Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle Sonrası Ekranda Takılmalar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcemre
Üye
Konu Sahibi
Nokia Belle Sonrası Ekranda Takılmalar
Belle yükledikten sonra E7 cihazıma menüden aşağıya inice takıla takıla aşağıya iniyor.Kesik kesik aşağıya iniyor.
Sankı hızı azalmış gibi ağır çalışıyor.
Sizdede aynı sorunlar var mı arkadaşlar?
^BaRoN^
Üye
Evet var.Ancak tekrar girince düzeliyor.Sanırım tüm uygulamaların direk kök menüde olmasından kaynaklanıyor...
evet ilk gırınce öyle sonra duzeliyor güncellemeyle düzeleceğini umuyorum..
hg21
Üye
e6 kullanıyorum bahsettiğiniz takılmalar yok fakat mesaj yazarken sembollere girmek istediğimde çok hafif bir takıntı oluyor, hemen tepki vermiyor ekran... bazen de geri tuşunda takılmalar mevcut. inşallah zamanla düzelir.
S.E.C.R.E.T
Üye
Belle Belle diyordunuz alın size Belle . Böyle karışık menü hiç hoşuma gitmiyor . İlk haftadan sorunlar çıkmaya başladı Nokia bir işi tam yapamaz .
C6-01 Belco2 belle de yok anlattıgınız sorunlar bi soft format atin ama kök dizinde butun uygulamalar onunda büyük payı var kasmalarda Ramblow u yarım saate bir taramaya ayarlayin.. Farkedilır azalmalar görürsünüz.
benighted
Üye
uygulamalar oyunlar gibi birkac klasor olusturup bunlari klasorlendirirsrn sorun kalkacaktir.yok boyle kullanmak istiyorum dersen bi de tema effectini kapatip dene duzelme goreceksin.
[ENGİN]
Üye
nokia iyidir demiyoruz ama kendımızde de bıraz suc var arkadaşlar belleyı yuklemeden evvel yedekleme yapanlarda oluyo bu hatalar genelde
S.E.C.R.E.T
Üye
Baran , Lenneth arkadaşımızda N8 ' de var ondan biliyor .
uygulamalar oyunlar gibi birkac klasor olusturup bunlari klasorlendirirsrn sorun kalkacaktir.yok boyle kullanmak istiyorum dersen bi de tema effectini kapatip dene duzelme goreceksin.