Nokia 500'ün, Nokia Belle Güncellemesi Diğerlerinden Farklı Olacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 500'ün, Nokia Belle Güncellemesi Diğerlerinden Farklı Olacak!
Nokia 500 hariç tüm Symbian^3 cihazlar Nokia Belle güncellemesini aldı. Nokia 500'e de birkaç hafta içinde güncelleme geleceği söyleniyor fakat güncelleme diğer S^3 telefonlar ile bazı farklılıklar içeriyor. Bu nedenin cevabı ise aşağıdaki soruda saklı...

Nokia 500'de, Nokia Belle güncellemesi diğer telefonlarda olan Nokia Belle güncellemesinden farklı mı? (Nokia SSS)
Nokia Belle özellikle Nokia 500 de dahil olmak üzere, her telefon modeli için özel olarak tasarlanmıştır. Teknik özellikler sayesinde, Nokia 500'de Nokia Belle aşağıdaki konularda diğer Nokia Belle telefonlara göre farklıdır:
- Nokia Belle ile Nokia 500 sadece 4 giriş ekranı ekranı destekler (diğerlerinde 6 giriş ekranı).
- Nokia 500 NFC desteklemiyor.
- FM vericisi(FM transmitter) ve widget Nokia 500 desteklemez.
- Nokia Maps 3.08 yerine 3.06 içerir.
- Ayrıca Nokia 500, Nokia Belle güncellemesi ile Angry Birds alacak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

distakjo

distakjo

Üye
Bu telefon nasıl s^3 ile gelmiş hayret doğrusu :)

• Beğen
Tepkiler: cortex47
adanalı1

adanalı1

Üye
Telefonun tek işe yarar ı işlemcısı heralde.. Flash bıle yok ..

• Beğen
Tepkiler: aykan59
SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

aykan59

aykan59

Üye
gereksiz.

Lenneth

Üye
GPU su yok, buna sukur yinede..

adanalı1

adanalı1

Üye
bence tıpkı c5-01 :D ıslemcı atmıslar tamam.. kamera odaklanmıyor bıde ..

ucantcme

ucantcme

Üye
maksat avea kampanya yapsın ;) operatörler olmasa bu telleri kim alır

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben olsam belle'i çıkarmazdım 500 için.
5800 vari bir performansı var zaten ben pek begenmedim.
C7 N8 gibi ilk S^3 cihazlarda bile geçislerde takılma yapiyo belle.500 için lite bir sürüm olması kaçınılmazdı zaten.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bu telefona bile Belle güncellemesi geliyosa 5800,5230,X6,N97 gibi telefonlarada gelsin bari :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Çok düşük özellikler. Ne işe yararki o belle. 4 giriş ekranı falan o bile az.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
6 ekranda fazla.4 yeterli.500'e az özellik gelmesi normal zaten.3d grafik çipi yok çünkü.

cyber

cyber

Üye
nokia çıkardoğına pişman olmuştur bunu tabi alanlar

ircan

ircan

Üye
Bilip bilmeden konusmayın ben bunu kullanmıyorum tamam ama fiyatına bakarsanız bece iyi bir makina stabil çalısıyor bizzat denedim bu nokia kötülemekten baska bir iş yapmayan arkadaşlar ozaman gidin iphone htc milyar üstü para verin alın. Zaten bu yükzek rakamlı telefonlarla bunu kıyaslamanız bile nokia kaliteli oldugunu gösterir. bU TELEFONDA KULLANICIYA HİTAP GİRİŞ EKRANI AZ OLABİLR AMA BİNLERCE KULLANICISI HALA SADECELİKTEN YANA İKİNCİ BİR EKRANI KULLANMIYOR BİLE DOKUNMATİĞİ NET OLSUN kamera günlük işimizi görsün şarjı uzun gitsin rehber sadece özellik zaten yok denmez gps ovi harita uygulama bollugu bence telefonda bu fiyata daha ne olabilir anlamıyorum veya az paraya çok kalitemi aranıyor bunu da hiç anlamıyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
dediğin doğru.ona görede kullanıcı kitlesi var.nokia illa hep üst düzey cihaz çıkartacak diye bir kaide yok.
her keseye,her kapasiteye göre cihaz çıkarıyor

ebem ne yapsın 2milyarlık cihazı :)

relling

relling

Üye
Bu telefon nasıl s^3 bu ne böyle.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tam olarak ''anne'' telefonu olur bu :)

MrExpert

MrExpert

Üye
her telefon mütiş işlemci veya gpu su olcak değil ya özelliklerine göre fiyat biçilmiş....

Üst Alt