Kies e güncelleme düştü (yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Kies e güncelleme düştü (yeni)
evet arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi 1 saat önce 8500 ümü kiese bağladığımda yeni sürüm var dedi, (1201192028LISS8500JVLA1) haliylen güncelledim ama görünürde değişen hiç bişey yok güncelleyen veya bu sürüm hakkında bilgisi olan var mı?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
1.2 dostum o herhangi hiç bir değşiklik yok

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
avutmak için o güncelleme millet bada 2 ye geçiş yapıyor biz hala 1.2 yi güncelliyoruz :D bune perhiz bune lahana turşusu

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
vardır bi hikmet diye düşünmekle birlikte kies üzerinden şu an tüm fw leri kaldırılıp sacede son fw nin bırakıldıgını düşünüyorum

poff88

Üye
herkese Sa. bu güncellemeyi bende yaptım dün gece fakat telefon bi garipleşti durup durup kendine reset atıyor açılıp kapanıyor telefonuna böyle bişe olan varmı yada ne biliym noldu bu telefona? yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı bilgisi olan, teşekkürler.

ceycey111

ceycey111

Üye
herkese Sa. bu güncellemeyi bende yaptım dün gece fakat telefon bi garipleşti durup durup kendine reset atıyor açılıp kapanıyor telefonuna böyle bişe olan varmı yada ne biliym noldu bu telefona? yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı bilgisi olan, teşekkürler.

bir kaç kişiden duydum sanki bu sorunları
malesef samsung bize 2.0 yerine 1.2 güncellemesi verdi onuda sorunlu verdi
:D

baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sıkıntı bendede var ilkten önemsemedim ama gunceledikten sonra bendede sık sık olmaya başladı. Yılda bir güncelleme yayınlıyorlar oda bir halta yaramıyor.

eurotax

Üye
Aynı sıkıntı bendede var ilkten önemsemedim ama gunceledikten sonra bendede sık sık olmaya başladı. Yılda bir güncelleme yayınlıyorlar oda bir halta yaramıyor.

Aynen bu sorun bendede var güncellemeden sonra arada sırada kendini resetliyor telefon.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Evet aynı sorun bendede var
Cihaz resetliyor kendini
Yeni gelen sürümden kaynakli (:
Sağol Samsung ( ..................................................... )
<3

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
&#8203;daha stabil olan fw'ler yükleyin gelmeyin samsung'un oyununa :D

baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
&#8203;daha stabil olan fw'ler yükleyin gelmeyin samsung'un oyununa :D

keşke becerebilsek de yüklesek forumda arkadaşlar çok güzel resimli anlatıyorlar herşeyi ama cesaret edemiyoruz. yoksa samsung'a kalmazdık :D

• Beğen
ceycey111

ceycey111

Üye
Beceremıyecek bısı yok cok basıt bı ıslem sadece bazı seylere dıkkat etmenız lazım okadar
ısteyene yardımcı olurum

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
inan işlemler o resimdekilerden daha kolay ben bazen günde 3 defa fw atıyodum canım sıkılınca :D risk oranı çok düşük.ki zaten brick olan cihazlar'ın kurtarılma olayıda var...
keşke becerebilsek de yüklesek forumda arkadaşlar çok güzel resimli anlatıyorlar herşeyi ama cesaret edemiyoruz. yoksa samsung'a kalmazdık :D

baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Beceremıyecek bısı yok cok basıt bı ıslem sadece bazı seylere dıkkat etmenız lazım okadar
ısteyene yardımcı olurum
Saol kardesim yardım etmiş kadar oldun biraz daha bilgi toplayıp mutlaka deneyeceğim :)

----------Eklendi @ 12:23:48 ---------- Yazıldı @ 12:22:07 ----------

inan işlemler o resimdekilerden daha kolay ben bazen günde 3 defa fw atıyodum canım sıkılınca :D risk oranı çok düşük.ki zaten brick olan cihazlar'ın kurtarılma olayıda var...
Çok İyiymis brick olan cihazların kurtarilabildigini bilmiyordum.

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
şöyle söyleyeyim her ne olursa olsun cihaz da download mode yazısı alabiliyosan her türlü çözülür..ne hata verirse versin...
Saol kardesim yardım etmiş kadar oldun biraz daha bilgi toplayıp mutlaka deneyeceğim :)

----------Eklendi @ 12:23:48 ---------- Yazıldı @ 12:22:07 ----------

Çok İyiymis brick olan cihazların kurtarilabildigini bilmiyordum.

ceycey111

ceycey111

Üye
sen bilirsin kardeş bence geçmen lazım bir an once yeni telefon almış gibi oluyorsun :)
teamle bilgisayarına bağlanıp atalım sana :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve ByYlmzZz

e-erdal

Üye
sen bilirsin kardeş bence geçmen lazım bir an once yeni telefon almış gibi oluyorsun :)
teamle bilgisayarına bağlanıp atalım sana :D

peki hangi ülkeye ait olan sürümü yükleyelim? hangisi daha stabil?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt