5800 hangi kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
5800 hangi kulaklık
Orjinal kulaklık malesef hakkı rahmetine kavuştu :ehe

Aynı orjinal kulaklığındanmı alıyım

Yoksa bu kulaklığımı alıyım ? orjinal kulaklığın sesi çok iyiydi fakat bu kulaklık ondan daha iyi diyolar

Yada 40 tl civarı ses kalitesi çok iyi ve çok yüksek, dışardakı sesleri duymıycaz o derece :ehe bi kulaklık önerileriniz varmı

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Sennheiser MX-270 Kulakiçi Kulaklık 35 TL

Hepsiburada sitesine bak Sennheiser bölümüne.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
40 tl ye alınabilecek herhangi bir sennheiser al ...

SilentOne

SilentOne

Üye
soyle 200 tlyigözden çıkarsan git beat audio monster al derim :D

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Vakumlu Kulaklık Alıp Kulaklarınıza Yazık Etmeyin Bana 5800 Kutusunda AD 54 HS 45 Kulaklık Vermişlerdi Çok İyiydi Ama Bozuldu Sonra Orjinal Wh 205 Aldım Kulaklarımı Maf Etti 2 Kere Kullandıysam Kullanmışımdır Bu Tür Kulaklıklar Oldukça Zararlı.

Dtn

Üye
Kulakiçi kulaklıklar her zaman daha kaliteli müzik zevki verir :oke: tabii ki kulaklığa,taktığın padin boyutuna ve kişiye göre değişir zarar vermesi ama,6 saat son seste müzik dinlememe rağmen 5 dklık bir uğultudan başka bir etkisi olmuyor. alışkanlık biraz da,ilk defa kulakiçi kullanırken zorlanmak doğal.

Dostum üzerine bir miktar daha para koyma imkanın varsa eğer; sennheiser cx 200 ii al derim. düşündüğün kulaklıklara göre fazla gelebilir ama; 2 sene garantili olduğunu göz önüne alırsak, fiyatı aynı şeye geliyor nokia kulaklık ile. ve kalitesi karşılaştırılmayacak kadar iyi :oke: yok onu almam diyorsan da creative daha iyi bir tercih

SilentOne

SilentOne

Üye
beat audio ile sen dinle bir şarkıları of of of derim yani

ssemihh_gg

Üye

bunun aynısı bende var bak bunu satan kişi adaşım kötü anlatmış aşırı tavsiye ediyorum bi bak bence

----------Eklendi @ 23:43:30 ---------- Yazıldı @ 23:42:29 ----------

dediğiim gibi bunun sahibine mesaj at fiyatta indirim iste halletmeye bak.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Kessinlikle ep630'u öneririm 4-5 ay önce aldım hepsi burada dan harika gerçekten dışarı da ses vermiyor kalitesi de on numara o fiyata öyle kulaklık bulamazsın :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
soyle 200 tlyigözden çıkarsan git beat audio monster al derim :D

geçende 600 liralık kulaklığını gördüm valla şok oldum manyak birşey ama o 600 lira bazı insanların maaşı yaa gereksiz israf olarak nitelendirilebilir bu kulaklıklar

Legendary_484

Legendary_484

Üye

geçende 600 liralık kulaklığını gördüm valla şok oldum manyak birşey ama o 600 lira bazı insanların maaşı yaa gereksiz israf olarak nitelendirilebilir bu kulaklıklar
katılıyorum gerçekten bazılarının abartı olduğunu düşünüyorum geçen media markt'de gördüm gerçekten fiyatları dudak uçuklatıyor anlam veremiyorum trilyonlarım olsa vermem o kadar para

mstf_l

mstf_l

Üye

bunun aynısı bende var bak bunu satan kişi adaşım kötü anlatmış aşırı tavsiye ediyorum bi bak bence

----------Eklendi @ 23:43:30 ---------- Yazıldı @ 23:42:29 ----------

dediğiim gibi bunun sahibine mesaj at fiyatta indirim iste halletmeye bak.

Adam yeni kulaklık alıp onu bozmustur sen gidiyon tavsiye veriyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...