Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

46maraz

Üye
yok kardeşim hızlanmıyo ise yapamadı 5530 xm de

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
heh bşy olmadı :D

BLADE_2828

Üye
5800 xm denedim 800mhz de sıkıntı yok şu an hızlanma var aspalt 4 daha akıcı oldu ilkine göre

kenan5

Üye
Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyo ne yapmam gerekiyo nokia c5-03

ffatihh23

ffatihh23

Üye
bence riske atmayın olanıda kaybetmeyin

muttafa11

muttafa11

Üye
ya beyler saçma sapan konuşupta canımızı sıkmayalim adam arm9 dio ama 5800 arm11 bu birinci hata 2 zaten overclock die birşey olsaydı veya harbiden işeey yarasaydı herkezin telefonları en az 800-900 mhz olurdu düz mantıga ters birkere nokia da sadece overdown yapabilmek için yani işlmci hızını arttırıp indirmek için müzk player dan kısıolar internetten kısıolar mapsı indiriolar,adamın teki gelsin ben sadece hızı etkilicek başka bişi düşürmcek bişi yaptım desin mantıga bak,hatalı kelime kullanıysam af ola

messiiii18

Üye
nokia c5-03 acmadi

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Teşekkürler :D

Symbianize

Symbianize

Üye
NomadCRY Üstadın dediği herşeye harfi harfine katılıyorum

Ayrıca OverClock Diye birşey vardır bu işlemci hızını arttırmanın bir yöntemidir fakat bu program Overclock yapmıyor !!!

Yıl olmuş 2012 Siz Hala sertifika hatalarını buraya yazıyorsunuz.

192Mhz olayına gelirsek s60v5 çalıştırmak bu hızla imkansızdır program eski olduğu için 192 Mhz Göstermektedir Samsung E250 de bile 200mHz işlemci var siz neyden bahsediyorsunuz? ;)

Konu kapatılmalı bence
SAYGILAR ;)

legandere54

Üye
burada ıygulamalardan anlamayan merak olsun dıye ındırıp sonrası bır sorunlar olustugunda neden boyle oluyor dıyen okadar cok arkadaslar varr
1.overclack programı nedır dıye sızler sordugumda emınım bunu bılemeyecek yarıdan cogu arkadaslar vardır
overclock bır nevı işlemcı hızları yukseltmeye yarayan bır sıstemdır bu systemı oyle basıt bır programlarla kulanılıpta islemcılerı yukseltılemez yanlıs bır yoldur
ılk once cıhazların ıcındekı anakartların bu syteme uyumlu olması gerekmektedır yanı rasgele bır ana karta overclock yapılmazda farz edın yapıldı bu anakartın asırı ısınma ısı derecenın normalınden fazlası ısınması anakartı devre dısı bırakır
bu tur uygulamaların calısması veya bu tur uygulamaların 100%100 verım alabılmelerı ıcın cıhazların ne tur cıhaz olursa olsun hangı cıhaz olursa olsun ıster bılgısayarda ıster akıllı telefonlarda dıkkat edılmesı gereken ılk unsur anakartların bu tur uygulamarı desteklenmesıdır ıslemcılerın bu tur uygulamaları desteklemesıdır bunun dısında hıc bır cıhaz bu tur sytemle uygulanması uygun verım alınmaz aksı taktırde cıhazını ıptal olur

tayo01

tayo01

Üye
zararlı bir uygulama çok şanslıysanız telefonun bataryasını yer abartırsanız telin ömrünü yer.! neden olsa 128 ramli telefon 5800 fazla bisi beklemeyin

gncerhan

gncerhan

Üye
32sayfayı tek tek okudum sonuç; nokia pişmanlıktır :kotu:

BlAcKBoYs58

Üye
ben uygulamyı yükleyemiyorum güvenli olmayan sağlayıcıdan oluduğu için yüklenemiyor diyo

MichaeLJacqsoN

MichaeLJacqsoN

Üye
ya arkadaşlar denedm hiç bir fark yok hatta ramblow ilede baktım deişen bişi yok genede emeğine sağlık

Avunyali

Üye
kardeşim sertifika hatası ........

aslls

aslls

Üye
n97 mini kullanıcısıyım 434mhz den 800 e yükseltmek hatta 600 e bile yükseltmek risklidir... Bilgisayarlarda bile overclock yapmak için özel işlemcileri tercih etmeniz şiddetle tavsiye edilir ;)

PROTON1

PROTON1

Üye
NOKIA 5230 telefonda mavra dan öteye gitmedi.hemde 800 mhz yaptıgım halde:kotu:

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Gürsel.k

Üye
arkadaşlar 5800 da denedim hiç bir şey farketmedi geri sildim.

Üst Alt