N8 carla test aşaması

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yapıcaklar tabı 1 hafta oldu belle geleli bazı arkadaşlar neyin peşindeler anlamıyorum şubat dendı yayınlandı sımdı carla yazılıp cızılmeye basladın forumda

Barış Grc

Barış Grc

Üye
1080p destekle gelir, ama bizim tellere optimize edilmiş hali gelir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende bugüne kadar nokia kullandım bundan sonrada öyle olur diye düşünüyorum. Aklım birazcık beats audio destekli Htclerde ama :D şuan n8 özellik olarak fazlasıyla yetiyor tek eksik azıcak daha hız o da güncellemelerle geliyor ve gelecektir.

valla 14 15 senedir nokia kullanıyorum ve memnunum verdiğim paranın karsılığını aldım bugüne kadar htclere bende baktım ama işçilik sıfır plastik oyuncak gibi durdu elimde

_ardaa

_ardaa

Üye
Bizim telefonlar gpu sebebiyle max 720p video çekiyor(bkz broadcom bcm2727) işlemcide 1080p video çekmeye yetmeyeceği içinde bizler 720p ile devam ederiz tabi carla gelirse ama şuan konuşmak için erken çünkü bence carla için henüz 1 yıl var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapıcaklar tabı 1 hafta oldu belle geleli bazı arkadaşlar neyin peşindeler anlamıyorum şubat dendı yayınlandı sımdı carla yazılıp cızılmeye basladın forumda

arkadasım şubat dendi yayınlandıda şubat kaçıncı ertelemeydi hatırlıyomusun

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tamam belle geldi kullanıyoruz da zaten gayet güzel. Amacımız öğrendiğimiz bilgileri paylaşmak hepsi bu yani. Carla belleden sonra yazılıp çizilmeye başlanmadı baya eskidir.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
1 yıla kadar açılacak carla konuları kilitlensin bence.Gereksiz gereksiz haberler yayınlanıyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadasım şubat dendi yayınlandıda şubat kaçıncı ertelemeydi hatırlıyomusun
hatırlamam onemlı degılde yeni belle geldi ve GELEN güncelleme baştan aşagıya sorunlu niye sorunlu

----------Eklendi @ 16:51:34 ---------- Yazıldı @ 16:49:56 ----------

çunku telefonu elıne alan neyın ne oldugunu bılmıyor gereksız acılan sürüsüne bereket konu mevcut forumda belle gelince telefonun pixeli düşmüş vs vs

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
hatırlamam onemlı degılde yeni belle geldi ve GELEN güncelleme baştan aşagıya sorunlu niye sorunlu

çunku telefonu elıne alan neyın ne oldugunu bılmıyor gereksız acılan sürüsüne bereken konu mevcut forumda belle gelince telefonun pixeli düşmüş vs vs

mesela?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

çunku telefonu elıne alan neyın ne oldugunu bılmıyor gereksız acılan sürüsüne bereket konu mevcut forumda belle gelince telefonun pixeli düşmüş vs vs

arkadasım sana gereksiz gelen bilmeyene nimet gelir sonuçta forum bilen bilmeyen herkesin bişeyler ögrendiği ve öğrendiklerini paylastıgı bi ortam

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Valla helal olsun size :D Bilgi veren arkadaşa teşekkürler ama millet şimdiden carla diye tutturmaya başlamış valla :D

1080p Desteği 603,700 ve 701 için olacaktır.Sadece Belle'li C6-01,E7,N8,C7 değil ya.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yapılan yazılımın herşeyine sorun bulundu dıyorum ben cunku bu forum sıtesıne üye olan kişiler bakın bilmedikleri için yeni yeni Konu acıyorlar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
yapılan yazılımın herşeyine sorun bulundu dıyorum ben cunku bu forum sıtesıne üye olan kişiler bakın bilmedikleri için yeni yeni Konu acıyorlar
Sorun bulundu derken?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bu arada test 680Mhz hızında yapılmıştır.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
symbıan^3 genelıne bak bakalım kactane sorun bulacan merak edıyorum
Sakin olsan?|-) Sorun kaynıyor zaten hangisinden başlasam bilemiyorum.:hmmm Cümle devrik gibi geldi o yüzden sordum:pro:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

iyide bu konunun belleyle alakası yokki evet bölümde konu kirliligi var aynı konular degişik baslıklarla açılıyo dersen tamam sana katılırım ama sen belleye sorun buluyolar sürekli yeni yeni konu açılıyo detsen orda senden ayrılırım mod arkadaslat var girer bakar konuya gerekeni yapar ya ilgili konuya yönlendirir ya kapatır yada yorumunu yapar çıkar ama herkes konulara gereksiz açmayın gibi yorumlarla girerse tartışmalarda kacınılmaz olur bunun örneklerini yasadık birsürü faydalı konu tartısmalar yüzünden kapatıldı

Üst Alt