pascal37
Üye
Kocaeli'den Herkese Merhaba
Kocaeliden Herkese Merhabalar,
Ben 28 Yaşında Evli ve 1 Çocuk Babasıyım. Kocaeli - Değirmendere'de Cep Telefonu Teknik Servisliği Yapıyorum Kendi İşyerim. Bu işe GENPA Telekominikasyon'da Etiler Merkez de Nokia Teknisyenliği ile başladım. ve 6 senedirde bu işin içindeyim. Maxicep ile 2007 de tanıştım. ama işim gereği Siteye uğrama şansım çok azdı. Neyse Sözümü kısa keseyim
Sizlerle Tekrar Buluşma amacım Maxicep Ailesine biraz da olsa katkıda bulunmaktır. Eminimki sizlerle beraber daha çoook uzun yıllar beraber bilgi - beraberlik ve paylaşımlar yapmaya devam edeceğim.
Beni aranıza Kabul Ettiğiniz İçin Ayrıca Çok Teşekkür Ederim.
Herkese Bol Forumlar Benim Gibi İş Başında Olanada Bol Kazançlar.
Ersin
Ben 28 Yaşında Evli ve 1 Çocuk Babasıyım. Kocaeli - Değirmendere'de Cep Telefonu Teknik Servisliği Yapıyorum Kendi İşyerim. Bu işe GENPA Telekominikasyon'da Etiler Merkez de Nokia Teknisyenliği ile başladım. ve 6 senedirde bu işin içindeyim. Maxicep ile 2007 de tanıştım. ama işim gereği Siteye uğrama şansım çok azdı. Neyse Sözümü kısa keseyim
Sizlerle Tekrar Buluşma amacım Maxicep Ailesine biraz da olsa katkıda bulunmaktır. Eminimki sizlerle beraber daha çoook uzun yıllar beraber bilgi - beraberlik ve paylaşımlar yapmaya devam edeceğim. Beni aranıza Kabul Ettiğiniz İçin Ayrıca Çok Teşekkür Ederim.
Herkese Bol Forumlar Benim Gibi İş Başında Olanada Bol Kazançlar.
Ersin
'e hoş geldin.
:..... Hocam Allah bağışlasın. ALLAH analı babalı büyütsün....