Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tuş kiliti açma programı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adigeragip
Üye
Konu Sahibi
tuş kiliti açma programı
arkadaşlar elinde tuş sadece tuş kiliti açma programı olan var mı forumda aradım istediğim gibi bulamadım
bu videoda ki gibi kaydırmalı
şuanda kulanıyorum uygulamanın adı mykeylock forumda mevcut ama birde android skini bulman gerekiyor istersen skini upload edip nasıl kullanacağını söyleyebilirim
şuanda kulanıyorum uygulamanın adı mykeylock forumda mevcut ama birde android skini bulman gerekiyor istersen skini upload edip nasıl kullanacağını söyleyebilirim
kardeşim ben bir türlü telefondaki mykeylock un sis dosyasını bulamadım üstelik signedti.burdan indirdim ama burdaki konu silinmiş heralde Sensation açmıştı konuyu ona bir sormak lazım. uygulamayı bir bulalım skini verecem. Telefonun hackliyse unsigned olanıda yükleriz
kardeşim ben bir türlü telefondaki mykeylock un sis dosyasını bulamadım üstelik signedti.burdan indirdim ama burdaki konu silinmiş heralde Sensation açmıştı konuyu ona bir sormak lazım. uygulamayı bir bulalım skini verecem. Telefonun hackliyse unsigned olanıda yükleriz