5730 XpressMusic Nasıl Bir Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
    Konu Sahibi
5730 XpressMusic Nasıl Bir Telefon
Telefonumu sattık.şimdi x1 kullanıyorum.Abim askere gidiyor.Onun telefonu 5730 bana kaldı.Nasıl bir telefon?
Neler yapabilir?
GPS var mı?
Youtubedan video izleyebilir miyim? :)
Multitask var mı?

adanalı1

adanalı1

Üye
Symbian işletim sistemine sahip telefonun dokunmatik ekranı bulunmuyor. 3.2 MP kamerası bulunan telefon, Carl Zeiss merceğe ve Tessar lense sahip. Ayrıca flaş da bulunuyor. 3G teknolojsine uyumlu cihazla görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. 140 MB dahili hafızası olan telefon, 8 GB’a kadar hafıza kartı destekliyor. Bilinen diğer özellikleri arasında FM Radyo, GPS ve 128 MB RAM bulunuyor.

Benımde sana bır sorum olacak kardes... O x1 in sarj ne kadar gıdıyor .. 1 ay fılan dıyorlardı dogrumu :D

tempestshine

tempestshine

Üye
C3'de 64 MB RAM,128 MB ROM var.Gene iyi yani :gul:
ROM'u ne kadar 5730'un ? :hmmm

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
    Konu Sahibi
Symbian işletim sistemine sahip telefonun dokunmatik ekranı bulunmuyor. 3.2 MP kamerası bulunan telefon, Carl Zeiss merceğe ve Tessar lense sahip. Ayrıca flaş da bulunuyor. 3G teknolojsine uyumlu cihazla görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. 140 MB dahili hafızası olan telefon, 8 GB’a kadar hafıza kartı destekliyor. Bilinen diğer özellikleri arasında FM Radyo, GPS ve 128 MB RAM bulunuyor.

Benımde sana bır sorum olacak kardes... O x1 in sarj ne kadar gıdıyor .. 1 ay fılan dıyorlardı dogrumu :D

Bilgiler için teşekkürler.X1'in şarjı 1 ay gitmese de 3 hafta rahat gidiyor :D

----------Eklendi @ 23:30:21 ---------- Yazıldı @ 23:29:52 ----------

C3'de 64 MB RAM,128 MB ROM var.Gene iyi yani :gul:
ROM'u ne kadar 5730'un ? :hmmm

O da iyiymiş :D

adanalı1

adanalı1

Üye

valla kardes rom ' u bılmıyorum ınan kı :D ...

3 hafta sağlam gıdıyormus harbıden ..

tempestshine

tempestshine

Üye
Ne anlarım ben cfw'den :D Merak ettim sadece :gul:

mstf_l

mstf_l

Üye
belli mi olur :D

Bu arada c3 ün ram iyiymiş n95 ten fazla

Bu arada 5730 da multitask var ve video da izleyebilirsin

place3461

place3461

Üye
özelliklerini gösteren onca site var ama sana önerim mobililetişim.com burada özellikler cok ii gösteriliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt