Belle yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
Belle yükleyemiyorum
Arkadaşlar, n8 e denildiği gibi nokia suite den belle yükleyemiyorum. telefonu bağlıyorum ama güncellemelerde gözükmüyor? bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar var mı? Yardımcı olabilirler mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar, n8 e denildiği gibi nokia suite den belle yükleyemiyorum. telefonu bağlıyorum ama güncellemelerde gözükmüyor? bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar var mı? Yardımcı olabilirler mi?

son sürüm mü yüklü süit 3.3.86

----------Eklendi @ 22:03:40 ---------- Yazıldı @ 22:02:24 ----------

süit in son sürümünü yükle

dgncnyldz12

Üye
evet son sürümü yükliceksin

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
yüklüü

astegon

Üye
telefonun tamire gitti mi hiç? product code değişik olabilir. Benimki gitti anakart değişti bende yükleyemiyorum...

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
evet benimde anakart değişti. bu konuda ne yapılabilir?

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek

covar

covar

Üye
valla anakartlar değişti ise product code değişti ise güncelleme gelmez bunu servisine soracaksınız ben olsam öle yaparım

KadirCakir

Üye
Aynen eğer anakart değişti ise güncelleme gelmez. Servise ve bazı shoplardan yaptırabilirsiniz.

valla anakartlar değişti ise product code değişti ise güncelleme gelmez bunu servisine soracaksınız ben olsam öle yaparım

hizan

hizan

Üye

sa. arkadaşım nokia suite den değilde phoenix ile flash at sorun kalmaz.

bad_boys6187

Üye
navifirmde dosayalar mevcut oradan flash lamayı dene kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt