xpmi windows 7mi vistamı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
xpmi windows 7mi vistamı yardım
arkadaşlar windows 7mı vıstamı xp mı sızce hangısı terch edılmelı

fnldstntn

Üye
win 7

Türe

Türe

Üye
Tabiki windows7

skynet

Üye
Arkadaşların da dediği gibi windows7 :oke:

Karanlık97

Karanlık97

Üye
XP ve Windows 7 ama bana sorarsan kesinlikle Windows 7.

oflu250

oflu250

Üye
engüzeli bence xp çünki xp hertürlü sürücüyü destekler 7 de ise bazı yazılımların sürücü desteği yok xp se top gibi oyna

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Vista'Yi Unutt :)

XP Ve Windows 7 .! ( Tartismasiz )

Mert045

Mert045

Üye
hız ve performans için xp ,
Görsellik için win7,
Vistayı at çöpe

futbol123

futbol123

Üye
win7 tabiki.
1: win7
2: xp
3: win98 :D
4: vista

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4 Gb 1066 mhz ram,4 çekirdek core i5 islemci ve 256 bit 1Gb gts 250 ekran kartın varsa ve bu donanımda vista sp2 kuruluysa hayat sana güzeldir :D
Vista Sp2 daha stabildir windows 7'den.
Ama donanım sıkıntısı olanlar pek sevmez vistayı.
Vistada onları sevmez zaten..

futbol123

futbol123

Üye
4 Gb 1066 mhz ram,4 çekirdek core i5 islemci ve 256 bit 1Gb gts 250 ekran kartın varsa ve bu donanımda vista sp2 kuruluysa hayat sana güzeldir :D
Vista Sp2 daha stabildir windows 7'den.
Ama donanım sıkıntısı olanlar pek sevmez vistayı.
Vistada onları sevmez zaten..

vista win7 den daha mı stabil :d::d: vista kadar berbat ve vasat bir işletim sistemi görmedim videoda vistanın ne kadar stabil olduğunu görüyoruz :kop:
[video=youtube;SmJtTjjAtoM]http://www.youtube.com/watch?v=SmJtTjjAtoM[/video]

----------Eklendi @ 15:39:27 ---------- Yazıldı @ 15:37:46 ----------

[video=youtube;UBfMpXCql7Y]http://www.youtube.com/watch?v=UBfMpXCql7Y[/video]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4352742]
vista win7 den daha mı stabil :d::d: vista kadar berbat ve vasat bir işletim sistemi görmedim videoda vistanın ne kadar stabil olduğunu görüyoruz :kop:

----------Eklendi @ 15:39:27 ---------- Yazıldı @ 15:37:46 ----------

[/QUOTE]

İkisinide aktif olarak kullanıyorum suan.
Wİndows 7 vista'nın yolunmus halidir.
Hiçbir performans getirisi yoktur.Microsotf çakallık yapip vista'nın lite sürümünü windows 7 diye piyasaya sürmüstür.
Dedigimide tekrarlıyorum en az o saydıgım özellikli bilgisayar olmalı vista için.Varsa eger vista daha iyi bir tercih emin olabilirsin.
Ag baglantısını kendim devre dısı bırakıp sorun arattıgımda bana devre dısı bıraktınya hemserim bile diyemeyen bir sistemdi windows 7.Sp1 ile birseyler degisti allahtan.
Servis paketleri Windows 7 için çok çıkmadı çünkü vistayı yolup 7 yapan MS,servis paketleriyle 7'nin tekrar vista olmasından korktu ve ben hala dogru düzgün ağ kullanamıyorum :angry:

futbol123

futbol123

Üye
İkisinide aktif olarak kullanıyorum suan.
Wİndows 7 vista'nın yolunmus halidir.
Hiçbir performans getirisi yoktur.Microsotf çakallık yapip vista'nın lite sürümünü windows 7 diye piyasaya sürmüstür.
Dedigimide tekrarlıyorum en az o saydıgım özellikli bilgisayar olmalı vista için.Varsa eger vista daha iyi bir tercih emin olabilirsin.
Ag baglantısını kendim devre dısı bırakıp sorun arattıgımda bana devre dısı bıraktınya hemserim bile diyemeyen bir sistemdi windows 7.Sp1 ile birseyler degisti allahtan.
Servis paketleri Windows 7 için çok çıkmadı çünkü vistayı yolup 7 yapan MS,servis paketleriyle 7'nin tekrar vista olmasından korktu ve ben hala dogru düzgün ağ kullanamıyorum :angry:
gösterdiğim videolar herşeyi anlatıyor zaten windows 7 vista ile kıyaslanamaz bile bu kadar hantal ve yavaş bir işletim sistemi görmedim win vista lite falan değil ikisi birbirinden çok farklı işletim sistemleri.şuan hiçbir sorunu win7 nin ağ sorunu falan hiçbir şey yok ;)

bemiks

bemiks

Üye
Her işletim sisteminin kendisine göre sıkıntısı var örnegin xp özellikle sp3 versiyonu yeni teknolojik aletler takıldıgında bilinmeyen aygıt uyarısı veriyor öte yanda vista da kullanıcı
sıkıntısı var birden fazla kullanıcı varsa dosyalar üzerinde işlem yapamıyorsunuz kullanıcı izni
istiyor.özellikle int. explorer 8 de güvenlik sıkıntılarıda var. fakat int.explorer 9 da bu sıkıntıları
gidermişler.windos 7 yi pek kullanmadım ama vista nın bir üst versiyonu gibi geldi bana en azından daha sade bir kullanım şekli var.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4353231]
gösterdiğim videolar herşeyi anlatıyor zaten windows 7 vista ile kıyaslanamaz bile bu kadar hantal ve yavaş bir işletim sistemi görmedim win vista lite falan değil ikisi birbirinden çok farklı işletim sistemleri.şuan hiçbir sorunu win7 nin ağ sorunu falan hiçbir şey yok ;)
[/QUOTE]

Gerek kablolu gerekse kablosuz olarak diger ag'daki bilgisayarlara baglanamıyorum windows 7 üzerinden.
Bana olmayan paraloyu soruyor.Vista'da ise çıkar tak anında erisim.
Ve windows 7'nin kendinden nefret ettiren diger özelligi 350 tane müzik bulunan klasörde akıcı bir sekilde mouse hareket topu ile asagı yukarı dolasamıyorum.
Ama artısını sayarsak.Vistadan erken açılıp geç kapandıgı bir gerçek.Bir iki sorun dısında(7'de) vista ile 7 arasında pek fark yok.
Vista'yı kötü donanımda hiç deneme fırsatım olmadı o yüzden yorumum farklı olabilir ama ben vista sp2'yi daha iyi buluyorum.
Windows 7 uyumluluk güncellemesini vistaya yükleyince çogu oyunda windows 7'den daha fazla skor elde etti.
Unutmadan vistada tek sevmedigim durum ise bilgisayara dvd takmak ve bilgisayarın sarhos olmasını seyretmek..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Arkadaşlar bu sektörün içerisinde olan biri olarak eğer donanımınız yeterliyse kesinlikle Windows 7 kullanın derim....
Çünkü windows 7 çift çekirdek ve daha üstü işlemcili bilgisayarlarda size daha fazla performans, güvenlik ve kolaylık sağlar...

Windows vista ise donanım ne olursa olsun daha hantal bir işletim sistemidir... Zaten bu işletim sistemi geçiş olarak kullanılmıştır...
Windows 7 varken Vista kullanmanınızı pek tavsiye etmiyorum...

Windows xp ise yavaş yavaş gecikmelide olsa ömrünü tamamlayan bir işletim sistemidir...
Eğer donanımınız güçlü ise xp kurup hızlı olsun diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...
Çift çekirdek ve daha üstü işlemcileride windows 7 daha fazla performans sağlar size...
Çünkü xp tek çekirdekli işlemcilerin işletim sistemidir ve güncel donanımlara karşı uyumluluğu giderek azalacaktır...

Yani işin özü sisteminiz uygun ise daha iyi performans, kolaylık ve güvenlik için Windows 7'yi tercih edin...
Bu yılın son çeyreği veya önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde çıkması muhtemel Windows 8 ise daha iyi ve daha kolay bir işletim sistemi olacak...
Ayrıca klasik arayüz hariç metro arayüzünede sahip olacak Windows 8'i bütün Windows 7'li bilgisayarlarda sorunsuz çalışabileceğinide eklemek isterim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt