Facebook'tan niye konuşuyorsun, direkt reelde konuşsana. Özgüvenin tam olsun. Kızla bakışmalar oluyorsa aranda söyleyeceğin şey belli;
"Dilersen birbirimize uzaktan bakmakla yetinmeyelim, ben Furkan..." diyerek elini uzatacaksın gerisi gelir zaten.![]()

rahatlıkla ceptelefonu numarasını sorabılırsın... Numarayı sen ıstıceksın ama onun vermesını bekleme....
olacagı varsada durumu cıkmaza sokmayalım....
....
ama sankı bıraz fazla cıvık gırmıs olur konuşmaya...
Hıc daha once yuz yuze gorustugunuz tanışmışlıgınız yok degılmı ??
Yaa bak ne dıcem... Kızın gonlu varmı yok mu ogren bı sekılde ona gore daha rahat olursun..
Yoksa hep aklında acaba?? Acaba ?? Dıye sorular olusur.....
Kızında gonlu varsa zaten sıkıntıya gırmene gerek yok.... Selam de başla... Senın çabaladıgın kadar oda çabalar merak etme....
Ama bırbırınızı tanımak ortak yonlerınızı bulmak ıcın konuş... Muhabbete baska kısılerı katma....
2-3 saat sıkılmadan ara vermeden konuşmayı ılerletebılmıssen anlasabılıyorsun demektır....
Sadece facebook la olmaz zaten....
2-3 gun face uzerınden konustuktan sonra anlasıyorsanız, durumdan memnunsa her 2 taraftarahatlıkla ceptelefonu numarasını sorabılırsın... Numarayı sen ıstıceksın ama onun vermesını bekleme....
Sımdı sana ertesı gun hemen gıt yuzyuze konuş demıcem cunku durum ortada o iş yaş..
Ilk gunden reelde sıkıntı cekersın... Eee tabı bı heyecen ufak tefek sakarlılar el ayak dolanır boyle..olacagı varsada durumu cıkmaza sokmayalım....
Telefondan konusup muhabbet ettıkten sonra reelde daha rahat olursun zaten...
Eee zaten azcok bırbırınızı tanıyorsunuz zevk alacagınız guzel zaman gecırecegınız seyler yaparsınız artık....
Sınema kafe felan artık bunlar standart oldu dıye dusunuyorum...

Yaa bak ne dıcem... Kızın gonlu varmı yok mu ogren bı sekılde ona gore daha rahat olursun..
Kızında gonlu varsa zaten sıkıntıya gırmene gerek yok.... Selam de başla... Senın çabaladıgın kadar oda çabalar merak etme....
Ama bırbırınızı tanımak ortak yonlerınızı bulmak ıcın konuş... Muhabbete baska kısılerı katma....
2-3 saat sıkılmadan ara vermeden konuşmayı ılerletebılmıssen anlasabılıyorsun demektır....
2-3 gun face uzerınden konustuktan sonra anlasıyorsanız, durumdan memnunsa her 2 taraftarahatlıkla ceptelefonu numarasını sorabılırsın... Numarayı sen ıstıceksın ama onun vermesını bekleme....
Sımdı sana ertesı gun hemen gıt yuzyuze konuş demıcem cunku durum ortada o iş yaş..
Ilk gunden reelde sıkıntı cekersın... Eee tabı bı heyecen ufak tefek sakarlılar el ayak dolanır boyle..olacagı varsada durumu cıkmaza sokmayalım....
Eee zaten azcok bırbırınızı tanıyorsunuz zevk alacagınız guzel zaman gecırecegınız seyler yaparsınız artık....
Bol Bol johnny bravo izle, nasıl davranmaman gerektigini ögrenirsin

güzel konuşma

Kaç dkda yazdın bunlarıgüzel konuşma
![]()

Sonra onu reelde gördüğün zaman gülümse karşılık alırsan son olarak cep telefonundan ondan hoşlandığına dair mesaj at.Tabi bu mesaj oyle sade olmasin.İste bu mesajda asktan falan bahset sonra seni seviyorum sevgilim olurmusun gibisinden mesaj at.Zaten bu aşamaya gelmişsen kabul edecektir.Ee sonrasını da sen düşün.Ben sadece giriş bölümünü anlattım gelişme ve sonuc sana kalmış 
Hobilerinden,
sevdiği filmlerden,
son okuduğu kitaptan,
boş zamanlarda neler yaptığından,
ilerde hangi mesleği düşündüğünden,
pişmanlıklarından,
hayallerinden,
komik anılardan vs. vs.
Karşılıklı olarak anlatırsanız bunları zaman geçer.

ifadesini cok kullan neseli oldugunu belli etki karsi tarafta neselensin samimiyet daha cabuk ilerlesin. En önemli kural ; kiza hos cool görünmek icin asla senin tarzin olmayan istemedigin davranis hareketlerde bulunma fazlasi olan sensin
selam de gerisi gelir![]()