Hackle ilgli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Hackle ilgli
Arkdaşlar telefonu ilk defa hackliyordum en son işleme kadar her şeyi yaptım sonra xplore yardımıyla installserversS3 telefonun c/sys/bin dosyasına atacagım ama nasıl atacağımı anlamadım oraya bi yardım lütfen.

cukuleaks

Üye
x plorera girebiliyormusun kardeşim?

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Evet giriyorum ama o installserverS3 dosyasını oraya nasıl atacağım onu anlayamadım bi anlatırsanız.

mstf_l

mstf_l

Üye
open4 all ı aç rompatcher dan yesil olsun

Sonra at installserver

cukuleaks

Üye
installserver.exe hangi dosyada?

----------Eklendi @ 08:23:35 ---------- Yazıldı @ 08:20:20 ----------

installserverı bul. Üstüne gel seçeneklere gir,filesa bas,copye bas. Sonra c:/ye gir,syse gir sonra bin e gir ,seçeneklere bas,filesa bas, pasteye bas. Olduda bitti maşallah :)

----------Eklendi @ 08:24:16 ---------- Yazıldı @ 08:23:35 ----------

open4 all ı aç rompatcher dan yesil olsun

Sonra at installserver

nasıl atacam diye soruyor kardeş.

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu installserver.exeyi telefona nasıl atacağım nokia suite ilemi onu anlayamadım
bütün işlemleri yaptım tek o kaldı onu yapamadım.

cukuleaks

Üye
Telefonundan ayarlar,bağlantı,usbye gir. Depolama yap. Sonra telefonu bağla. Az bekle, bilgisayarımdan hafıza kartını aç ,içine at istediğin yere. Sonra yukarda dediğim işlemleri yap ;)

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim saol anladım teşekkür ederim deniyorum şuan :)

cukuleaks

Üye
oldumu kaarşim ?

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Restore failed: file already exists hatası alıyorum şimdi önceden olmamıstı neden acaba ?

Febris

Febris

Üye
Birdaha dene hack islemini

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Yine aynı hata arkaşlar yokmu bunu çözümü nortonda restore ederken alıyorum bu hatayı.

cukuleaks

Üye
önceden yaptığın için. Sen en iyisi hard format çek. Sonra belleyi yükle. Aynı işlemleri yap. Yalnız bi ayrıntı var. Kartı çıkarmadan yapacaksın. Zaten asıl amaç kartı sıfırlmak. Telefon elimde olsaydı bi şekilde hallederdim ama en kesin çözüm bu. Sorun olmassa bence sende hard format yap.

----------Eklendi @ 09:34:11 ---------- Yazıldı @ 09:33:40 ----------

Yine aynı hata arkaşlar yokmu bunu çözümü nortonda restore ederken alıyorum bu hatayı.

önceden yapmışmıydın? Eğer önceden yapıldıysa zaten bida yapmana grk yok. İnstallserverı sys bine at sonra rompatcherdan etkinleştir. Add to auto yap. Tele res çek sorunun kalmaz.

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcherda Open4all ve install Server e gelip onları yeşil yapcağız deilmi tik işareti olcak onlarda

mstf_l

mstf_l

Üye
installserver.exe hangi dosyada?

----------Eklendi @ 08:23:35 ---------- Yazıldı @ 08:20:20 ----------

installserverı bul. Üstüne gel seçeneklere gir,filesa bas,copye bas. Sonra c:/ye gir,syse gir sonra bin e gir ,seçeneklere bas,filesa bas, pasteye bas. Olduda bitti maşallah :)

----------Eklendi @ 08:24:16 ---------- Yazıldı @ 08:23:35 ----------

nasıl atacam diye soruyor kardeş.

Ben de onu anlattım zaten xplore yi kullanmayı bilir herhalde diye düsündüm

seyyid00

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcherde sorun yok öyle yapıyordum zaten kontrol amaçlı sordum herşeyi hallediyorum installserver.exeyide yerine atıyorum sonra bir unsigned uygulama deniyorum ama sertifka hatası diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt