Hard format attım ovi gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
Hard format attım ovi gitti
dün konu açmıştım video izleyemiyorum diye hard format attım ovi ve haritalar gitti. Annadayken yazılım güncellemelerinde çıkıyordu ama bellede cıkmıyor. Flash atsam düzelir mi?

erhanercan

erhanercan

Üye
betalabs dan yuklesene

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dün konu açmıştım video izleyemiyorum diye hard format attım ovi ve haritalar gitti. Annadayken yazılım güncellemelerinde çıkıyordu ama bellede cıkmıyor. Flash atsam düzelir mi?

magazayı wea tarayıcıdan girerek yukleyebilirsin

matchless

matchless

Üye
ovi diye maxicepi kullan :) daha cok uygulama oyun var arkadasım bosver ovıyı :)

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
ovi diye maxicepi kullan :) daha cok uygulama oyun var arkadasım bosver ovıyı :)
hocam sonuçta ikiside işime yarıyor maxicepin yeri ayrı tabi ama ne biliyim telefonda olmayınca bi eksiklik varmış gibi oluyor. sadece ovi değil ki haritalar falanda gitti. flash atsam tekrar olur mu ona göre dosyaları indircem?

DxTR90

DxTR90

Üye
hocam sonuçta ikiside işime yarıyor maxicepin yeri ayrı tabi ama ne biliyim telefonda olmayınca bi eksiklik varmış gibi oluyor. sadece ovi değil ki haritalar falanda gitti. flash atsam tekrar olur mu ona göre dosyaları indircem?

tabiki olur flash atarsan ama araştır bulursan sis olarak yükleyebilirsin ovi maps ve store u...

Hınık

Üye
    Konu Sahibi

tabiki olur flash atarsan ama araştır bulursan sis olarak yükleyebilirsin ovi maps ve store u...
Hocam bir keresinde oviyi sis olarak yüklemiştim ama çalışmamıştı ondan flash atmayı düşünüyorum.

matchless

matchless

Üye
flash at bence ozaman daha sonra pc ovi suıt den yenıden belle yukle bence duzelır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
web tarayıcıdan magazayı ındırebilırsın

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Flash at. Sağlam olur. :oke:

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar :)

Umut

Umut

Üye
Ben de senin gibi hard format attım. Haritalar yüklenebiliyor, ancak mağaza yüklenemiyor. Kurulumun sonuna gelince Yüklenemedi şeklinde hata veriyor.

Hınık

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix önceden yüklemiştim sonrada silmiştim. Şimdi yüklüyorum pc'ye yüklenmemiş görünüyor :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt