symbianlı son bomba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
symbianlı son bomba
Artık son demlerini yaşayan emektar Symbian işletim sistemi ile çalışan Nokia 803'ün detayları sızdı. Bu cihazın, Symbian ile çalışacak son telefon olacağı sanılıyor.

BGR'ın güvenilir bir kaynaktan aldığı habere göre, Nokia 803 Symbian Belle ile çalışacak. Söylenen diğer detaylar ise 4 inç AMOLED ekran, HDMI port, microSIM ve NFC desteği.

Bugüne kadar Nokia, telefonlarında etkileyici kameralar kullandı. Hatta N8 ile profesyonel bir kısa film dahi çekildi. Söylentilere göre şimdi, Nokia bu gücünü tekrar göstermek istiyor, 14MP, 16MP belki de 20MP kameraya sahip bir Nokia 803 çıkabilir karşımıza.

Nokia 803'ün Mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Ama bu ay yapılacak olan Mobile World Congress (MWC) 2012'de de hakkında birkaç detay görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Febris

tempestshine

tempestshine

Üye
20MP :oha:

Febris

Febris

Üye
20mp ^^

m542tf

m542tf

Üye
20MP ne oli ki :)

ahmetc503

12 18 20 mpx bune lan? :) gerek varmı bu kadara bana 5 bile yetiyo:) telefonunla filim mi çekcen :) ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
nokia nin ne yapacağı belli olmaz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
en fazla 16 MP olur, abartmaya gerek yok. Nokia çok istiyorsa kamera işine girsin.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 deki 12 mp yetiyor fazla bile,nokia nın önem vermesi gereken kamera değil orda zaten sorun yok

SHS

SHS

Üye
bu bomba nokianın elinde patlar :ehe

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Bence buda 12 Mp olacak nokia'ya sorsan 12 mp neyinize yetmiyo der :ehe

stainless steel

stainless steel

Üye
20mp yazılımsaldır heralde

pRime.

pRime.

Üye
Nokia, lumia serisini tehlikeye atmamak için böyle bir model çıkarmayacak bence.

61semih

61semih

Üye
20mp yapar otofokus koymaz :ehe
şaka bir yana nokıanın kamera odaklı telefonları,kamera ozellıgını onemsıyen kullanıcılar ıcın bır hayli albenili oluyor.arasıda otofokus koymama gıbı hatalar yapsada

ZaZuM

ZaZuM

Üye
20 mp olmasi cok zor ya olsa bile adi oyle olur

yakupbjk

Üye
Altın olsa ustune para verseler daha da nokia almam kardesim androit isletim sistemi varken kim s.... Nokiaaaartık demode oldu nokia kendını yenıleyemeyen tek marka nokiaaa kesınlıkle beles versekler dahı almayın hıc bısey yapamassızınız bırazcık androitle karsılastırırsanız farkı goreceksınız sıradadan lg model telefonu bıle gecemez

cyber

cyber

Üye
18mp yapabilirler

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Altın olsa ustune para verseler daha da nokia almam kardesim androit isletim sistemi varken kim s.... Nokiaaaartık demode oldu nokia kendını yenıleyemeyen tek marka nokiaaa kesınlıkle beles versekler dahı almayın hıc bısey yapamassızınız bırazcık androitle karsılastırırsanız farkı goreceksınız sıradadan lg model telefonu bıle gecemez

çok erken ve kesin konuştun cowboy daha lumia serisini görmedik sakin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt