Angry Birds Sonunda Bada'da !...

Sponsorlu Bağlantılar

gizli99

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Sonunda Bada'da !...
Arkadaşlar Justin Hong'un twitterine baktım 2 şubatta angry birds bada 2 için geldi, wave I ve wave 2 için de var diye yazmış.
girdim kies e baktım hakikaten var, yükledim benim wave I 'e.
şuan 4 TL ücretli görünüyor. olsun, yükledim.
Gayet güzel çalışıyor, geç de olsa şükür..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum sen biraz gec kalmışsın herkese anlattım ben herkes ücretsiz yükledi sen niye para verdin yaw

gizli99

Üye
    Konu Sahibi
Valla yeni farkettim ben..
ilk çıktığında beleş miydi?
yoksa farklı yöntemle mi yüklüyordunuz?

ayrıca ben yazılıma verdiğim paraya acımam. Haktır en sonunda, 4 TL de bir şey değil. Millet sigaranın pakedine kaç para veriyor. O oyun için kaç mühendis çalıştı kimbilir. kampanya olur, beleş yüklenir, eyvAllah ama farklı yöntemleri tasvip etmiyorum, 4TL için kimsenin hakkına girmek istemem..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Valla yeni farkettim ben..
ilk çıktığında beleş miydi?
yoksa farklı yöntemle mi yüklüyordunuz?

ayrıca ben yazılıma verdiğim paraya acımam. Haktır en sonunda, 4 TL de bir şey değil. Millet sigaranın pakedine kaç para veriyor. O oyun için kaç mühendis çalıştı kimbilir. kampanya olur, beleş yüklenir, eyvAllah ama farklı yöntemleri tasvip etmiyorum, 4TL için kimsenin hakkına girmek istemem..

tabi saygı duyarım görüşlerinize haklısınız tercih meselesi diyelim :)

ayrıca farlı bi yöntem de denenmedi samsun test appsinde kitleri acıktı bundan 1 ay öncesine kadar yanı ücretsiz diyebilirim asıl apps ye düştügünde ise paralı olmuş

iyi forumlar

kimliksiz123

kimliksiz123

Üye
bada 1.1 e çıkar mı peki ? :bilmm

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hayır cıkmaz

ceycey111

ceycey111

Üye
valla angry bırds yuzunden telefona fw atmıyorm :D
bıtırene kadarda atmayı dusnmuyorm :D

hakikattt

Üye
ya arkadaşlar ben samsung wave 1 e bada 2.0 attım angry birdi kurdum ama tel kasıyor neden acaba böyle oluyo nasıl düzeltecez bu kasma işini

01firtina

01firtina

Üye
yüklemesem bu oyunu büyük bir kayıp olurmu telefonum için

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yüklemesem bu oyunu büyük bir kayıp olurmu telefonum için

tercih meselesi dostum bu tarz bi oyunu seviyorsan yükle iyi vakit geciyor ama yok ben meşkul bi adamım bu tarz şeyleride sevmem diyorsan daha başka oyunlara yönelmen daha iyi tabi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt