bada 2 ekran azaltmak?

Sponsorlu Bağlantılar

ece2006

ece2006

Üye
    Konu Sahibi
bada 2 ekran azaltmak?
bada 1 de oldugu gibi ana ekranı ekranı yan yapım sayfalara - işaretine tıkladıgımızda azalıyordu bada 2 de sadece + işareti var nasıl tek syfa yapabiliiriiz

• Beğen
Tepkiler: spider_man79

ekremsoft

Üye
Telefonda Ana ekrana gel ve resimi küçültüyormuş gibi parmaklarını hareket ettir o zman sna sayfalar gözükecek + simgesi sayfayı çoğaltır sayfaının üstünde - simgesi olur oda sayfayı siler

• Beğen
Tepkiler: byybyy2 ve spider_man79
ece2006

ece2006

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekür ederimmm

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
:) öğrenmek güzeldir

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kısaca cimcik atıyosun ekrana :D (alıntı yaptım :D)

osmancuk

Üye
Sagolasin
Androidde de ayni yontem gecerli

chemisterr

Üye
Telefonda Ana ekrana gel ve resimi küçültüyormuş gibi parmaklarını hareket ettir o zman sna sayfalar gözükecek + simgesi sayfayı çoğaltır sayfaının üstünde - simgesi olur oda sayfayı siler
teşekkürlerrrrr

rage_dust

Üye

çok sağol arkadaşım...

yasinim18

Üye
arkadaslar bu wave 2 de onceden facedeki videoalari izleyip indirebiliyordum simdi olmuyor 2.sayfayi aciyo bu sorunu yasayan var mi? yada cozumu nedir

kafatasci_7

Üye
teşekkürler dostum yardımın için :) 1 yıldır deli etmişti bu ekran beni.

spider_man79

spider_man79

Üye
çok teşekkürler arkadaşım.

byybyy2

Üye
Teşekkürler..

Takipçi Satın Al

Üst Alt