Okuduğunuz En Güzel Kitap!...

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dan brown melekler ve şeytanlar

Yağmur94

Üye
Bu sayfaya herhalde yıllar önce girmişsiniz ve şimdi birçok kitap keşfetmiş olmalısınız.Lütfen birkaç kitap tavsiye edermisiniz.Bence kesinlikle Agatha christie'den bir kitap okumalısınız.Cinayet romanları.Ve asla katili tahmin edemiyorsunuz.Ayrıca Jane Austen-Emma'da oldukça güzel bir kitap.Konusu aşk ama gerçekten sürüklüyor.Üstelik filmide çok güzel.Yüreğim seni çok sevdi-canan tan açıkçası pek tavsiye etmeyeceğim.Benim yazdığım hikayelerin seviyesinde bir roman.Çok basit.Emily Bronte-Uğultulu Tepeler oldukça hoş bir kitap fakat sayfa sayısı fazla olduğundan sizleri sıkabilir.Birde Çalıkuşunu tavsiye ederim mutlaka okumalısınız.Elif Şafak-Aşk'a gelince gerçekten çok beğendim.Birçok muhteşem kitap var.Daha yazamadığım binlercesi.Lütfen bana birkaçını tavsiye edin okumaya açım.Bu arada Harry Potter ve Alacakaranlık serisini okumayı unutmayın :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
1.Kürk Mantolu Madonna
2.Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
3.Tess Gerritsen - Günahkar
4.Adam Fawer - Olasılıksız

:oke:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dan Brown - Melekler ve
Şeytanlar, ihanet noktası.

Ve Cin ali:ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Tolstoy diriliş
Platon devlet

minoo

minoo

Üye
1.Kürk Mantolu Madonna
2.Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
3.Tess Gerritsen - Günahkar
4.Adam Fawer - Olasılıksız

:oke:

Günahkar'a güzel diyorsan, Siliniş ve İkiz Bedenler hakkında ne diyeceksin çok merak ediyorum. Mükemmeller ya!!
Siliniş özellikle. Bir sayfasını okurken bile sıkılmıyorsun.
2 gün önce de Ruh Koleksiyoncusunu bitirdim. Son 100 sayfası falan mükemmeldi. En başlarında sıkıldım ama.

Okuduğum en güzel kitap Tess Gerritsen - Siliniş.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

Günahkar'a güzel diyorsan, Siliniş ve İkiz Bedenler hakkında ne diyeceksin çok merak ediyorum. Mükemmeller ya!!
Siliniş özellikle. Bir sayfasını okurken bile sıkılmıyorsun.
2 gün önce de Ruh Koleksiyoncusunu bitirdim. Son 100 sayfası falan mükemmeldi. En başlarında sıkıldım ama.

Okuduğum en güzel kitap Tess Gerritsen - Siliniş.
cerrah'ın kurgusu çok güzeldi.çırak cerrah kadar gerilimli değildi.aralarda sıkıldım biraz.günahkar'ı hiç sıkılmadan 3 günde bitirdim.
bugün de ikiz bedenler'e başladım.

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Harikadır İkiz Bedenler ve Siliniş. İkiz Bedenler'in sonunda çok şaşıracaksın :)

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
şu çılgın türkler ve çalıkuşu

• Beğen

artismiyimneyim

Üye
Bence bu kitabı okuyunca harbiden kitap okumuş gibi hissedeceksiniz. Isim veriyorum STEPHAN KING: SİYAH KAN.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
millennium serisini okuyorum 3 kitap şu an birincisindeyim ejderha dövmeli kız süper herkese tavsiye ederim

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kamelyalı kadın - Alexsandre dumas müthiş bi kitap

kemhir

Üye
en guzel yazar dan brown kayıp sembolu okudum okudugum en guzel kıtap kesınlıkle tavsıye ederım 530 sayfa sıklıkla masonık bır kıtap muhtesem smdıde dıjıtal aleyı okuyorum o da dan brown nn cok zel onuda tavsıye ederım

melikec

Üye
kesinlikle suç ve ceza

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu konuya 2012nin ilk msjınıda ben atiyim:D
dan brown
melekler ve şeytanlar .. mükemmel ötesi
kayıp sembol .. aynı yazarın o da çok güzel
da vinci .. diğerleri kadar olmasada güzeldi
digital kale .. okuyodumda kaybettim kitabı ya güzel gidiyodu aslında:D:D:D

jean c.grange
okumanız gereken bi yazar kızıl nehirler oldukça güzeldi şuan kurtlar imparatorlugunu okuyorum daha güzel gibi

wilademir bartol.. alamut kalesi

mark nykanen .. ölüler evi

minoo

minoo

Üye
Siliniş'in üstüne 5 kitap okudum, ama hala bana göre en güzel kitap Siliniş :hmmm

Mefisto Kulübünü aldım, okuyorum ama çok bağlanamadım ona. Sakin bi yerde hiç okumadım, ondan sanırım.

Tess Gerritsen - Siliniş

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Suç ve Ceza :)
Raskolnikov'un hapishaneye girmesine ağladığımı hatırlarım :) Bir katili bu kadar sevmişim :ehe

minoo

minoo

Üye
Minna katiller ile ilgili bi konu vardı. Onu bulabilirsem sana linkini atarım. İlgini çeker bence :hmmm

Yahu ben Suç ve Ceza'yı okumadım. Çok şey mi kaybediyorum? :hmmm

Üst Alt