Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
kafamı vuruyorum, yine aynı konuyu açmışım :vur

__xXx__

__xXx__

Üye
hayat artık baydı be eskiden yaptığım bazı şeyler şimdi yine aynı heyecanı vermiyor o kadar çok canım sıkılıyoki ne yapsam bilemiyorum

----------Eklendi @ 14:58:11 ---------- Yazıldı @ 14:25:38 ----------

eskileri yad edeyim dedim starın parliement sinema kuşağında ki şarkıyı buldum onu dinliyorum

haltie

haltie

Üye
Çok iyi moment diyagramı çizerim, kesit tesirlerini sıfır hata ile hesaplarım.çünkü ruh hastasıyım ben, bayılıyorum ruhlara!..

tempestshine

tempestshine

Üye
Teyzemlerin evinde Şirintepede kocaman lcd televizyonda Alemin Kralını izliyor.Bir elimle 5233'de sims oynuyorum.Diğer elimle C3'de Green Farm oynuyorum.Ayrıca pc'de Call Of Duty 3 Modern Warfare'ın yüklenmesini bekliyorum.Az öncede PES 2011 ve PES 2012 oynadım.Bu evi seviyorum :aha:

• Beğen
Tepkiler: Eat-Apple
Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Teyzemlerin evinde Şirintepede kocaman lcd televizyonda Alemin Kralını izliyor.Bir elimle 5233'de sims oynuyorum.Diğer elimle C3'de Green Farm oynuyorum.Ayrıca pc'de Call Of Duty 3 Modern Warfare'ın yüklenmesini bekliyorum.Az öncede PES 2011 ve PES 2012 oynadım.Bu evi seviyorum :aha:

İnsan bizide davet eder :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bowlingden geldim yorgunum ama 1-2 saate yine çıkacağım dışarı..çıksam mı çıkmasam mı diye düşünüyorum...

minoo

minoo

Üye
Teldeyiim <3 :op:

greenmile

greenmile

Üye
geldimmm :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Balıkları.. :hmmm

minoo

minoo

Üye
Şu hediye olayından nefret ediyorum! :zzz:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Hazırlanmaya gidiyorumm... :bye2:

minoo

minoo

Üye
Gülüyorum. Sıkıldım ben artık.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Dershaneden geldim. Son ders kimyaydı. :zzz: Sıkıldım. Eve geldim. Tam yayılacağım. Dedem geldi. :ağlarım: Bunedir beaa...

__xXx__

__xXx__

Üye
kahretmesin adama söylediğim ebattakinden daha büyük ebatta blowoff göndermiş işin yoksa ayar çek şimdi

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Suç ve Ceza'yı hatırlattılar, tekrar okuyasım geldi :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
bana neon lazım biraz

Revengeful

Emekli Yönetici
Tekrar manti yiyorum :d:

Üst Alt