Kızla tanışırken ne konuşulur

Sponsorlu Bağlantılar

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bi bakarmısın ? gel senle bişey konuşucam de yüzüne.kızı al götür kuytuya bak güzelim ben seninle gelir geçer değil ciddi bir ilişki kurmak istiyorum eğer sende istersen bunun için bana yardımcı ol lütfen,uzun süredir senden gerçek ten hoşlanıyorum falan de ;) :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
nereye uzun suredir hoşlaniyor daha tanışmamışlar :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
lise 1 de okuyor konuştuk anlaştık görmeye gelcm konuşuruz dedim bugün saat 3 te lisenin çıkışının orda oldum beklerken heyecan yoktu sonra oldu neyseki kız geldi topladım kendimi konuştuk oyle bi de arkadaşını getirdi yanında rahat konuşamadım öyle yani :) bu arada konu hort

Türe

Türe

Üye
biraz etkileyici ve ilgi çekici sözlerle yaklaş :oke: kızlar bunları çok sever ;)

ltn53

Üye
:Dasasasa

spy ghost

spy ghost

Üye
Bence doğal ol her lafı yerinde söyle öyle durup dururkende güzel söz söylenmez ona burçlara inanırmısın burcunu sor sonra seninkini sorar burcu neyse yükselen burcum o diye salla hangi sporlardan hoşlanırsın bugün ne yaptın diye sor en sevdiğin tatlı falan diye sor onu tanımak için sor işte :D
beyler burç olayı eskidi ya fazla bakmıyorlar o konulara

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben sihirbazlık yaptığımdan tanışacagim kıza yapardım ilk. Ama ben de yürek ne gezer. Hep içime atmışımdir. Yani pek yardım edemem bu konu hakkında....

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Ben sihirbazlık yaptığımdan tanışacagim kıza yapardım ilk. Ama ben de yürek ne gezer. Hep içime atmışımdir. Yani pek yardım edemem bu konu hakkında....

Yok ya rahat ol bi arkadaş aracılığıyla yada facebook aracılığıyla görüş şansını dene içine atarsan daha çok dert olur sana

Problem1i

Problem1i

Üye
ilk bakış önemlidir gözlerinle hitap et önce yiyecekmiş gibi bakma :) kız nasıl nedir nelerden hoşlanır onu öğren rezil olma bir nevi karakterini ona göre uydur :) diyelim ki kız komik espirili bir yapısı varsa sende ona göre git işte yada ağır başlı ve çekingen bir tip ise. sende öyle ol tiyoları sağlam alırsan birazda kendine güveniyor bakımlı ve giyim tarzın felan düzgünse korkma :)

Üst Alt