Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok arkadaş bu suiteyi kaldırdım yenıden de kurdum yıne aynı hata yıne aynı hata.
neden bağlantı kopuyor arkadas anlamıyorum artık kıracagım telefonu

bende de 1 cı aşamada takıldı baglantı hatası diye usbyı çikarıp tekrar taktım kaldıgı yerden devam ettı guncellemeye

SilentOne

SilentOne

Üye
ya güncellemyi suilteden yapıcak arkadaşlar o sırada telefona dokunmasınlar bna 5 tane çağrı 9 tane sms geldi dokunmadım bile tıkır tıkır hatasız yükledi

seninaskina60

Üye
DEGERLI MAXI CEP SAKINLERI
N8 telefonum yurt dısından geldı(Swıchzerland-ısvec)
BELLEYI suıte ıle guncelledım turkce gıttı
tekrar anna yukledım
NAVIFIRM ıle DIREK TURKCE versıyonunu yuklesem sorun yasarmıyım????
cunku turkce hangı dılde var bılmıyorum turkıye belelsını yuklesem yurt dısından gelen bu telefonda sıkıntı yasarmyıım????????????

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
DEGERLI MAXI CEP SAKINLERI
N8 telefonum yurt dısından geldı(Swıchzerland-ısvec)
BELLEYI suıte ıle guncelledım turkce gıttı
tekrar anna yukledım
NAVIFIRM ıle DIREK TURKCE versıyonunu yuklesem sorun yasarmıyım????
cunku turkce hangı dılde var bılmıyorum turkıye belelsını yuklesem yurt dısından gelen bu telefonda sıkıntı yasarmyıım????????????

euro 2

bozkurt95

Üye
banada henüz güncelleme gelmedi diğer c601 e geldi seri seri gidiyor sanırım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

black_turkey veya silver_turkey de yukleyebilirsin telefonun hangi renkse eğer

ama isviçre sanırım benelux kullanıyordu onda da türkçe olması lazım euro 2 grubunda olduğu için

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
black_turkey veya silver_turkey de yukleyebilirsin telefonun hangi renkse eğer

ama isviçre sanırım benelux kullanıyordu onda da türkçe olması lazım euro 2 grubunda olduğu için

arkadaş sormuştu ona cevap vermistim dostum sagol

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ben kaç kere denedim bir kez bile dokanmadım ama sürekli 3.aşamada kalıyor 15dk kaldı dıyor sonrada bağlantı koptu gibisinden uyarı veriyor bu nasıl iştir ne saçma iş yapıyorlar anlamıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb gırışını degıştırmende fayda var

reddewil12

Üye
arkadaslar ben c6 01 kullanıcısıyım telden güncellemeleri kontrol ettim güncelleme yok pc suit ilemi güncelliycez ?

reddewil12

Üye
duyarlılığın için teşekkür edrm anatolia28 :)

MücahitTokgöz

arkadaslr siz belle kurdktan snra türkçemi oldu inglzce acil cevapp

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
turkce oldu

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
kaç usb noktasına soktum kabloyu ama bana mısın demiyor.nokia servisine götürdüm bugün ama onlarda yurt dışı garantıili olduğu halde bakamıyoruz deyip gönderdiler.ilk aşamada galakss s2 alacağım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet var

----------Eklendi @ 23:15:52 ---------- Yazıldı @ 23:12:07 ----------

kaç usb noktasına soktum kabloyu ama bana mısın demiyor.nokia servisine götürdüm bugün ama onlarda yurt dışı garantıili olduğu halde bakamıyoruz deyip gönderdiler.ilk aşamada galakss s2 alacağım

yedekleme yapıyomusun arkadaşım

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ewet yedeklemeyi yapıyorum 3.aşamaya geçiyor ve hemen 15dk kaldı uyarısı verıyor.sonrada hoparlörden bağlantı kopup geri bağlanıyor tarzında ses geliyor temassızlık varmış gibi sanki.ama çözemedim birisi yardımcı olursa gerçekten çok sevineceğim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ewet yedeklemeyi yapıyorum 3.aşamaya geçiyor ve hemen 15dk kaldı uyarısı verıyor.sonrada hoparlörden bağlantı kopup geri bağlanıyor tarzında ses geliyor temassızlık varmış gibi sanki.ama çözemedim birisi yardımcı olursa gerçekten çok sevineceğim

arkadaşım yedeklenenlerı gerı yuklerken herkeste hata verıyor mesela ben format attım hafıza kartını biçimlendırdım 20 dakıkada sorunsuz yuklendı hicbir sorun yok

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
jaf la product code degistirecem sonra gelsin turkce

Üst Alt