Avea Hattım ne zaman hatta lira bulsa direk yiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Avea Hattım ne zaman hatta lira bulsa direk yiyor.
Arkadaşlar. Hattımda 6 TL vardı. Bir yeri aramadan, direk yedi kontorlerimi. İnterneti kullandı diyor. Whats app yüklü birtek. İnterneti kullanan bu. 0.16 kuruşum varkende bağlanıyorum sorunsuz kullanıyorum. Ama içinde TL olunca direk yiyor. Arasam müşteri hizmetlerini. Sonuç alabilir miyim ki ?

Ayrıca dün o 16 kuruşuda yedi 0.

Gökmen Gökhan

Üye
Müş.hizmetlerini arayın sorununuzu dile qetirin yardımcı olacaklardır ayrıca herhanqi bir yere üyeliqiniz varmı diye soruşturun (oyun,müzik,video v.s qibi dolandırıcılık üyeliqi)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Müş.hizmetlerini arayın sorununuzu dile qetirin yardımcı olacaklardır ayrıca herhanqi bir yere üyeliqiniz varmı diye soruşturun (oyun,müzik,video v.s qibi dolandırıcılık üyeliqi)

Hiçbir yere yok. Bide onları arayıp kontor gitmesin. Arkadaş aramış. Nete girmişsiniz diyor. Whats app sildim kontor gitmedi şu ana kadar. 0 kuruş varken giriyor whats app a. Kontor varken yiyor ama.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hiçbir yere yok. Bide onları arayıp kontor gitmesin. Arkadaş aramış. Nete girmişsiniz diyor. Whats app sildim kontor gitmedi şu ana kadar. 0 kuruş varken giriyor whats app a. Kontor varken yiyor ama.

Cihazınızda otomatik internete bağlanan programlar mevcuttur onlar bağlantı kurduysa TL düşüşü olmuştur. Bu bir çok çeşit program olabilir.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınızda otomatik internete bağlanan programlar mevcuttur onlar bağlantı kurduysa TL düşüşü olmuştur. Bu bir çok çeşit program olabilir.

Sadece Whats App. Şimdi mobil veriyi kapattım bellede çekmeceden. Yemiyor hiç birşey. Whats app ücretsiz program ama neden yiyor :S

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sadece Whats App. Şimdi mobil veriyi kapattım bellede çekmeceden. Yemiyor hiç birşey. Whats app ücretsiz program ama neden yiyor :S

Dediğim gibi başka bir program dahi bağlanabiliyo olabilir bunu farketmiyo olabilirsiniz.

fxqw24

Üye
Arkadaşlar. Hattımda 6 TL vardı. Bir yeri aramadan, direk yedi kontorlerimi. İnterneti kullandı diyor. Whats app yüklü birtek. İnterneti kullanan bu. 0.16 kuruşum varkende bağlanıyorum sorunsuz kullanıyorum. Ama içinde TL olunca direk yiyor. Arasam müşteri hizmetlerini. Sonuç alabilir miyim ki ?

Ayrıca dün o 16 kuruşuda yedi 0.

Faturasiz hatlarda tl dususunde hata olmaz soyleki ornek bir oyun aldin 20 tl ye hatta tlde yok diyelim tl yukledikce duser paketsiz kullanimdada kb icin ucretlendirilirsin

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Veri kapattım yemiyor şimdi. Ama bu şekilde navigasyon yapamıyoruz.
Biraz önce açtım mobil veriyi. Nokia Haritalar Çevrimdışı modunda olmasına rağmen 50 kuruş gitti.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Mobil Veri kapattım yemiyor şimdi. Ama bu şekilde navigasyon yapamıyoruz.
Biraz önce açtım mobil veriyi. Nokia Haritalar Çevrimdışı modunda olmasına rağmen 50 kuruş gitti.

navigasyon ilk sinyali bulmak için ve ya kapalı yerde uyduya ulaşamayınca internete bağlanıyor o yüzden gidiyor
ben aveadan interneti kapattırdım çünkü faturama 9 tl ek gelmişti

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
navigasyon ilk sinyali bulmak için ve ya kapalı yerde uyduya ulaşamayınca internete bağlanıyor o yüzden gidiyor
ben aveadan interneti kapattırdım çünkü faturama 9 tl ek gelmişti

Hepsini kapattım. Zaten dışardaydım. :S