Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
symbianlı son bomba
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lasvetorus
Üye
20mp bir kamerayi her islemci desteklemez.O zaman arm kullanmazlar heralde.
Araştırabilirsin internetten, broadcom bcm2763 gpu. Tek başına 20mp ve 1080p hd çekim destekliyor. N8'de de durum aynı. İşlemci girmiyor araya.
papakudioflu
Emekli Yönetici
neyse arkadaslar aceleye gdrek yok nokia büyük ihtimalle bu telefonu 27 şubattaki konferansta duyuracak ve aldıgı tepkilere göre son şeklini verip mayıs haziran gibi piyasaya cıkaracaktır
covar
Üye
valla kamerayı yapıyolarda bide ekran canlılığını yapsalar cok iyi olacak
Altın olsa ustune para verseler daha da nokia almam kardesim androit isletim sistemi varken kim s.... Nokiaaaartık demode oldu nokia kendını yenıleyemeyen tek marka nokiaaa kesınlıkle beles versekler dahı almayın hıc bısey yapamassızınız bırazcık androitle karsılastırırsanız farkı goreceksınız sıradadan lg model telefonu bıle gecemez
Evet fakat ben çok ümitliyim Nokia - Windows iş birliğine.İkiside kendi alanlarında ne olursa olsun lider şirketler.Ayrıca Wp sadece belirli -telefonu her yönüyle kullanacak- bir kitleye değil basitliği sayesinde diğer bütün kitlelere de hitap ediyor.Windows Phone Nokia yardımcı olsada olmasada gelişmeye mahkum bir işletim sistemi.Windows böyle iddialı bir girişten sonra liderliğe oynamadan yada ele geçirmeden bırakmayacak kadar büyük bir şirket.Ayrıca bu giriş telefon piyasasını canlandırabilir bu da bizim işimize gelir.Daha üstün özellikli telefonlar görürürüz ve -Her ne kadar Türkiyede olmayacağını düşünsemde- uygun bir fiyata sahip olabilir.Ben Lumia 910 veya Lumia serisinin bir üst modelini bekliyorum.Lumia 910 şuan bir söylenti ama gerçekse cidden süper olur.1-1.5 sene sonraki en üst Lumia telefonu almayı planlıyorum tabi Windows-Nokia yüzümüzü kızartmazsa.