ANIL
Admin
belle bitti CARLA BAŞLADI şimdide![]()
senin gibi yorum yapanlar daha bi başladı ama neyse seviyoruz sizi

belle bitti CARLA BAŞLADI şimdide![]()

bende bugüne kadar nokia kullandım bundan sonrada öyle olur diye düşünüyorum. Aklım birazcık beats audio destekli Htclerde amaşuan n8 özellik olarak fazlasıyla yetiyor tek eksik azıcak daha hız o da güncellemelerle geliyor ve gelecektir.
yapıcaklar tabı 1 hafta oldu belle geleli bazı arkadaşlar neyin peşindeler anlamıyorum şubat dendı yayınlandı sımdı carla yazılıp cızılmeye basladın forumda
hatırlamam onemlı degılde yeni belle geldi ve GELEN güncelleme baştan aşagıya sorunlu niye sorunluarkadasım şubat dendi yayınlandıda şubat kaçıncı ertelemeydi hatırlıyomusun
hatırlamam onemlı degılde yeni belle geldi ve GELEN güncelleme baştan aşagıya sorunlu niye sorunlu
----------Eklendi @ 16:51:34 ---------- Yazıldı @ 16:49:56 ----------
çunku telefonu elıne alan neyın ne oldugunu bılmıyor gereksız acılan sürüsüne bereken konu mevcut forumda belle gelince telefonun pixeli düşmüş vs vs
hatırlamam onemlı degılde yeni belle geldi ve GELEN güncelleme baştan aşagıya sorunlu niye sorunlu
----------Eklendi @ 16:51:34 ---------- Yazıldı @ 16:49:56 ----------
çunku telefonu elıne alan neyın ne oldugunu bılmıyor gereksız acılan sürüsüne bereket konu mevcut forumda belle gelince telefonun pixeli düşmüş vs vs
Sorun bulundu derken?yapılan yazılımın herşeyine sorun bulundu dıyorum ben cunku bu forum sıtesıne üye olan kişiler bakın bilmedikleri için yeni yeni Konu acıyorlar
symbıan^3 genelıne bak bakalım kactane sorun bulacan merak edıyorumSorun bulundu derken?
Sakin olsan?symbıan^3 genelıne bak bakalım kactane sorun bulacan merak edıyorum
Sorun kaynıyor zaten hangisinden başlasam bilemiyorum.
Cümle devrik gibi geldi o yüzden sordum
bu testin videolu\resimli hali yoksa kimse inanmaz.bu arada test 680Mhz hızında yapılmıştır.
yapılan yazılımın herşeyine sorun bulundu dıyorum ben cunku bu forum sıtesıne üye olan kişiler bakın bilmedikleri için yeni yeni Konu acıyorlar