Sizce Hangisi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
L-LumieRe kardeşim, Ben yaklaşık iki sene önce kendime bu tip bir sistem kurmuştum. Ve bu konuda uzman bir arkadaşım var onunla da iletişime geçer sana gerekli bilgiyi sağlamaya çalışırım.

covar

covar

Üye
ati radeon kartlarına physx icin yatırım yapılmaz cok sorunları var şu an elimde sapphire hd 6870 1gb ddr5 256 bit var oyun konusunda gtx 460 lar var onları acık ara önde oyunlarda geciyor oyunlar daha akıcı ama görüntü kalitesinde nividia daha üstün ve daha uyumlu buna itiraz edemez kimse ati sorun yaratır ama nvidida böle bişey fazla olmaz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ati radeon kartlarına physx icin yatırım yapılmaz cok sorunları var şu an elimde sapphire hd 6870 1gb ddr5 256 bit var oyun konusunda gtx 460 lar var onları acık ara önde oyunlarda geciyor oyunlar daha akıcı ama görüntü kalitesinde nividia daha üstün ve daha uyumlu buna itiraz edemez kimse ati sorun yaratır ama nvidida böle bişey fazla olmaz

ATI Physx Mod :ehe
dandikten bir cuda kartla farki kapatir öne bile geçersin.

----------Eklendi @ 16:32:50 ---------- Yazıldı @ 16:30:53 ----------

L-LumieRe kardeşim, Ben yaklaşık iki sene önce kendime bu tip bir sistem kurmuştum. Ve bu konuda uzman bir arkadaşım var onunla da iletişime geçer sana gerekli bilgiyi sağlamaya çalışırım.

sagolasın teoman abi
ancak bu yaz veya eylul ekım gıbı... Toplıcam oyle bır sıstem...
Olmadı seneye yaza kalacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt