1.2 dostum o herhangi hiç bir değşiklik yok

avutmak için o güncelleme millet bada 2 ye geçiş yapıyor biz hala 1.2 yi güncelliyoruzbune perhiz bune lahana turşusu

herkese Sa. bu güncellemeyi bende yaptım dün gece fakat telefon bi garipleşti durup durup kendine reset atıyor açılıp kapanıyor telefonuna böyle bişe olan varmı yada ne biliym noldu bu telefona? yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı bilgisi olan, teşekkürler.

Aynı sıkıntı bendede var ilkten önemsemedim ama gunceledikten sonra bendede sık sık olmaya başladı. Yılda bir güncelleme yayınlıyorlar oda bir halta yaramıyor.herkese Sa. bu güncellemeyi bende yaptım dün gece fakat telefon bi garipleşti durup durup kendine reset atıyor açılıp kapanıyor telefonuna böyle bişe olan varmı yada ne biliym noldu bu telefona? yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı bilgisi olan, teşekkürler.
Aynı sıkıntı bendede var ilkten önemsemedim ama gunceledikten sonra bendede sık sık olmaya başladı. Yılda bir güncelleme yayınlıyorlar oda bir halta yaramıyor.
​daha stabil olan fw'ler yükleyin gelmeyin samsung'un oyununa![]()

risk oranı çok düşük.ki zaten brick olan cihazlar'ın kurtarılma olayıda var...
keşke becerebilsek de yüklesek forumda arkadaşlar çok güzel resimli anlatıyorlar herşeyi ama cesaret edemiyoruz. yoksa samsung'a kalmazdık![]()
Saol kardesim yardım etmiş kadar oldun biraz daha bilgi toplayıp mutlaka deneyeceğimBeceremıyecek bısı yok cok basıt bı ıslem sadece bazı seylere dıkkat etmenız lazım okadar
ısteyene yardımcı olurum

Çok İyiymis brick olan cihazların kurtarilabildigini bilmiyordum.inan işlemler o resimdekilerden daha kolay ben bazen günde 3 defa fw atıyodum canım sıkılıncarisk oranı çok düşük.ki zaten brick olan cihazlar'ın kurtarılma olayıda var...
Saol kardesim yardım etmiş kadar oldun biraz daha bilgi toplayıp mutlaka deneyeceğim
----------Eklendi @ 12:23:48 ---------- Yazıldı @ 12:22:07 ----------
Çok İyiymis brick olan cihazların kurtarilabildigini bilmiyordum.
sen bilirsin kardeş bence geçmen lazım bir an once yeni telefon almış gibi oluyorsun
teamle bilgisayarına bağlanıp atalım sana![]()
peki hangi ülkeye ait olan sürümü yükleyelim? hangisi daha stabil?