5800 için samsung widget gdesk degildir!!!

Sponsorlu Bağlantılar

galata7788

galata7788

Üye
alttaki simgeler geldi yalnız çubuk hala yok

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeş ben c2z yamasını otomatiğe ekledim ve samsung ev ekranı seçiliyken telefonu kapatıp açtım birşey olmadı. demek ki otomatiğe ekleyince bişey olmuyormuş. konuya yaz "otomatiğe ekleyin" diye.

alitayyib25

Üye
bnm telde 5-6 tane ev ekranı var istemediklerimi nasıl silebilirim...

alitayyib25

Üye
bnde olmadı ddgn şeyleri aynen yptm ev ekranından samsung widgeti seçtigimde tel kafayı yiyor

burak.golcuk

Üye
arkadaşım emek harcamısın sağol ama bu ekstra widget leri nasıl yüklecemizi anlamadım bi anlatsan sevinirim

xnomadx

xnomadx

Üye
bi heves uğruna makineye zarar veriyorsunuz.

jimmy-hopkins

jimmy-hopkins

Üye
orion kur onda aouto patc aktif etme var

seyduna27

seyduna27

Üye
arkadaşlar rompach auto özelliği burda benden bi kıyak size elinize sağlık :oke:

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Ölme eşşeğim ölme

semum41

Üye
Arkadaşlar bu lınkler kırık lutfen çalışan link verebilirmisiniz

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye

jetblacklife27

Üye
kardeş 2 linkte sorun var zshred sitesi açılmıyor 4shared de istediğiniz dosya bağlantısı geçerli değil uyarısı alıyorum kafayı yiycem şunu bi düzeltirmisin ? :vur

Joker.

Joker.

Üye
Nerelere atılacak

jetblacklife27

Üye
kardeş saol paylaşım için telefonun içine ettin :off:

Preloader

Preloader

Üye
Arkadaşlar c5 03de denendi ev ekranına geldi fakat sistem hatası veriyor üstünde biraz oynadım çalışır gibi oldu ama beceremedim :( sonra tekrar denedim bi türlü çalışmadı ev ekranlarına girince gözüküyor ama ev ekranına görüntü gelmiyor bende çalışmayınca sinirlendim o ev ekranı varken telefonu kapattım fakat tekrar açtığımda telefon çökmedi aynı hız ve aynı şekilde çalışıyordu ama bence sorun programda deil bence.Eline sağlık arkadaşım ama c5 03te çalışmadı verdiğin siteye de girdim aa beceremedim (THİS PROGRAM NOT WORKİNG ON NOKİA C5 03)

jetblacklife27

Üye
birşey sorcam bu ofw de çalışıyormuydu ?

fLuke!

fLuke!

Üye
ofw için zaten

vegatablo

vegatablo

Üye
ya arkadaslar bu private nin üçindeki klasörlermi yoksa klasörlerüm içindeki dosyalarmı atılacak venereye e yemi c yemi tüm dosyalar nereye nasıl atılacsk bi anlatın ayrıntılıca bide widgetsler gelmiyor

Üst Alt