Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5730 XpressMusic Nasıl Bir Telefon
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet_Selim
Üye
Konu Sahibi
5730 XpressMusic Nasıl Bir Telefon
Telefonumu sattık.şimdi x1 kullanıyorum.Abim askere gidiyor.Onun telefonu 5730 bana kaldı.Nasıl bir telefon?
Neler yapabilir?
GPS var mı?
Youtubedan video izleyebilir miyim?
Multitask var mı?
adanalı1
Üye
Symbian işletim sistemine sahip telefonun dokunmatik ekranı bulunmuyor. 3.2 MP kamerası bulunan telefon, Carl Zeiss merceğe ve Tessar lense sahip. Ayrıca flaş da bulunuyor. 3G teknolojsine uyumlu cihazla görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. 140 MB dahili hafızası olan telefon, 8 GBa kadar hafıza kartı destekliyor. Bilinen diğer özellikleri arasında FM Radyo, GPS ve 128 MB RAM bulunuyor.
Benımde sana bır sorum olacak kardes... O x1 in sarj ne kadar gıdıyor .. 1 ay fılan dıyorlardı dogrumu
tempestshine
Üye
C3'de 64 MB RAM,128 MB ROM var.Gene iyi yani
ROM'u ne kadar 5730'un ?
Symbian işletim sistemine sahip telefonun dokunmatik ekranı bulunmuyor. 3.2 MP kamerası bulunan telefon, Carl Zeiss merceğe ve Tessar lense sahip. Ayrıca flaş da bulunuyor. 3G teknolojsine uyumlu cihazla görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. 140 MB dahili hafızası olan telefon, 8 GBa kadar hafıza kartı destekliyor. Bilinen diğer özellikleri arasında FM Radyo, GPS ve 128 MB RAM bulunuyor.
Benımde sana bır sorum olacak kardes... O x1 in sarj ne kadar gıdıyor .. 1 ay fılan dıyorlardı dogrumu