelim android diyorum cok fazla rom var çeşit bol görsellik daha iyi bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt