Belle internet sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Yabancı bir forumda okudum.Hard format ve depo hafıza formatlarından sonra,Belle'yi ovi suitten tekrar kurduktan sonra sorun düzeliyormuş bilginize.Bende böyle bir problem olmadı mobil veriyide sürekli kapalı tutuyorum fazla şarj yemesin diye.öyle oldugu halde wi-fi problemi yok.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yabancı bir forumda okudum.Hard format ve depo hafıza formatlarından sonra,Belle'yi ovi suitten tekrar kurduktan sonra sorun düzeliyormuş bilginize.Bende böyle bir problem olmadı mobil veriyide sürekli kapalı tutuyorum fazla şarj yemesin diye.öyle oldugu halde wi-fi problemi yok.

mobil veriyi zaten hattınla interneti kullandığinda açik yapacaksın

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
mobil veriyi zaten hattınla interneti kullandığinda açik yapacaksın

Yok demişlerya hani mobil veri ve wifi mavi olsun felan diye.Bende o yüzden dedim.Yoksa biliyorum zaten yinede teşekkürler ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ok.

teserak

teserak

Üye
bağlantı sorununu bi şekilde hallettik... mağaza ve haritalarda sorun yok. flv videolarını oynatyor .... ama hala açılırken kilit kodu istiyor ..bir de şimdi '' telefon açılması hatalı'' uyarısı çıkıyor...uğraşmaya devam​

eshot96

Üye
ben sorunu çözdüm antivüs programını kaldırınca interneti etkisiz hale getiriyor yükledigin antivirüs programı varsa tekrar yükle düzelir...

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
evet yaa böyle bir sorun yoktu mobil veri açıkken bağlanmıyor cihazı kapatıp açıyorum bağlanıyor

- - - Eklendi - - -

her mobil veriye bağlanmak istediğimizde cihazı kapatıp açcakmıyız yaaa:vur

- - - Eklendi - - -

s.o.s

prestig

Üye
evet yaa böyle bir sorun yoktu mobil veri açıkken bağlanmıyor cihazı kapatıp açıyorum bağlanıyor

Üstad çok sağol .. Aynı sorun bende de vardı antivirüsü kaldırmıştım şimdi geri yükledim sorun çözüldü çok sağol .

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben mobil veriyi kapa aç yapıom düzelio :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt