Xperia Neo V kapanma sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V kapanma sorunu ?
Arkadaşlar yakın zamanda SE Xperia Neo V almayı planlıyorum hatta bununla ilgili birkaç konu açtığımı da hatırlarsınız. Benim şimdi telefonu kullanan veya yakınlarında gören arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. Telefon hakkında "Telefon cebimdeyken kendiliğinden kapanıyor" gibi bir şikayet okudum. Sormak istediğim şey telefonu kullanan arkadaşlar siz de bu sorunu yaşadınız mı güncelleme yapınca düzelir mi? Şimdiden teşekkürler.. :)

yakup_281

yakup_281

Üye
çok gereksiz bi soru bence tuşu kitledin mi eger tel arızalı degilse kapanmaz yada sarji bitmefiyee bende böyle bi sorun yok

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
ben de genel bi arıza var mı diye sordum sende yoksa tamam teşekkürler cevapladığın için

enaa_881

enaa_881

Üye
bende bi sorun olmadan kapanacağını düşünmüyorum

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende bunu duyduğum arkadaşlara şaşırdığım için sizlere sormak istedim hatta birisi de güncelleyince düzeliyor felan dedi o yüzden yani

talha00

Üye
Arıza Olmazsa Çok zor Kapanması Xperia Neo V Kullanıcısıyım. Telefon Gayet iyi ama Bende Daha iyisini Almanı Öneririm. Xperia Arc S Alsan Daha iyi Maddi Sınırlarını Zorla Bu Telefonu Al Hiç Pişman Olmazsın Gerçi Bundada Pişman Olmazsın ama 300-400 TL farkla . Telefondada Özellik de Güzelleşiyor O Yüzden Arc S Almanı Özellikle Tavsiye Ediyorum.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm bütçemi en fazla bu kadar zorlayabiliyorum şu an kullandığım telefondan sonra bana çok iyi gelecektir diye düşünüyorum :)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Ve arkadaşlar telefon bu hafta içinde elimde olacak ilgilenip destek olan herkese teşekkürler :)

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. İnşallah hiç karşılaşmam :D

farukharita

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce teknosadan büyük umutlarla xperia neo v aldım. ay başına kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.ama bu ay telefon kendini 3 defa belirli aralıklarla resetledi.şimdilik birşey yapmadım eğer devam ederse servise göndereceğim.Biraz araştırdım hepsiburada.com dan yorumları okudum birisinin daha başına gelmiş bu arıza anlaşılan tam bir piyango.Alacak arkadaşların dikkatine...

bosverrs

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce teknosadan büyük umutlarla xperia neo v aldım. ay başına kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.ama bu ay telefon kendini 3 defa belirli aralıklarla resetledi.şimdilik birşey yapmadım eğer devam ederse servise göndereceğim.Biraz araştırdım hepsiburada.com dan yorumları okudum birisinin daha başına gelmiş bu arıza anlaşılan tam bir piyango.Alacak arkadaşların dikkatine...

Neo v android Tuner programından kernel ayarı
değiştrdm sanırım suan sürekli yeniden başlıyor
ne yapabilirimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt