Belle internet sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Belle internet sorunu yardım
Belle yükledikten sonra internete girmeye çalıştığımda "Bağlanılamadı , Bağlantı yok ya da Erişime izin yok" uyarısı alıyorum , Wifi ye de hiç bağlanamıyorum . Bağlantı yok diyor . Kendi operatöt ayarları ile bağlanmaya çalışıyorum hep aynı hata .

Telefon c6-01
Hattım : Avea

bycarismacocuq

Üye
Aynı hata bende de var turkcell kullanıyorum internete girmek istediğimde [ Bağlanamadı bağlantı yok ] gibi bi hata veriyo bilgisi olan varsa lütfen yazsın

hg21

hg21

Üye
arkadaşlar bu hata değildir. mobil veriyi ve wi-fi yi açın. sorun ortadan kalkar.. ayarlar-bağlantı-ayarlar-mobil veriyi açık yapın. mobil veri kullanımı ana şebeke olsun. ya da bekleme ekranınını yukardan aşagıya kaydırın orda mobil veri ve wifi var onları açın yani mavi olsun.. web tarayıcıda da secenekler-ayarlar-genel-erişim noktasını gerektiğinde sor olarak ayarlayın. işlem tamamdır.

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu hata değildir. mobil veriyi ve wi-fi yi açın. sorun ortadan kalkar.. ayarlar-bağlantı-ayarlar-mobil veriyi açık yapın. mobil veri kullanımı ana şebeke olsun. ya da bekleme ekranınını yukardan aşagıya kaydırın orda mobil veri ve wifi var onları açın yani mavi olsun.. web tarayıcıda da secenekler-ayarlar-genel-erişim noktasını gerektiğinde sor olarak ayarlayın. işlem tamamdır.

Hayır kardeşim olmuyor , bizde biliyoruz onları olmuyor işte ..

hg21

hg21

Üye
Hayır kardeşim olmuyor , bizde biliyoruz onları olmuyor işte ..

hocam benim de belleyi ilk yuklediğim anda bahsettiğiniz gibi bağlantı sorunu olmuştu ama bahsettiğim adımları uygulayınca düzelmişti. umarım yardımcı olacak birisi çıkar.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Tarayıcı açıkken Seçenekler > Ayarlar > Genel > Erişim Noktası menüsünden İnternet veya Gerektiğinde sor seçeneğini aktif edip dener misiniz?

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Yaw kardeşim olmuyor hiç biri , bağlantı yok diyor bağlanmıyor . Nokia senin yapıcağın işin ben anasını avradını . . :off:

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Aynı sorun benim c7 dede var. Teli kapatıp açıyorum düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuxxxxx
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşim sim kartını çıkar telefonu aç ayarlardan telefon yönetımınden ayarlarını geri yükle sonra tekrar sım kartını tak telefonunu aç tekrar baglan bakalım internete

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internete nerden girdigini soylersen yardımcı olurum

volkanakpinar

Üye
c601 var aynı sorunu yaşıyorum teli açıp kapayınca düzeliyo çözüm yokmu buna kesin arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: ufuxxxxx
vdtvrlk

vdtvrlk

Üye
aynı sorun bndede cıktı actım kapattım gene olmuyor

pansiyonn

Üye
hafıza kartınıza format atın düzelir

volkanakpinar

Üye
yüklediğime pişman oldum telide daha alalı 10 gün oldu ya çözüm bulanda yok sanırım kapatıp açınça çalışıyo 5 dk bekleyim gene çalışmıyo opera bile açılmıyor ya hafıza kartını çıkarıp denedim gene aynı çok canım sıkıldı bu duruma ya keşke bir bilen çıksa.

adanalı1

adanalı1

Üye
har format atın.duzelmezse phoneıx den fw leyn ... ovı suıte de guncellestırmeler.anna ' nın kalıntılarıyla baya sorun yaratır .. tek care phoneıx le tekrar yazılım.

volkanakpinar

Üye
pansiyon eminmisin telefonun bir sürü bağlı olduğu dosya var hafıza kartında

----------Eklendi @ 21:17:42 ---------- Yazıldı @ 21:16:30 ----------

har format atın.duzelmezse phoneıx den fw leyn ... ovı suıte de guncellestırmeler.anna ' nın kalıntılarıyla baya sorun yaratır .. tek care phoneıx le tekrar yazılım.

annaya geri dönemezmiyiz

pansiyonn

Üye
valla bende aynı sorunu yaşadım, hafıza kartına format attıktan sonra düzeldi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklediğime pişman oldum telide daha alalı 10 gün oldu ya çözüm bulanda yok sanırım kapatıp açınça çalışıyo 5 dk bekleyim gene çalışmıyo opera bile açılmıyor ya hafıza kartını çıkarıp denedim gene aynı çok canım sıkıldı bu duruma ya keşke bir bilen çıksa.

1nci sayfadakı yazdıklarımı deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt