Şebeke çekim gücü??

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke çekim gücü??
Arkadaşlar samsung s8000 jet kullanıyorum ve evimde şebeke göstergesi 3 kademe 3.5G iken hemen hemen aynı özelliklere sahip olan nokia 5800 ful 3.5G çekiyor. Ve bunu bir kaç samsung modellerinde test ettim ve gerçekten samsung nokia'dan ve lg'den yana geride kaldı.
Sizce arkadaşlar neden böyle gerçekten samsung çekim gücü düşük mü yoksa bana mı öyle denk geldi?
Ve karar verdim yeni tel aldığımda ilk öncelik benim için şebeke çekim gücü ve pil gücü olacak. şimdi soruyorum arkadaşlar. sizce özellikle son zamanlarda çıkan dokunmatik modellerde özellikle çekim gücü ve pil dayanma gücü en fazla olan modeller hangisi ya da hangileri?
kullanıcı ve bu işlerde tecrübeli bilgili olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum bakalım nasıl bir tablo çıkacak??
iyi forumlar.

cyber

cyber

Üye
samsungta var öyle şeyler wave 2 de duymuştum

adanalı1

adanalı1

Üye
Alcatel,sıemens,phılıps ılk zamanlarda şebeke yonunden ustlerıne yokdu. ama suan 3 markada gerıde kaldı..
SInıfısna gore bence Nokıa ' nın şebeke tabanının ustune yok. 3310 da bile Gsm 900,1800 sebekesı desteklıyor . yenı modellerınde saymakla bıtmez . ama antenlı telefonlar kadar ıyı cekmez antensızler .. samsung sebeke konusunda bırazcık geri .. Pıyasada suan sebekesı en sağlam cıhaz nokıa x1 dıye duymustum ..

Türe

Türe

Üye
Ben hic yasamadim oyle bisey |-) ne wave 2 de ne de diger telefonlarimda

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ben hic yasamadim oyle bisey |-) ne wave 2 de ne de diger telefonlarimda

O zaman arkadaşım ya dikkat etmemişsin ya da senin bulunduğun konum baz istasyonuna yakın olduğu için tüm modeller ful çekiyordur :)

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Elinde tutuş şekilene bağlı eyer ante'nin üzerinden tutuyorsan çekim gücü azalabilir en sağlıklısı masanı üstüne vs düz bir zemine koyar isen ozanan sonuç daha iyi olur.
Bu arada wave 2'ler de öyle bir sorun var sebebi de telefo'nun anteni antta ki plastiğe çok yakın öyle olunca da sağ elle tutar iseniz çekim gücü fark edilcek bir şekil de azalıyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben sorun yaşamadım şebekeden yana hiç.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Elinde tutuş şekilene bağlı eyer ante'nin üzerinden tutuyorsan çekim gücü azalabilir en sağlıklısı masanı üstüne vs düz bir zemine koyar isen ozanan sonuç daha iyi olur.
Bu arada wave 2'ler de öyle bir sorun var sebebi de telefo'nun anteni antta ki plastiğe çok yakın öyle olunca da sağ elle tutar iseniz çekim gücü fark edilcek bir şekil de azalıyor.

Arkadaşım öyle diyorsun, haklı da olabilirsin ama madem bir telefonun çekim gücü bir el tutma ile azalıyorsa demekki o telefonun anteni çok dandik çok hassas oluyor.
Sonuçta telefon yüzlerce metre ötedeki bir baz istasyonunun sinyallerini o kadar ev, duvar, engel varken alıyor da bir el mi ona sorun yapıyor şimdi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt