Telefonum Çöplük...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Çöplük...
...

PriZm

PriZm

Üye
pc inde samsung suite yüklümü?

• Beğen
Tepkiler: fedlkamp

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
ooo bin türlü program yükledim, bin türlü drivers denedim olmadı :D telefonu verdiğim adamda bu konularda çok usta biridir yani jtag falanda yapailiyor rom atabiliyor tam bi usta o yapamadıysa ben nasıl yapayım :D

hotlock

hotlock

Üye
pc inde samsung suite yüklümü?

arakdaş miui romlar hafıza kartında direk yükleniyor demiş . tüm romlar o şeklde değlmi ? hafıza kartına romun bulunduğu zip deosyasını atıyosnz ve recovery modda telefonu sıfırladktan sora direk kurulmuyormu ?

• Beğen
Tepkiler: fedlkamp
PriZm

PriZm

Üye
Download moda aldıktan sonra odini açtığın zaman aşağıda "added" yazmıyorsa 2.bootloaderi bozmuşsun demektir:S

----------Eklendi @ 15:53:13 ---------- Yazıldı @ 15:52:26 ----------

arakdaş miui romlar hafıza kartında direk yükleniyor demiş . tüm romlar o şeklde değlmi ? hafıza kartına romun bulunduğu zip deosyasını atıyosnz ve recovery modda telefonu sıfırladktan sora direk kurulmuyormu ?

hayır,sonra tekrar odinden atmayı denemiş o yüzden yazdım.

hotlock

hotlock

Üye
ooo bin türlü program yükledim, bin türlü drivers denedim olmadı :D telefonu verdiğim adamda bu konularda çok usta biridir yani jtag falanda yapailiyor rom atabiliyor tam bi usta o yapamadıysa ben nasıl yapayım :D

telefonun donanımsal bi sorunu yoksa zaten yazılımda çöken cihazların hepsini jtagla kurtarır . senn cihazda donanımsal sorun vardır o zamn.

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi

hocam cw7 romları direkt ana dizine atılasının lazım diye biliyorum

----------Eklendi @ 15:55:47 ---------- Yazıldı @ 15:54:41 ----------

Download moda aldıktan sonra odini açtığın zaman aşağıda "added" yazmıyorsa 2.bootloaderi bozmuşsun demektir:S

2. bootloader ne demek ve o asıl düzeltiliyor :D

PriZm

PriZm

Üye

2. bootloader ne demek ve o asıl düzeltiliyor :D

2.bootloader yeni nesil bilgisayarlarda olan 2 bioslu sistemdir.yani eğer 1.biosa virüs girmiş veya hasar görmüşse 2. bios kullanılır bootloader de bunun gibi.

yani garanti düzeltir :D veya onlarda düzeltemeyebilir :D

----------Eklendi @ 16:00:48 ---------- Yazıldı @ 15:59:43 ----------

hocam cw7 romları direkt ana dizine atılasının lazım diye biliyorum

evet telefondan kurulan romlar telefonun KENDİ HAFIZASINA atılarak yükleme yapılıyor

telefonunda nandroid backup varmıydı?

hotlock

hotlock

Üye
bnde dhd var cihaz rootlu zip uzantılı bi romu indiirp hafıza kartından kurmk istiyorm başka bişeye gerk varmı acaba ?

PriZm

PriZm

Üye
bnde dhd var cihaz rootlu zip uzantılı bi romu indiirp hafıza kartından kurmk istiyorm başka bişeye gerk varmı acaba ?

romu kurduktan sonra wipe data,cache,dalvik cache yapmanda yarar var.
ayrıca romu yüklemeden önce nandroid backup alırsan bir problem olduğunda hemen uygulamalarını geri yüklersin.

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
inşallah benim telde düzelir.. cevaplarınız için teşekkürler...

bu arada benden recoveryden rom yükleyecek arkadaşlara bi tavsiye, her ihtimale karşı telefonuzda yedek bi rom saklayın...

hotlock

hotlock

Üye
wipe data faln onlarn nasl yapçam ole bişyle karşlşmadm nasl rom yüklenr faln diye araştrdm ama bulamadm bole bişy

PriZm

PriZm

Üye
wipe data faln onlarn nasl yapçam ole bişyle karşlşmadm nasl rom yüklenr faln diye araştrdm ama bulamadm bole bişy
CWM yani recovery menüsünde wipe data,wipe cache gibi seçenekler var ordan yapıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye
onları rom yüklemedn önceyapmam lazım dimi ?

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye
teşekrler kardeş saolasın. bu arada romu nasıl yedekleyebilirm bi yanlş işlem yaptğm zamn geri dönmk için ?

PriZm

PriZm

Üye
teşekrler kardeş saolasın. bu arada romu nasıl yedekleyebilirm bi yanlş işlem yaptğm zamn geri dönmk için ?
yine aynı şekilde CWM(recovery mod) den backup diyerek yedekliyorsun.ama önce telefonunun kendi sd sinin içindeki bilgileri sil malum hafıza yetmezse yedeklerken tam yedeklemiyor veya hata veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...