Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeşim. Uzun zaman aradım. Ancak senin konu ile yapabildim. :tşk:

eyw. Kardeşim biliyormusun birşeyler paylaşmak amacıyla açtığım ilk konu.

Yeni efektler buldukca ekleyeceğim konuyu guncek tutacağım. Haberiniz olsun

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
eh artık ust konu olsun demi bu konu.

Admincan lar bi el atın bea :)

ayhan124

Üye
klasör halınde olanları pc suıte ıle e ye atıyoruz tamam..fakat sis halınde olan efekt dosyalarını ne sekılde yukleyecez..bilgı verirmisinız acaba...(n8 belle.hacklı.orijinal sürüm)

andreoni

Üye
Bende senin dediğin yöntemle yapabildim teşekkürler. Anladığım kadarıyla efektleri değiştirmek için her seferinde klasördeki dosyaları silip yenilerini atmamız gerekiyor.

TT1903

TT1903

Üye
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık kardeşimm bugüne kadar onlarca efekt yükleme anlatım konusu gördüm en basiti bu yaptım oldu:))

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşım tek kelime ile mükemmelsin ... N8 denendi başarılı !!

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
klasör halınde olanları pc suıte ıle e ye atıyoruz tamam..fakat sis halınde olan efekt dosyalarını ne sekılde yukleyecez..bilgı verirmisinız acaba...(n8 belle.hacklı.orijinal sürüm)

pc suite flan kullanmana gerek yok arkadaşım yapman gereken telefonuna "Effects on E:/.sis" dosyasını kurmak ve daha sonra istediğin efektlerin bulunduğu "effects" klasorünü klasör halinde olduğu gibi E: nin içerisine klasör halinde at ve telefonu kapat aç (direk ayarlardan başka bi temaya geçsen de olur ama bu daha sağlıklı bi yol) şimdi tema efektlerin etkinleşmiş olacak. Bu işlemleri X-plore ile çok rahat bi şekilde yapabilirsin

----------Eklendi @ 23:22:21 ---------- Yazıldı @ 23:20:00 ----------

Bende senin dediğin yöntemle yapabildim teşekkürler. Anladığım kadarıyla efektleri değiştirmek için her seferinde klasördeki dosyaları silip yenilerini atmamız gerekiyor.

aynen kardeşim olayı kapmışsın güle güle kullan.

Benim birleştirdiğim efektlere de bi bak istersen beğeneceğini düşünüyorum....

----------Eklendi @ 23:24:38 ---------- Yazıldı @ 23:22:21 ----------

arkadaşım tek kelime ile mükemmelsin ... N8 denendi başarılı !!

Çok teşekkür ederim ellerine sağlık kardeşimm bugüne kadar onlarca efekt yükleme anlatım konusu gördüm en basiti bu yaptım oldu:))

Eywallah kardeşlerim sağolun güle güle kullanın....

benighted

benighted

Üye
bu konuyu gormeden once jin hou yu kurmustum simdi buldugum effect dosyalarini sadece oradakiyle degistirip teli ac kapa yapinca rahatlikla degistiriyorum effecti.buradan en cok flying effecti begendim gayet guzel bence emegine saglik.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim. o efektin düzenlemesi bana ait ayıptır söylemesi

covar

covar

Üye
güncelletirme hatası verdi bende arkadaşlar sizdede böle hata alan varmı ? :(

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Normalde hackli olan bi telefonda direk yüklenmesi lazım kesinlikle bu hatayı alan olmadı smdye kadar.

Bu hatayı ancak daha önceden buna benzer işlevi olan (tema efektinin yolunu değiştirme amaçlı) dosyaları yükleme sırasında verir.

Yüklenmiş uygulamalar bölümüne bi bak. Orada bilmediğin bi uygulama varsa kaldır öyle dene.

Zaten hacksiz ise telefonun bu hatayı alırsın kesinlikle yükleyemezsin.

covar

covar

Üye
pc suite flan kullanmana gerek yok arkadaşım yapman gereken telefonuna "Effects on E:/.sis" dosyasını kurmak ve daha sonra istediğin efektlerin bulunduğu "effects" klasorünü klasör halinde olduğu gibi E: nin içerisine klasör halinde at ve telefonu kapat aç (direk ayarlardan başka bi temaya geçsen de olur ama bu daha sağlıklı bi yol) şimdi tema efektlerin etkinleşmiş olacak. Bu işlemleri X-plore ile çok rahat bi şekilde yapabilirsin

----------Eklendi @ 23:22:21 ---------- Yazıldı @ 23:20:00 ----------

aynen kardeşim olayı kapmışsın güle güle kullan.

Benim birleştirdiğim efektlere de bi bak istersen beğeneceğini düşünüyorum....

----------Eklendi @ 23:24:38 ---------- Yazıldı @ 23:22:21 ----------

Eywallah kardeşlerim sağolun güle güle kullanın....

olayı kaptım dostum aynen şöle yaptım programı yükledim xplore ile c telefon hafızası icindeki efect klasürünü e hafıza kartına taşıtım değiştirilsinmi sorusuna evet dedim telefonu kapatım actım ama olmadı tema efektlerinide actım yine eski efectler onda :(

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
olayı kaptım dostum aynen şöle yaptım programı yükledim xplore ile c telefon hafızası icindeki efect klasürünü e hafıza kartına taşıtım değiştirilsinmi sorusuna evet dedim telefonu kapatım actım ama olmadı tema efektlerinide actım yine eski efectler onda :(

tabiki olmaz şunları sırayla yap
1-"Effect on E:/" dosyasını telefon hafızasına yükle
2-paylaştığım efekt dosyalarından bi tanesini x-plore ile telefondan aç ve içerisindeki "effects" adlı klasörü telefonunun depo hafızasına yani "E:" içerisine klasör halinde at.
3-ayarlara gir temalara gir temanı değiştir telefonunu kapa aç tamamdır.

Bu kadar basit bişey

covar

covar

Üye
tabiki olmaz şunları sırayla yap
1-"Effect on E:/" dosyasını telefon hafızasına yükle
2-paylaştığım efekt dosyalarından bi tanesini x-plore ile telefondan aç ve içerisindeki "effects" adlı klasörü telefonunun depo hafızasına yani "E:" içerisine klasör halinde at.
3-ayarlara gir temalara gir temanı değiştir telefonunu kapa aç tamamdır.

Bu kadar basit bişey

Tamam yaptım oldu dostum yalnız senin videoda paylaştığın c7 de hangi efect kullnıyosun ismi ne sölermisin ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaptım oldu dostum yalnız senin videoda paylaştığın c7 de hangi efect kullnıyosun ismi ne sölermisin ?

bu olması lazım o ilk düzenlediğim efekt ti

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum sagolasın emegin için :good:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
:rica: işinize yaradıysa, katkımız olduysa ne mutlu bana :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
efectler iyi değil kardeşim yükleyen herkes bilyodur bence

daha iyisi sende varsa paylaş ta millet yararlansın. Paylasmycaksan da insanın canını sıkacak yorum yapmana gerek yok. O efektler bulabildiklerim di. Kendi düzenlediklerim ise o efektlerin sevdiğim yerlerini birleştirmemden ortaya çiktı yani ""TAMAMEN KENDİ ZEVKİME GÖRE"" düzenlediğim efektler güzel bulan kullansın beğenmeyenlere zorla kimse yükletmiyor zaten. Tamam mı kardeşim eğer elinde farklı efekt varsa paylaş ya da sus. Herkes neyin ne oldugunun farkında.

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<

Üst Alt