C7 belle kilit kodu sorunu lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

jorqen

Üye
başka bi sitede adam bi link vermiş telefonun imei no.sunun girip general'e tıklayın diyor sizce güvenlimidir ?

saloooo

Üye
ya bendede var o sorun yardım....... hani bişey degilde her telefonu açtıgımda sinir oluyorum

.Murat.

.Murat.

Üye
bendede var zıkkım sorun belleden sonra oldu kilit kod değiştirmedimde

bycentaur

Üye
bu olayı halleden yok dimi daha aranızda? aynısı bende de oldu, herşeyi denedim, telefona 3 kere flash attım bi kere anna ya geri döndürdüm. banamısın demiyor. her telefonu açtığımda kilit kodu soruyor

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
beyler nasil halletcez?

kayıboyu

Üye
N8 telefonumda kilit kodu sormasini istemiyorum .ama bir türlü iptal edemiyorum.bien arkadaşlar yardi.her mesaj geldiğinde kilit kodu girmekten biktim.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
N8 telefonumda kilit kodu sormasini istemiyorum .ama bir türlü iptal edemiyorum.bien arkadaşlar yardi.her mesaj geldiğinde kilit kodu girmekten biktim.

Ayarlar/telefon/telefon yönetimi/güvenlik ayarları/telefon ve sim kart/telfon oto kilitlenme süresi = yok

samurai jack65

samurai jack65

Üye
ayarlardan kilit kodunu oluşturduktan sonra telefonu kapatıp açın sonra hepsini devre dışı bırakın eğer olmazsa yüklediğiniz cfw de bi hata var birde orjinal fw yi yükleyin ne yazıkki nokia anna ,belle çok fazla sorun çıkartabiliyor aslında bu kabul edilemez ama ne yaparsın nokiadan da vaz geçilmiyorki:(

Üst Alt