Telefon açıkken sarj olmuyor kapalı halde iken takınca oluyor..

Sponsorlu Bağlantılar

furqan44

furqan44

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açıkken sarj olmuyor kapalı halde iken takınca oluyor..
merhaba arkadaşlar iphone 4s im var. Şmdi menüde mesela şarj aletini takıyorum şarj olmuyor.. Ama teli kapatıyorum kapalı iken şarj ediyor cihazı sorun nedir anlayamadım ?

canjan

canjan

Üye
merhaba arkadaşlar iphone 4s im var. Şmdi menüde mesela şarj aletini takıyorum şarj olmuyor.. Ama teli kapatıyorum kapalı iken şarj ediyor cihazı sorun nedir anlayamadım ?
aynı sorun bende de var helppppppp

mehmet2769

Üye
Aynı sorun bende de vardı...
Pilinde sorun yoktur büyük ihtimalle.Ama sana vereceğim linkten bu parçayı siparis et...Bu parçayı değiştirdiğin takdirde sorun çözülmüş olacaktır.Sorunun kaynağı ise ;yüksek şekilde elektrikten yada voltajın düşmesi yada yükselmesinden...Birde şarj ederken;cihazı şarjda fazla bekletme.Tam dolduktun sonra çıkar.sana verdiğim parçanın üzerinde çok küçük derecede direçler vardır.Bundan biri yada bir kaçı yanmıştır.Bu sorunun nedeni;Linkte yer alan parçanın yanmasından kaynaklanmaktadır.Elinden geliyorsa,1 takım İphone 4 tornavidası al,Parça geldikten sonra sen değiştirebilirsin.Çok zor bir iş değil.Bende de aynı sorun vardı.Benden 90 TL istediler ama 70 TL ye yaptırtım.Vereceksende 70 TL fazla para verme tamiri için.Linki kabul etmiyor ama ebayde bu parça var.

[h=1]Verizon CDMA iPhone 4 Charge Charger Port Dock Connector Flex Cable Replacement[/h]

---------- Eklendi @ 05:58:44 ---------- Yazıldı @ 05:57:46 ----------

Beni bu konuda haber eder misiniz?

neu84

Üye
Merhaba arkadaslar, ayni sorun bende de var. Telefonun sarji tamamen bitmisti bi anda kapanmisti. Ondan sonra boyle oldu. Birtek kapaliyken aliyor sarji. Şanlıurfada oldugum icin kimseye vermeye guvenemem. Linkte verdiginiz parcanin nasil takildigini gosteren bir video mevcutmudur? Ve ayni sorunu olan arkadasin sorunu hala devam ediyor mu acaba? Etmiyorsa nasil halletti ogrenebilir miyim?

Üst Alt