Oyun için notebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
Oyun için notebook
arkadaşlar yakın zamanda bir laptop alacağım.çok pahalı bişey istemiyorum.en fazla 1400 1500 olcak.Daha çok oyun için kullanırım.Hangi özelliklerde almam lazım yardım ederseniz sevinirim. Bide alttaki linkteki laptopu önerir misiniz?

coopers2

Üye
alınabilir uygun bence

fnldstntn

Üye
Dostum casper i pek tavsiye etmem...şu anda mobilden girdiğim için öneri yapanıyorum kusura bakma...

muttafa11

muttafa11

Üye
bende casper kullanıyorum ama almalısın bence cunku daha ıyıleri cktgnda kolayca elden ckarablrsn ama ynede karar senın oyun calıstrmada harkuledeler :)

futbol123

futbol123

Üye
casperdan uzak dur en çok arıza veren markalar 1 i casper dır.+ gösterdiğin laptobun ekran kartı kötü oyun oynuyamassın gerçek anlamda oyun oynamak istiyorsan bu laptoba bak uzun zamandır yoktum kimse yardımcı olamamış

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkürler. ekran kartı sence kaç olmalı ? galiba bunun ekran kartı daha iyi .bilgisayar işlerinden pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim. bi de 1400ü falan geçmesin en fazla 1450 .

futbol123

futbol123

Üye
önerileriniz için teşekkürler. ekran kartı sence kaç olmalı ? galiba bunun ekran kartı daha iyi .bilgisayar işlerinden pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim. bi de 1400ü falan geçmesin en fazla 1450 .
aynısı kötü niye casper seçiyorsun ? birsürü marka var araştırıyım atarım yine link 1500tl civarında

----------Eklendi @ 17:10:15 ---------- Yazıldı @ 16:55:07 ----------

bunu tavsiye ederim ama pc toplamanızı tavsiye ederim oyun oynamak istiyorsanız pc toplayın notebooklarda oyun oynamak istiyorsanız fiyatlar 1700tlden başlıyor ilk mesajımda gösterdiğim asusta sorunsuz oyun oynarsınız

Symbianize

Symbianize

Üye
Ekran kartı en az 512 mb 128 bit olmalı

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
hp nasıl sizce ?

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
baktım ilki biraz aşıyor beni çünkü 600-650 civarı annemler vercek kalanını ben tamamlıcam taksitle alcam bide . başka bişey bulamazsam 2.yi alabilirim.hp ve acer hakkında görüşleriniz nedir ?

----------Eklendi @ 18:17:48 ---------- Yazıldı @ 17:35:11 ----------

bide şu 4üne bakar mısınız .

futbol123

futbol123

Üye
baktım ilki biraz aşıyor beni çünkü 600-650 civarı annemler vercek kalanını ben tamamlıcam taksitle alcam bide . başka bişey bulamazsam 2.yi alabilirim.hp ve acer hakkında görüşleriniz nedir ?
ikisi iyi markadır ancak asus toshiba gibi markalar daha iyi

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
yukardaki 4 lü nasıl sence

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol büyük ihtimal aceri alcam o zaman.

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
ilki mi 2.yi mi diyosun ? ilkini alamam. 2.si gösterdiğin asus mu bu acer mi iyi sence ?bu arada zaten oynayacağım oyunlar pes , nba,call of duty falan en fazla 5 6 oyun yüklerim .

futbol123

futbol123

Üye
ilki mi 2.yi mi diyosun ? ilkini alamam. 2.si gösterdiğin asus mu bu acer mi iyi sence ?bu arada zaten oynayacağım oyunlar pes , nba,call of duty falan en fazla 5 6 oyun yüklerim .
2.gösterdiğimi alın pes call vs.. gibi oyunlar için yeterde artar :)

futbol123

futbol123

Üye
1.444tl ye düşmüş pazar son gün kaçırma tek kelime ile harika bir laptop bütün oyunları oynarsın 1.sınıf ekran kartı var.

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim de ona baktığımda yanlış hatırlamıyosam taksitli fiyatı 1650-1700 falandı ondan alamadım benim ki 1400ü geçmicek. daha almadım şuna bakar mısınız özellikleri ekran kartı falan iyi geldi bana.

i5,nvidia geforce540 M,ram 6 gb ekran kartı 2 gb falan .sizce nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...