C7 belle kilit kodu sorunu lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

omerduz44

Üye
    Konu Sahibi
C7 belle kilit kodu sorunu lütfen
arkadaşlar dün belleyi yükledim telefon her açıldığında kilit kodu istiyor yanlış girildi diyip açılıyor ayarlardan hepsi kapalı durumda belleyi tekrar yükledim aynı sorun devam ediyo çıldırcan ne olur yardımlarınzı rica ediyorum

omerduz44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımcı olan yokmu

hg21

hg21

Üye
ben de dün orjınal belle yukledim nokia e6 ya. aynı sorun bende de var. yardımcı olacak arkadasa tesekküler şimdiden

yusufguzel97

Üye
yine aynı sorun bende var tel. açılıyo kilit kodunu yazınca kod hatası diyor fakat yine de açılıyor telefon her açıldığında bu sorunla karşılaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum

omerduz44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu knuda ltfn yardmcı olun napmalyız

Hakan2635

Hakan2635

Üye
yardımcı olabilecek kimse yokmu?

kilit kodu sormayı nasıl iptal edebiliriz?

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
bende n8 var telefonu kullanabiliyorum ama , kilit kodunu tiklayinca yaziyorum 12345 ve annadaki sifremi(hatrlamiyorum tabi) olmuyor gecersiz flan diyor kod hatasi...

omerduz44

Üye
    Konu Sahibi
lütfen arkadaşlar yardımcı olalım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yardımcı olabilecek kimse yokmu?

kilit kodu sormayı nasıl iptal edebiliriz?

yonetım ayarlarından telefon ve simi tıkla

----------Eklendi @ 00:03:39 ---------- Yazıldı @ 00:00:22 ----------

arkadaşlar dün belleyi yükledim telefon her açıldığında kilit kodu istiyor yanlış girildi diyip açılıyor ayarlardan hepsi kapalı durumda belleyi tekrar yükledim aynı sorun devam ediyo çıldırcan ne olur yardımlarınzı rica ediyorum

f secure den kilitleme yaptın mi hiç

omerduz44

Üye
    Konu Sahibi
yok bu dediklerinizin hiç birini yapmadım arkadaşlar belleyi yükledikten sonra bu sorun oluştu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki belle yuklenırken kod falan isteyınce girdinmı

Slanq

Üye
aynı sorun bendede var

hg21

hg21

Üye
peki belle yuklenırken kod falan isteyınce girdinmı

hocam bu birçok kişide olan bir sorun. belle yüklendikten sonra ortaya çıktı bu mesele. telefon bazen durduk yere kilit kodu soruyor ve herhangi bir tuşa basınca kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. inşallah bi çözüm yolu bulan çıkar..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilemem de çoğu kısıde sorunsuz yükledi ben mesela format attım yedekleme yapmadım 318 mb 20 dakıkaya yükledı

Buğra60

Buğra60

Üye
C6-01 de güncelleme yaparken sordu kilit kodunu, bnde annadaki kodu girdim kabul etmedi ama çalışmaya devam etti. Her kapanıp açılmaya sorması da gıcık etti beni. Bunun üzerine ben de 12345 0000 gibi çeşitli kodları sürekli denedm en son 1234ü yazınca kabul etti sonra yeni kod falan girdim hallettim olayı. Şansa oldu biraz ama şu an bi sorunum yok mutluyum hzurluyum :)

omerduz44

Üye
    Konu Sahibi
bugün garantiden cihazı sırf bu nokia nın saçmasapan yazılımsal hatasından dolayı gönderdim bu nedir arkadaş ya rezalet yemin ederim

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
C6-01 de güncelleme yaparken sordu kilit kodunu, bnde annadaki kodu girdim kabul etmedi ama çalışmaya devam etti. Her kapanıp açılmaya sorması da gıcık etti beni. Bunun üzerine ben de 12345 0000 gibi çeşitli kodları sürekli denedm en son 1234ü yazınca kabul etti sonra yeni kod falan girdim hallettim olayı. Şansa oldu biraz ama şu an bi sorunum yok mutluyum hzurluyum :)

demekki annadayken senin unuttugn kilit kodun "1234" mus..

Buğra60

Buğra60

Üye
demekki annadayken senin unuttugn kilit kodun "1234" mus..

yok canım her zaman kullandıgım kilit kodunu unutmak gibi birşey olamaz herhalde :) ayrıca kilit kodumu 1234 olarak yapmam hiçbir zaman

ENESSOYLER58

Üye
aynı sorun bende de var girmedıgım kılıt kodu kalmadı hala aynı. bugun gidip garantiye vercem anna yüklesinler

aslan.cetinkale

Üye
ne olur biri çözüm bulsun suna Belle yi 3 tane c6-01 e yükledim hepsinde aynı Sorun telden soğudum valla

Üst Alt